Paladin-}LoA{- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω με 650 το PC που του προτείνω (έχει την 4770, με Phenom II X3 και 4GB RAM) θα παίξει αξιοπρεπέστατα τα παιχνίδια. Ας βρει κάποιον να του βάλει και Windows να βάλει και ένα σετάκι ηχεία πληκτρολόγιο ποντίκι και με 650 θα τα χει όλα! Απλό! Πάντως αν θέλει Windows, 700€ -750€ είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ναι απλά στα ίδια λεφτά του βάζεις ddr2 αντί για ddr3 είσαι κάτι χρόνια πίσω..Δεν συμφέρει πλέον να βάλει ddr2
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 And the differnce being? Σε απόδοση απολύτως καμία διαφορά, σε κόστος γύρω στα 10€ στις μνήμες και λιγάκι παραπάνω το board με ddr3...Καλύτερα τα 20-30€ που θα βγει διαφορά να τα δώσει στην κάρτα γραφικών παρά στη RAM. Θα πάρει παραπάνω απόδοση, ειδικά για games. Αν δεν τον χαλάει να δώσει 30€ παραπάνω ας βαλει DDR3! Γενικά με 600€ θυσιάζεις πολλά, απλά πρέπει να σκεφτείς και που να τα θυσιάσεις. Να τα θυσιάσεις για να βάλεις μητρική λίγο ακριβότερη για DDR3 και DDR3 ή να τα δώσεις να βάλεις τη 4770 αντί κάποιας 9600 ή 9500 ή 4670.... 30€ είναι 30€ όταν μιλάμε για σύστημα 600€....
nikos21aek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 And the differnce being? Σε απόδοση απολύτως καμία διαφορά, σε κόστος γύρω στα 10€ στις μνήμες και λιγάκι παραπάνω το board με ddr3...Καλύτερα τα 20-30€ που θα βγει διαφορά να τα δώσει στην κάρτα γραφικών παρά στη RAM. Θα πάρει παραπάνω απόδοση, ειδικά για games. Αν δεν τον χαλάει να δώσει 30€ παραπάνω ας βαλει DDR3! Γενικά με 600€ θυσιάζεις πολλά, απλά πρέπει να σκεφτείς και που να τα θυσιάσεις. Να τα θυσιάσεις για να βάλεις μητρική λίγο ακριβότερη για DDR3 και DDR3 ή να τα δώσεις να βάλεις τη 4770 αντί κάποιας 9600 ή 9500 ή 4670.... 30€ είναι 30€ όταν μιλάμε για σύστημα 600€.... And the difference is ότι όταν λες διαφορά δεν υπάρχει,εννοείς ότι η διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική γιατί διαφορά υπάρχει,επίσης οι ddr3 πλέον είναι στα ίδια λεφτά και σε ένα χρόνο θα είναι πολύ φθηνότερες αν θελήσει ποτέ να αναβαθμίσει ή του χρειαστεί περισσότερη ram.Τα 30€ διαφορά που λες δεν υπάρχουν.Αν υπήρχαν θα ήταν σεβαστό ποσό.Αλλά από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή που μιλάμε η διαφορά είναι 5€ με το ζόρι και αν πάρεις λίγο φθηνότερη μητρική για ddr3 βγαίνει στα ίδια ή φθηνότερα....Δεν πας σε παλιά τεχνολογία στα ίδια λεφτά ή ακριβότερα.Ποιός ο λόγος να το κάνεις;
skatopaido Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγω παντως σκεφτομαι να προτεινω αυτο σε εναν φιλο μου που το θελει να σερφαρει και να παιζει games τυπου age of mythology χωρις να αποκλειει και πιο καινουρια,μιας και θα εχει τη δυνατοτητα.μπορει να σε ενδιαφερει και σενα.Δες.(αυτος εχει κολημα και τα θελει ολα απο πλαισιο-εσυ παρε τα περιφερικα απο αλλου να γλυτωσεις κανα φραγκο) αν και στις 2 ραμ σου κανουν δωρο 1 λεπτο ,εγω δεν θα ξαναπαρω τιποτα ξανα απο εκει(αποψη μου)
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Όσο κόλλημα και να έχει βάλτου ένα καλύτερο τροφοδοτικό και πες του να πάρει και ένα καλύτερο σετ ποντίκι-πληκτρολόγιο.Δεν θα χαλάσει και ο κόσμος άμα το πάρει αυτό από το e-shop..Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει τόσο γρήγορα.Αυτό που έβαλε είναι επιεικώς ελεινό το ποντίκι.Το σετ που σου βάζω τα έχει όλα και συμφέρει και είναι και laser.Αν παρόλα αυτά δεν θέλει να δώσει τα 10€ παραπάνω ας πάρει αυτό.Τουλάχιστον να αποφύγει το τελείως πλαστικούρα ποντίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.