Προς το περιεχόμενο

Αγορά Gaming Laptop

JediExile025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφηστε το παιδι να εκφραστει οπως θελει. Λαπτοπ, λαπτοπ φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι. Μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφτα πολυ δυνατο μηχανημα αλλα Acer. Τον δικο μου τον πηρα 700e σε προσφορα πριν ενα χρονο και εχει : core 2 duo 2.2ghz, 3gb μνημη, geforce 9500, 250 σκληρο, και 17αρα οθονη. Βεβαια πριν αγορασω τον acer ακουγα πολλα για την αξιοπιστια τους, αλλα εμενα εδω και ενα χρονο που το εχω, δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο. Λιγα λεφτα και πολλα χαρακτηριστικα η acer ειναι μονοδρομος.

Εχεις να προτεινεις καποιο συκεκριμενο μοντελο ? Αν και δεν εχω ακουσει τοσο κακα λογια για τους Acer , βεβαια υπά΄ρχουν και καλυτερες εταιριες αλλα υπο αυτες τις συνθηκες και υπο αυτο τον προυπολογισμο καμοια αξιοπιστη λυση δεν πρεπει να διωχθει.

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι τωρα πλακα μας κανεις, το acer me 9500 το λες και "δυνατο"...

Για τον φιλο τωρα που θελει λαπτοπ, με τα λεφτα που εχεις φτιαχνεις εναν πραγματικα δυνατο desktop για να απολαμβανεις πραγματικα τα παιχνιδια σου. Τωρα αν δεν αντεχεις μερικες ωρες χωρις να παιξεις τοτε παρε ενα psp...

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω ενα απο αυτά τα 3 όλα εχουν την ιδια πολύ καλή καρτα γραφικών απλώς αλάζει ο επεξεργαστής είναι ολοκαίνουργια εχουν Blu-Ray και Windows 7.Παίζουν ακόμα και Crysis.Η GeForce GT 240M είναι βέβαια κατώτερη απο την 9700 GTS έχει 5857 στο 3DMARK06 ενώ η 9700 GTS εχει 7779 αλλά είναι φτηνότερος ο φορητός.

http://www.skroutz.gr/search?cat_id=&keyphrase=amilo+pi+3560

Δημοσ.

Εγω δε θα σου προτεινω κατι αλλα θα σου πω να μην παρεις Acer . Πηρε η αδερφη μου στον 1ο μηνα εκαψε μητρικη. 900 € το πηρε ενα με 18.4 inches monitor full hd (ειχε και blue ray player αυτο τους ελειπε >< ) , πηρε η κοπελα μου και η μανα της το ιδιο με τις αδερφης μου και ενα με 700 € παλι με τρελα χαρακτηριστικα που καμια αλλη μαρκα δε προσφερει τα ιδια σε αυτα τα χρηματα το 1ο απο την 1η κιολας μερα αρχισε να τρεμοπεζει η οθονη και μετα απο λιγο γινοτανε ασπρη..Μας εκαναν format απο τα κεντρικα μας αλαξαν drivers 100 φορες και τιποτα.Αυτο με τα 700€ δε δουλευε η ενσοματομενη καμερα και + αυτο συνδεσαμε ακουστικα κ εσπασε το βισμα εσωτερικα και πηγε και αυτο για αλλαγη μητρικης .Η τραγικη συμπτωση οτι σε ολους τα προτεινα εγω και τωρα ειναι και τα 3 στα κεντρικα εδω και 3 εβδομαδες .Και το χειροτερο οτι ποτε δε τα ειχα σε εκτημηση ειχα ακουσει κ αλλα περιστατικα αλλα ψαρωσα και εγω με την 2ετη αμεση αντικατασταση του E-shop σε περιπτωση βλαβης hardware το οποιο οπως αποδηχτικε ηταν απατη.Ενω μας ειπαν κ αυτοι οτι παθει το αντικαθηστουμε αμεσα οταν παθαμε τη ζημια μας ειπανε οτι πρεπει να το στειλουμε στα κεντρικα να δουνε αν μπορουνε να το φτιαξουν και θα μας ενημερωσουν .Αποτελεσμα? 2500€ και δεν εχουμε νεα τους ακομα. Αν γνωριζει καπιος τη μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση ας postari ,οχι τιποτα αλλο,αλλα εχω και τυψεις που με εμπιστευτικαν και εγω τους "εκαψα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...