Προς το περιεχόμενο

παιδια δεν μπορω να το σβησω το καταραμενο αρχείο!

kotsaris03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι ο κωστα ειμαι νεο μελος

και νιοθω λιγο χαζος με το εισαγωγικο απο πανο:P

ΔΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

πηγα να κανω portable ενα προγραμμα σε εναν φακελο στην επιφανεια εργασειας..Αλλα ξεχασα οτι την ειχα κανει ειδη install..

εφτιαξε καμια 10 αρχειακια στον φακελο και τα 9 τα εκανα delete αμεσως αλλα το αλο το ενα το καταραμενο δεν με αφηνει να το σβεισω..

εκανα απεγκατασταση το προγραμμα (daemon tools) αλλα και παλυ δεν με αφηνε να το σβησω..χρησημοποιησα το unlocker και το move on boot αλλα πεταει error το προγραμμα.οταν παταω να το σβησει το αρχειο..βγαζει αυτο οταν απλα παταω delete στον φακελο

e2076d1ea1bf2c90579249d3e1308b58.jpg

και οταν το παω με το move on boot βγαζει αυτο..(παρατηρηστε και πως το δηχνει το αρχειο και γενικα πως δεν λεει κατι παραπανο..ο φακελος λεει με δεξι κλικ πως πιανει 800 κατι kb

9dbc0398e03497e89d50e39f88bfd01c.jpg

παρακαλω βοηθηστε με:-)

Δημοσ.
when everything fails......

FORMΑΤ!

δεν νομιζω αυτο να ειναι το "everything"

γιατι αν ειναι αυτο που εκανα (εγω) "everything"

τοτε κατι δεν παει συγουρα καλα φιλαρακι.. θελω πρακτικες λυσεις δεν θελω την τελικη λυση..

Δημοσ.
Δοκιμασε να βαλεις αυτο http://ccollomb.free.fr/unlocker/ βεβαια δουλευει μονο σε 32 bit συστημα,αλλιως δοκιμαζεις με αυτο http://killbox.net/

Ακυρο για unlocker δεν προσεξα πριν οτι το δοκιμασες.Για προσπαθησε με το αλλο...

αδερφακι δωκημασα delete on reboot,standard fire kill(modes του προγραμματος που μου ειπες) αλλα δεν γινετε. αν εχεις καμια αλη ιδεα..βασικα δες και τις εικονες που εχω βαλει για να δεις αν σε βοηθησει σε κατι παραπανο.μαλλων το εχω κληδωσει και δεν ξερω πως το κανα..

Δημοσ.

Κάνε εκκίνηση του pc από ένα linux live cd (π.χ. Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί (είχα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου σε Vista και ήταν η μόνη λύση απ' όσες δοκίμασα που είχε αποτέλεσμα).

Δημοσ.
Κάνε εκκίνηση του pc από ένα linux live cd (π.χ. Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί (είχα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου σε Vista και ήταν η μόνη λύση απ' όσες δοκίμασα που είχε αποτέλεσμα).

+1 για live cd.Πιστευω οτι ειναι και η τελευταια λυση πριν το format.

Δημοσ.

ειμαι λιγο αχαριος ρε παιδια και δεν ξερω τι εφαρμογη ειναι αυτη..αν καποιος μπορει να μου μερικα λογια..παντως αν το εχω κληδωσει σαν user και δεν ξερω τι αλο μπορει, θα κανει την δουλεια του το Linux live CD?

και παλυ σας ευχαριστω..

Edit:

με λιγο dos και ενα φιλαρακι the Job is done:D

σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις ιδεες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...