piterakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αυτο το rma τι ειναι ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ---------- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-550W-GPS-550AB-A.htm Αυτο ειναι
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Με το "+ 10 χαρακτήρες" θα μπερδεύτηκε.. Το ψιλιάστηκα, γι'αυτό έκανα ψιλο offtopic edit, αλλά δεν τον πρόλαβα.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Return Merchandise Authorization artifacts λόγω software; Ναι ξέρω.. ήμουν υπερβολικός. :Ρ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-550W-GPS-550AB-A.htm Αυτο ειναι Είδες 550W και σκέφτηκες: μια χαρά θα με καλύψει, ε; Τέλος πάντων, πήγαινε την κάρτα για RMA, αυτό προβλέπεται από 'σένα τη δεδομένη στιγμή.
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αυτο το rma τι ειναι ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ---------- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-550W-GPS-550AB-A.htm Αυτο ειναι Ε, δεν είναι και ότι καλύτερο το psu σου, αλλά δεν δημιουργείται από εκεί το πρόβλημα. Βγάλε την κάρτα, πήγαινε την πίσω, πες μία λέξη: "ARTIFACTS" και μην φύγεις αν δεν σου δώσουν επί τόπου ίδια. (άμα σου δώσουν καλύτερη, νταξ, μη πεις όχι)
piterakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Είδες 550W και σκέφτηκες: μια χαρά θα με καλύψει, ε; Ολοι μου λεγαν οτι 550 ειναι οκ.. αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου. και αν αλλαξω καρτα θελω και αλλο τροφοδοτικο ?
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου. Δε χάνεις την εγγύηση επειδή δεν έχεις "πτυχίο τεχνικού", μην τρελαθούμε. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση.
piterakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 και δεν εχω και καμια spare καρτα να βαλω πανω για να σιγουρευτω οτι φταιει η καρτα ρε γαμωτο
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ολοι μου λεγαν οτι 550 ειναι οκ.. αλλα για να καταλαβω παει για πεταμα η καρτουλα ? Γιατι απο το πλαισιο δεν εχω εγγυηση γιατι το συναρμολογησα μονος μου. και αν αλλαξω καρτα θελω και αλλο τροφοδοτικο ? Ασφαλώς και έχεις κανονικότατα εγγύηση. Θα πας μόνο την κάρτα πίσω, όχι όλο το Pc. Λεπτομέρειες για το ποιος το συναρμολόγησε δεν χρειάζεται και δεν είσαι και υποχρεωμένος να δώσεις. Απλά θα πεις πως βγάζει artifacts, είναι ελλατωματική, δώστε μου άλλη να φεύγω. Απλά-ελεύθερα-συναρπαστικά.
piterakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδια σας ευχαριστω και τους δυο απιστευτα παρα πολυ.
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 και δεν εχω και καμια spare καρτα να βαλω πανω για να σιγουρευτω οτι φταιει η καρτα ρε γαμωτο Δεν χρειάζεται. Δεν μπορεί να φταίει κάτι άλλο πλην της κάρτας για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 χμμ vsync δεν μου εχει ουτε στο πανελ ουτε στο wow που πεζω εγω.. Nvidia Control Panel->Manage 3D Settings->Vertical Sync WoW->Options->Video->Vertical Sync έπρεπε να τα γράψω έτσι για να τα δεις?
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 piterakos , για σιγουριά πριν πας την κάρτα πίσω, τρέξε και ένα furmark να δεις αν θα έχει αντίστοιχα προβλήματα.
piterakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 εβαλα πανω μια αλλη καρτα ενος φιλου και πεζει μια χαρα .. αρα θα παω να τους την δοσω πισω αυριο και ο θεος βοηθος
outlaw star Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 εβαλα πανω μια αλλη καρτα ενος φιλου και πεζει μια χαρα .. αρα θα παω να τους την δοσω πισω αυριο και ο θεος βοηθος άσε το θεό απέξω δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου...θα την πας πίσω και θα απαιτήσεις να σου την αλλάξουν..και αφού είναι προβληματική θα την ελέγξουν και αυτό θα γίνει..τέλος
piterakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 άσε το θεό απέξω δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου...θα την πας πίσω και θα απαιτήσεις να σου την αλλάξουν..και αφού είναι προβληματική θα την ελέγξουν και αυτό θα γίνει..τέλος Σε τετοιες περιπτωσης πως ειναι σιγουροι οτι δεν τους λεμε ψεματα κτλ ? την βαζουν σε pc επιτοπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.