therock Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ξερετε μηπως ποιες κρεμες χρησιμοποιουν στα κομμωτηρια για ισιωτικη μαλλιων? Ειναι τιποτα επαγγελματικες ψαγμενες ή κοινες εμποριου σε φαση l'oreal που βρισκεις ευκολα σε Hondos Center? Επειδη ειναι αμαρτια με την παρουσα οικονομικη κατασταση να δωσω 40-50 ευρω σε κομμωτηριο ρωταω μηπως αγορασω την κρεμα και μου την εφαρμοσει καμμια φιλη μου.
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 omg η ισιωτικη κρεμα δεν σου ισιωνει το μαλλι βοηθαει στο ισιωμα απλα. και το ισιωμα του κομμωτηριου ειναι τοσο γαματο γτ πρωτον τα πιστολακια τους ειναι 10 φορες πιο δυνατα απ αυτο που εχεις στο σπιτι και γτ ξερουν να το χειριζονται σωστα
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοεις δεν στο ισιωνει? Χημικο δεν ειναι που το αλλοιωνει και γινεται ισιο? Καλα εμενα δεν με απασχολει αυτο ισιο ειναι το μαλλι μου, απλως εχει πολυ ογκο και η ισιωτικη το δαμαζει. Την τελευταια φορα που εκανα ισιωτικη, βρεχοντας και μονο το μαλλι μου καθοταν και επαιρνε την φορμα του, ενω τωρα πρεπει να το παταω με TAFT 7αρι για να κατσει.
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ωωω! μα έλα βρε...Κάποτε ήταν στη μόδα :
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοεις δεν στο ισιωνει? Χημικο δεν ειναι που το αλλοιωνει και γινεται ισιο? Καλα εμενα δεν με απασχολει αυτο ισιο ειναι το μαλλι μου, απλως εχει πολυ ογκο και η ισιωτικη το δαμαζει. Την τελευταια φορα που εκανα ισιωτικη, βρεχοντας και μονο το μαλλι μου καθοταν και επαιρνε την φορμα του, ενω τωρα πρεπει να το παταω με TAFT 7αρι για να κατσει. ενοεις δλδ ισιωτικη μονιμη τον αναποδο τις περμαναντ ε αυτο δεν το πουλαν στο σουπερμαρκετ!!! μονο στο κομμωτηριο σου κανουν τετοιο πραμα
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ναι εννοειται, εσυ τι καταλαβες μασκα μαλλιων? Δεν παιζει να μην διατιθεται και εμπορικα. Για παραδειγμα το προιον αυτο δεν κανει για αυτο που λεμε? http://www.myself.gr/Item/hair-cream-protective/261.html
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ναι εννοειται, εσυ τι καταλαβες μασκα μαλλιων? Δεν παιζει να μην διατιθεται και εμπορικα. Για παραδειγμα το προιον αυτο δεν κανει για αυτο που λεμε? http://www.myself.gr/Item/hair-cream-protective/261.html φυσικα και οχι αυτη ειναι κρεμα που την βαζεις πριν το ισιωμα με το πιστολακι και διευκολυνει καπως την δουλεια, υπαρχουν και στα κομωτηρια αναλογες που σου βαζουν πριν το πιστολακι αλλα φυσικα δεν κανουν το μονιμο ισιωμα. η "ισιωτικη" που λεμε και ειναι μονιμη γινεται με χημικα αναλογα τις περμαναντ αλλα ειναι αρκετα πιο βαρια
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ενοεις δλδ ισιωτικη μονιμη τον αναποδο τις περμαναντ ε αυτο δεν το πουλαν στο σουπερμαρκετ!!! μονο στο κομμωτηριο σου κανουν τετοιο πραμα και σου πεφτουν και τα μαλλιά ενδεχομένως....
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ε ενταξει αν το κανεις μια στο τοσο και οχι καθε 2-3 μηνες που προτεινουν τα κομμωτηρια δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εγω βρηκα κατι για ενα προιον τις farouk. Στην Αμερικη το χρεωνουν 250-400 δολλαρια στα κομμωτηρια και η διαδικασια εφαρμογης κρατα 2-3 ωρες. Περισσοτερο πολυπλοκο απο οσο θα θελα. [ame] [/ame]
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 και σου πεφτουν και τα μαλλιά ενδεχομένως.... σωστα, εδω η ιδιες οι κομωτριες λενε στις πελατισες να μην κανουν ισιωτικη
Metaloudi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ξερετε μηπως ποιες κρεμες χρησιμοποιουν στα κομμωτηρια για ισιωτικη μαλλιων? Ειναι τιποτα επαγγελματικες ψαγμενες ή κοινες εμποριου σε φαση l'oreal που βρισκεις ευκολα σε Hondos Center? Επειδη ειναι αμαρτια με την παρουσα οικονομικη κατασταση να δωσω 40-50 ευρω σε κομμωτηριο ρωταω μηπως αγορασω την κρεμα και μου την εφαρμοσει καμμια φιλη μου. Υπηρχε της Indola ενα προιον στο εμποριο το οποιο ηταν πολυ καλο δυστυχως σταματησε η εταιρια να το βγαζει. Μπορεις να ρωτησεις στα επαγγελματικα προιοντα Δαφνη για να σου προτεινουν ισιωτικες επαγγελματικες κρεμες. Προσοχη ομως στις πολυ φτηνες κρεμες καθ οτι επικυνδυνες για τα μαλλια σου. Υπολογιζε περιπου στα 30-40 ευρο ενα κουτι ισιωτικης που μπορεις να το χρησημοποιησεις δυο-τρεις φορες(αναλογα το μακρος των μαλλιων σου) Η ισιωτικη ριχνει τον ογκο συνηθως στα μαλλια. Λιγο δυσκολο να ισιωσουν εντελως αν ειναι σγουρα. Με χρηση ανα 5-6 μηνες (αναλογα και ποσο γρηγορα μακραινουν) δεν παθαινουν κατι. Εννοειται βεβαια οτι αν κανεις ισιωτικη παλι μεσα στο διμηνο το μαλλι μπορει να καει. Επισης αν σκεφτεις να κανεις μονη σου ισιωτικη μην αφησεις τη κρεμα στα μαλλια πανω απο 20λεπτο καθως και αυτο ειναι επικυνδυνο για τη τριχα. Αυτα απο εμενα Ελπιζω να βοηθησα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.