Keym@keR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εδώ και δύο μήνες έχω το εξής πρόβλημα: Αφού χρησιμοποιώ τον υπολογιστή κανονικά για περίπου μισή ώρα κάποια στιγμή το ποντίκη κολλάει στην οθόνη ενώ ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά (δηλαδή με λίγη τύχη μπορώ να πετύχω στα τυφλά το κουμπί της έναρξης και να κλείσω κανονικά τον υπολογιστή). Έχω δοκιμάσει να βάλω άλλο ποντίκι και έχω κάνει format το PC αλλά τίποτα. PS: Το PC το έχω περίπου 3 χρόνια είναι desktop και το λειτουργικό του είναι windows xp home edition Ελπίζω να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2009 από Keym@keR
Street-Fighter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω αν ξανά ποστάρεις στο insomnia να μην γράψεις έτσι!
virus33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 προσθεσες καποια συσκευη στο pc δηλ καποιο δισκο η καποια καρτα τιποτα γιατι το επαθα και εγω δεν εφτανε το ρευμα και αλλαξα τροφοδοτικο το ποντικι σου ειναι usb;
Keym@keR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 προσθεσες καποια συσκευη στο pc δηλ καποιο δισκο η καποια καρτα τιποτα γιατι το επαθα και εγω δεν εφτανε το ρευμα και αλλαξα τροφοδοτικο το ποντικι σου ειναι usb; Το ποντίκι είναι USB και έχω προσθέσει εγώ στον υπολογιστή 1G Ram.
gesamgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδια και εγω περιπου τετοιο προβλημα ΔΕΝ μπορω να βαλω PS2 το ποντικι (εκει θελω) ΔΕΝ το βλεπει και το εχω USB
digimyth Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καταρχήν δεν είναι σωστό να γράφεις έτσι. Δεν είμαστε τυφλοί! Δεύτερον να διευκρινήσω αν κολλάει το ποντίκι σου ή εξαφανίζεται και το πηγαίνεις στα τυφλά; Αν εξαφανίζεται πάντως και το πηγαίνεις στα τυφλά τότε είναι πρόβλημα του λογισμικού ή έχεις υιό που κρύβει τον κέρσορα. Σε αυτή την περίπτωση κάτι γίνεται και κρύβεται ο κέρσοράς σου, όπως όταν βάζεις screen saver. Ίσως να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το screen saver... Αν σου κολλάει το ποντίκι και δεν μπορεί να κινηθεί και εφόσον έχεις δοκιμάσει και άλλα ποντίκια τότε υπάρχει μια πιθανότητα να είναι πρόβλημα της υποδοχής ή του λειτουργικού.
Keym@keR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καταρχήν δεν είναι σωστό να γράφεις έτσι. Δεν είμαστε τυφλοί! Δεύτερον να διευκρινήσω αν κολλάει το ποντίκι σου ή εξαφανίζεται και το πηγαίνεις στα τυφλά;Αν εξαφανίζεται πάντως και το πηγαίνεις στα τυφλά τότε είναι πρόβλημα του λογισμικού ή έχεις υιό που κρύβει τον κέρσορα. Σε αυτή την περίπτωση κάτι γίνεται και κρύβεται ο κέρσοράς σου, όπως όταν βάζεις screen saver. Ίσως να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το screen saver... Αν σου κολλάει το ποντίκι και δεν μπορεί να κινηθεί και εφόσον έχεις δοκιμάσει και άλλα ποντίκια τότε υπάρχει μια πιθανότητα να είναι πρόβλημα της υποδοχής ή του λειτουργικού. ΟΚ! Άλλη φορά θα γράφω πιο διακριτικά. Είμαι νέος στο forum και δεν ήξερα! Απενεργοποίησα το screen saver αλλά δεν έγινε τίποτα. PS Ο κέρσορας δεν κολλάει, εξαφανίζεται.
Keym@keR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν κάνεις ένα φορματ? Έχω κάνει δύο φορές format το PC και δεν είδα αποτέλεσμα.
oneofthem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν δεν βγάζει το εικονίδιο/βελάκι/κέρσορα καθόλου τότε λογικά είναι θέμα software δλδ κάτι έχει μπει στον υπολογιστή εκτός αν έχουν άλλο χοντρό πρόβλημα τα windows, σε κάθε περίπτωση αφού γράφεις πως Έχω κάνει δύο φορές format το PC και δεν είδα αποτέλεσμα. οι ενδείξεις παραπέμπουν σε προβληματικό cd, είτε μολυσμένο είτε κατεστραμμένο, εκτός αν μετά τα windows περνάς και άλλα προγράμματα που είχες και πριν οπότε κάποιο από αυτά μπορεί να έχει το πρόβλημα επίσηςγια θέμα hardware, usb ή οτιδήποτε δεν πηγαίνει το μυαλό μου πάντως γιατί το βελάκι υπάρχει στα windows ακόμη και αν δεν συνδέσεις mouse πάνω
IMAndreas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Έχω κάνει δύο φορές format το PC και δεν είδα αποτέλεσμα. δοκίμασες με άλλο ποντίκι? μήπως εγκαθιστάς τώρα τελευταία κάποιο πρόγραμμα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη registry? Τι σύστημα έχεις? Δοκίμασες να βγάλεις το 1gb μνήμης που έβαλες πρόσφατα? Ακόμα δοκίμασε και άλλη θύρα usb ή με μετατροπέα να το βάλεις στην θύρα του ποντικιού (πράσινη).
DRIFT_KING Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Kαλησπέρα παιδιά,έχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.Το ποντίκι είναι usb και η ps2 έχει χαλάσει.Έχω κάνει φορματ και έχω τα windows 8.Στην περίπτωσή μου,ο κέρσορας μένει παγωμένος και τον βλέπω κολλημένο σε ένα σημείο της οθόνης ενώ από το πληκτρολόγιο το pc 'ακούει' κανονικά.Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξεκολλάει αλλά ξανα κολλάει σε 'γρήγορες' κινήσεις.Κάποιες φορές κολλάει τελείως και σβήνει το λαμπάκι από κάτω και πρέπει να το βγάλω από τη usb θύρα και να το ξαναβάλω.Ο υπολογιστής είναι ένας intel core 2 duo με 2χ1gb ram αλλαγμένο τροφοδοτικό (πιο μεγάλο από το μαμα γιατί έχει άλλη κάρτα γραφικών).Τι μπορεί να φταίει? υγ.Έγραψα εδώ για να μη γεμίζει ο τόπος καινούργια θέματα.
moystairas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον το ποντικι ειναι δοκιμασε με ενσυρματο και τα λεμε παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα