Προς το περιεχόμενο

Πιθανο προβλημα σε nvidia GTX260

piterakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με το "+ 10 χαρακτήρες" θα μπερδεύτηκε..

Το ψιλιάστηκα, γι'αυτό έκανα ψιλο offtopic edit, αλλά δεν τον πρόλαβα.

Δημοσ.

Return Merchandise Authorization

artifacts λόγω software;

Ναι ξέρω.. ήμουν υπερβολικός. :Ρ

Είδες 550W και σκέφτηκες: μια χαρά θα με καλύψει, ε;

Τέλος πάντων, πήγαινε την κάρτα για RMA, αυτό προβλέπεται από 'σένα τη δεδομένη στιγμή.

Δημοσ.
αυτο το rma τι ειναι :P?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ----------

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-550W-GPS-550AB-A.htm

Αυτο ειναι

Ε, δεν είναι και ότι καλύτερο το psu σου, αλλά δεν δημιουργείται από εκεί το πρόβλημα.

Βγάλε την κάρτα, πήγαινε την πίσω, πες μία λέξη:

"ARTIFACTS"

και μην φύγεις αν δεν σου δώσουν επί τόπου ίδια. (άμα σου δώσουν καλύτερη, νταξ, μη πεις όχι) :P

Δημοσ.

Είδες 550W και σκέφτηκες: μια χαρά θα με καλύψει, ε;

Ολοι μου λεγαν οτι 550 ειναι οκ.. αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου. και αν αλλαξω καρτα θελω και αλλο τροφοδοτικο ?

Δημοσ.
αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου.

Δε χάνεις την εγγύηση επειδή δεν έχεις "πτυχίο τεχνικού", μην τρελαθούμε. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση.

Δημοσ.

Ολοι μου λεγαν οτι 550 ειναι οκ.. αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου. και αν αλλαξω καρτα θελω και αλλο τροφοδοτικο ?

Ασφαλώς και έχεις κανονικότατα εγγύηση.

Θα πας μόνο την κάρτα πίσω, όχι όλο το Pc.

Λεπτομέρειες για το ποιος το συναρμολόγησε δεν χρειάζεται και δεν είσαι και υποχρεωμένος να δώσεις.

Απλά θα πεις πως βγάζει artifacts, είναι ελλατωματική, δώστε μου άλλη να φεύγω.

Απλά-ελεύθερα-συναρπαστικά.

Δημοσ.
και δεν εχω και καμια spare καρτα να βαλω πανω για να σιγουρευτω οτι φταιει η καρτα ρε γαμωτο :(

Δεν χρειάζεται.

Δεν μπορεί να φταίει κάτι άλλο πλην της κάρτας για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
χμμ vsync δεν μου εχει ουτε στο πανελ ουτε στο wow που πεζω εγω..

Nvidia Control Panel->Manage 3D Settings->Vertical Sync

WoW->Options->Video->Vertical Sync

έπρεπε να τα γράψω έτσι για να τα δεις? :o

Δημοσ.

εβαλα πανω μια αλλη καρτα ενος φιλου και πεζει μια χαρα .. αρα θα παω να τους την δοσω πισω αυριο και ο θεος βοηθος

Δημοσ.
εβαλα πανω μια αλλη καρτα ενος φιλου και πεζει μια χαρα .. αρα θα παω να τους την δοσω πισω αυριο και ο θεος βοηθος

άσε το θεό απέξω δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου...θα την πας πίσω και θα απαιτήσεις να σου την αλλάξουν..και αφού είναι προβληματική θα την ελέγξουν και αυτό θα γίνει..τέλος

Δημοσ.
άσε το θεό απέξω δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου...θα την πας πίσω και θα απαιτήσεις να σου την αλλάξουν..και αφού είναι προβληματική θα την ελέγξουν και αυτό θα γίνει..τέλος

Σε τετοιες περιπτωσης πως ειναι σιγουροι οτι δεν τους λεμε ψεματα κτλ ? την βαζουν σε pc επιτοπου ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...