Προς το περιεχόμενο

Turbo-x vs DELL

ShadowfaxGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα laptop κοντα στα 1000. Το θελω για απλη χρηση και για κανενα παιχνιδακι. Θελω ομως να εχει καλη ποιοτητα και μην το τρεχω για service συνεχεια. Σκεφτομαι για εναν DELL studio η XP. Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι βλεπω πολλα καλα μοντελα turbo-x οπως οι iron και οι steel. Π.χ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Iron-ST74-432-with-Windows-7.htm

Αλλα εχω ακουσει τα χειροτερα για τα turbo-x. Δηλαη οτι καινε μητρικες και δισκους ανεβαζουν θερμοκρασια κανουν θορυβο δεν εχουν καλο touchpad και οι οθονες τους δεν ειναι καλες. Τι πιστευετε και τι ισχυει. Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Dell, μετά Toshiba και μετά το χάος!

Ε, χμ, δεν τίθεται δίλλημα.

Είναι σαν να λες Ferrari vs Fiat ...

ατυχές παράδειγμα, υπονοείς δλδ ότι η Dell ανήκει στο Πλαίσιο? :P

Δημοσ.

Πήρα ένα dell studio φέτος τον Απρίλη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα. Γενικά αθόρυβο και δεν ανεβάζει θερμοκρασία, ακόμα και σε βαριές εφαρμογές όπως CAD-software ή παιχνίδια.

Το θέμα με τη sony είναι ότι έχει κάπως τσιμπημένες τιμές λόγω μάρκας και design, συνεπώς χαμηλότερο value for money από Dell, Lenovo, Toshiba, ενδεχομένως και hp.

Δημοσ.

Πριν κανένα μηνά μου έφερε μια γνωστή ενα Dell Inspiron Mini 9 με πρόβλημα στο ssd μετά από τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και αφού με ρώτησε κάποια πράγματα ο τεχνικός, την άλλη μέρα μου έστειλε με courier έναν νέο σκληρό δίσκο. το θεμα λύθηκε σε 24 ωρες συμπεράσματα δικά σας.... αντίστοιχη περίπτωσή στην acer κράτησε ένα μηνά μετά από κατηγορίες οτι εφταιγα εγώ για την ζημιά... εγώ δεν προκειται να δώσω ξανά ούτε ένα ευρώ σε καμιά άλλη εταιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...