Προς το περιεχόμενο

Geforce FX

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

apla na po oti emeina me to stoma anoixto......an kai gia ati me vlepo na perno apla dite....

Video 1 10.1 MB (right click > save target as)

Video 2 6.7 MB (right click > save target as)

dite kai afto to forum.....

2o mirror gia ta videos:

Video 1 10.1 MB (right click > save target as)

Video 2 6.7 MB (right click > save target as)

apla dite to proto video na ta peksete....milame gia REAL TIME oxi rendered....

Δημοσ.

toufa:

katse na doume kana bench prota kai vlepoume, giati ayta ta real time renderings den lene TIPOTA.

entaksi h down (h pos thn lene thn pixie) entiposiakh alla ti na to kaneis? ftiaksane ena modelo me 200.000 poligona kai TIPOTA allo kai to kanane animation:P big deall, apo thn geforce 3 ta kanoun ayta:P

benches prota

Δημοσ.

Thathela na do poia efarmogh tha tsitosei auth tin karta sto Maximoum.....!!!!!!!!!!!!!

Amfibalo gia to ean yparxei symera kodikas pou na ekmetaleuete sto full mia Geforce 3TI500......... ;)

Ti na kanoume omos afou to marketing kai h agora to thelei tha symfoniso me auta pou leei o epote..... :D

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Divxakias:</font><hr> Thathela na do poia efarmogh tha tsitosei auth tin karta sto Maximoum.....!!!!!!!!!!!!!

Amfibalo gia to ean yparxei symera kodikas pou na ekmetaleuete sto full mia Geforce 3TI500......... ;)

Ti na kanoume omos afou to marketing kai h agora to thelei tha symfoniso me auta pou leei o epote..... :D

<hr /></blockquote>

Sostos!Apsogos!Mia ereuna tis HP edixe oti to software ekmetaleuete mono to 15% ton poron ton sighronon ypologiston.Des kai monos sou:UNREAL2003 kai Serius Sam.

Sto proto me ena bot kai se mixanima kato apo 1GHz den paei bima kai me GEFORCE4MX 440 kai to allo me analiseiseis 1024x768 me ekatontades exthrous se P3 733 pou exo petaei!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...