Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PCI Express

gmak13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά η περιπέτεια μου συνεχίζεται.

Μετά από συνεχές βάλε-βγάλε την κάρτα , άλλαξε pcie slot ,αρχίσανε οι μπλέ οθόνες,και δεν μπορώ να τρέξω κανένα game.

Τι να έγινε τώρα; Κάνω format , περνάω winxp πάλι τα ίδια.

Το περίεργο είναι ότι η αρχική οθόνη όταν γίνεται boot της μητρικής που δέιχνει το logo της asus δείχνει χαλασμένη, μετά μπάινω στα windows κανονικά,όλα δείχνουν καλά,και μόλις πάω να περάσω drivers της nvidia μου πετάει μια μαύρη οθόνη και τέλος.

Τι έγινε ρε παιδιά,πάω για άλλη κάρτα ή μήπως έσκισα την μητρική απ´ο το βάλε-βγάλε

Help !!

Δημοσ.
Το περίεργο είναι ότι η αρχική οθόνη όταν γίνεται boot της μητρικής που δέιχνει το logo της asus δείχνει χαλασμένη

Χμμ αυτό ίσως να υποδεικνύει την κάρτα γραφικών ή την PCI-E θύρα.

Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών.

Τι εννοείς ακριβώς όμως όταν λες χαλασμένη;

Δημοσ.

Δηλαδή δείχνει την οθόνη γεμάτη άσπρες κουκίδες και το σήμα της αsus σαν σπασμένο να αποτελείται από πολλά pixel αραιά μεταξύ τους.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλη κάρτα για να δοκιμάσω εάν φταίει η κάρτα ή η μητρική

Δημοσ.

Δηστυχως για μένα τελικά η 8600 gt ήταν ακόμα στην εγγύηση(αγορασμένη 5ο 2007) χωρίς να το ξέρω οπότε βιάστκα να αγοράσω την 5770 και τώρα θα την πάω για rma στο πλαισιο να δω τι θα μου πούνε.

Τηλεφωνικά μου είπαν ότι θα αντικατασταθεί με μια ανάλογη και ότι δεν μπορούν να κόψουν πιστωτικό να πάρω κάτι άλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...