Προς το περιεχόμενο

Πιθανο προβλημα σε nvidia GTX260

piterakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορούν να κάνουν αλλιώς.. κάλλιστα θα μπορούσες να την έχεις καταντήσει εσύ ο ίδιος έτσι αν την ανέβαζες, αλλά δε μπορούν να το ξέρουν (όχι εύκολα).

Στις περισσότερες των περιπτώσεων δε θ' ασχοληθούν, απλά θα στην αλλάξουν (αν όντως φταίει η κάρτα).

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεκινησαμε τα παρατραγουδα παιδια με το πλαισιο... πηγα την καρτα και μου λενε να τους την αφησω και να την δοκιμασουν 2 μερες να δουν οτι οντως εχει προβλημα.. και σκεφτοαμι και λεω εγω.. και αν μια στο εκατομηριο την στιγμη που την βαλουν πεξει σωστα και μου πουνε οτι ειναι σωστη ? γιατι και μενα μετα απο 2 μερες εβγαλε το προβλημα δεν το εκανε κατευθειαν .. δεν με βλεπω να βγαζω ακρη. και τους απετησα να μου την αλλαξουν κατευθειαν αλλα ηταν αγυριστα κεφαλια..

Δημοσ.

Λολ ρε μαν, είπαμε.. χωρίς να επιβεβαιώσουν οποιοδήποτε fault (όχι ότι δε γίνεται βέβαια) δε μπορείς να απαιτήσεις αλλαγή.

Είπαμε, κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα έχει πρόβλημα και θα στην αλλάξουν.

Τελικά την άφησες εκεί;

• Super Moderators
Δημοσ.

τι λες ρε piterako, αυτό έλειπε να μην την έλεγχαν, να πήγαινε ο καθένας και να άλλαζε κάρτες έτσι επειδή του κάπνισε...

Δημοσ.
Λολ ρε μαν, είπαμε.. χωρίς να επιβεβαιώσουν οποιοδήποτε fault (όχι ότι δε γίνεται βέβαια) δε μπορείς να απαιτήσεις αλλαγή.

Είπαμε, κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα έχει πρόβλημα και θα στην αλλάξουν.

Τελικά την άφησες εκεί;

Ναι την αφησα εκει δυο μερες λενε θελουν..

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικότατο διάστημα οι 2 μέρες, υπάρχουν και άλλοι δεν είμαστε μόνοι μας...

Δημοσ.

Eμένα μου έχουν κάνει και αντικατάσταση σε 20' πάντως... :P

Λογικό διάστημα είναι από 4 εώς 24h που διαφημίζουν, αλλά ισχύει μόνο για τα turbo-x...

Δημοσ.

Δεν ξερω για τα αλλα καταστηματα πλαισιου αλλα επειδη για το πλαισιο πειραια ξερω..το διαστημα 2 ημερων ειναι υπερβολικοτατο. ξερω μια πωλητρια εκει στους υπολογιστες και το λεω. καταρχην σκεφτητε οτι αν παρεις τηλεφωνο και ζητησης το service δεν το σηκωνουν ποτε.. απο κει να καταλαβεις .

Δημοσ.

Πηρα χθες την καινουργια καρτα. με αυτη δεν εχω προβλημα ακομα . θα επρεπε να βλεπαται απο μια γωνιτσα την φατσα του τυπα στο service που μου ειχε πει οταν την ειχα αφησει την χαλασμενη οτι ηταν 100 % σιγουρος οτι εγω ειχα κανει βλακεια και οτι πεζει κανονικα... πφφφφ.. τελος καλο ολα καλα παντως

Δημοσ.

Οχι καλα, πολυ καλα να λες...ειδες αν και ειπε οτι δεν ειχε προβλημα (οκ, ισως δεν τους το εμφανισε) , παρολαυτα στην αλλαξαν .Αν ηταν το e-shop ( και δεν εμφανιζε σ αυτους το προβλημα) θα επαιρνες π@π@ρια . Μπραβο στο πλαισιο.

Δημοσ.

Oχι αρχηγε μου δεν καταλαβες τι ειπα. ισως το εγραψα και γω γρηγορα.. μου ειπαν πριν την δουν οτι αυτες οι καρτες δεν βγαζουν προβληματα και οτι εγω εκανα κατι λαθος.. αλλα τελικα βρηκαν το λαθος και την αλλαξαν. τους το εμφανισε το προβλημα και σε αυτους.. απλα το επεζε ξερολλας ο τυπας στο service πριν τη δει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...