kosmasgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα διαθέτω μία 27άρα τηλεόραση LCD μάρκας LG σε άλλο δωμάτιο , η οποία συνδέεται και με PC. Εχει analog απο πίσω αλλά και 3 θύρες HDMI. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το καλώδιο και να έχω εικόνα στην τηλεόραση απο το PC ? Κάρτα γραφικών ΑΤΙ 4870
V for Vagelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Λογικά θα γίνεται, ποια όμως η διαφορά απ το να χρησιμοποιήσεις ένα διπλό dvi; Για να μεταδίδει σε hd δε χρειάζεται hdmi σε hdmi; Γνωρίζει κανείς;
kosmasgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειδα έξοδο DVI στην τηλεόραση http://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=30994
StavrosD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Με αυτό το καλώδιο έχω συνδέσει τον προβολέα στο δίπλα δωμάτιο με το PC. Παράλληλα όμως με αυτό χρειάστηκε και ένα καλώδιο για τον ήχο. Η ATI που έχεις νομίζω είχε στην συσκευασία της ένα μετατροπέα από DVI σε HDMI ο οποίος περνάει και τον ήχο από το HDMI. Ίσως για τον ήχο να χρειαστεί να συνδέσεις το SPDIF header στην μητρική με το αντίστοιχο header στην VGA για να περνάει και ο ήχος, δεν θυμάμαι αν η ATI δημιουργεί έχει και κύκλωμα για κάρτα ήχου που φαίνεται στα windows.
Hamurabi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 TO DVI το βαζεις στην καρτα γραφικων και το ΗDMI σε μια απτις τρεις θυρες της τηλεορασης.
StavrosD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Χρησιμοποίησε το adaptor της ATI από DVI σε HDMI, μετά πήγαινε στα windows στο control panel->Sound->δεξί κλικ στο ATI High Definition Audio Device->set as default device, ώστε να στέλνει από την ΑΤΙ τον ήχο. Μετά είσαι ΟΚ.
kosmasgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Thanks Αναγκαστικά πρέπει να πάρω καλώδιο γιατί θέλω 10 μέτρα Οπότε δεν θα χρειαστεί ο αντάπτορας. Εκτός αν πάρω καλώδιο 10 μέτρα DVI-DVI αν βγαίνει πιο φτηνά απο DVI-HDMI
V for Vagelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Thanks Αναγκαστικά πρέπει να πάρω καλώδιο γιατί θέλω 10 μέτρα Οπότε δεν θα χρειαστεί ο αντάπτορας. Εκτός αν πάρω καλώδιο 10 μέτρα DVI-DVI αν βγαίνει πιο φτηνά απο DVI-HDMI Αφού είπες δεν έχεις υποδοχή dvi στην TV (νομίζω δεν έχουν γενικά τέτοιες υποδοχές οι tv). Εκεί που είπα για διπλό dvi μπερδεύτηκα, ήθελα να πω διπλό vga, το οποίο και πάλι όμως στέλνει μόνο εικόνα και όχι ήχο. Οπότε αυτό που λέει ο StavrosD μάλλον είναι το καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.