burnin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 πηρα ενα νετμπουκ σημερα. της asus ειδα οτι εκαναν μαλλον μαλκια και μου δωσαν μαθητικο. μαλακια εγινε? με κλεψαν? αν δε το επαιρνα μαθητικο θα το επαιρνα πιο φθηνα ρε παιδια? αυτο μου εδωσαν http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Student-Netbooks/Asus-EeePC-1101HA-White-Student.htm η ακομα πιο σημαντικη απορια μοιναι η εξης. ειχε ενα συνοδευτικο ψδ μεσα οπου οταν το ανοιξα δεν ειδα κανενα αρχειο exe ή setup που να περιεχει τους driverw για το netbook. μα καλα αμα κανω φορματ μετα πως περναω ρε παιδια drivers? jerete ti paizei? eyxaristv επειδη ειμαι ασχετος με νετμπουκ, οταν το εχω στο ρευμα να αποσυνδεω την μπαταρια ή δεν παιζει θεμα? ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 1. ποσο το αγορασες; μαλλον μπερδεψαν τα κουτια δεν παιζει να πληρωσες παραπανω 2. το δισκακι μολις κανεις εγκατασταση το λειτουργικο απο την αρχη στα περναει ολα μονο του.αν θες οι οδηγοι υπαρχουν και στην σελιδα της ασους,οποτε κανενα προβλημα 3.δεν εχει σημασια ιδιαιτερη.αν το εχεις στο ρευμα και με μπαταρια πανω να ξερεις πως θεωριτικα εισαι εξασφαλισμενος σε περιπτωση που πεσει το ρευμα πως δεν κλεινει (λειτουργει σαν ups-οχι ομως line interactive) αλλα αυτο συνεπαγεται μεγαλυτερη φθορα της μπαταριας
burnin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 450 το πηρα φιλε οσο λενε οτι εχει και το μαθητικο οκ πηγα στο σαιτ και κατεβασα ξεχωριστα τους drivers σε ευχαριστω μια τελευταια ερωτηση το ρημαδι το bluetooth και το wifi πως μπορω να τα απενεργοποιω να μη ψαχνουν συνεχεια για αλλες συσκευες, και να τα ενεργοποιω οποτε θελω? ειδικα το bluetooth με εχει ταλαιπωρησει παρα πολυ. δε μπορω να το κλεισω με τιποτα
basilis5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγω που εχω το 901 με ενα συνδυασμο πληκτρων fn+f2 αν θυμμαι καλα ελεγχεις αυτες τις λειτουργιες.τωρα στο δικο σου δεβ ξερω,αληθεια ποιο πηρες;450;
burnin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 το μονο της asus που εχει 11,6 ιντσες οθονη. μπες στο πλαισιο να το δεις φιλε. γιατι φευγω σε λιγο ταξιδι και δεν εχω πολυ χρονο... ειναι μια χαρα παντως σαν εργαλειο
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ειδα οτι εκαναν μαλλον μαλκια και μου δωσαν μαθητικο. μαλακια εγινε? με κλεψαν? αν δε το επαιρνα μαθητικο θα το επαιρνα πιο φθηνα ρε παιδια? αυτο μου εδωσαν Κάνε μονος σου σύγκριση τι πληρωσες και τι πήρες (χαρακτηριστικά και συνοδευτικά) Πήρες Πρώτη σύγκριση Δεύτερη σύγκριση Τρίτη σύγκριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.