Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα συνδεσης στο ιντερνετ.

LN1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μου βγαζει : "192.168.1.254"δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη η εξωτερικη εντολη

μετα την εντολη ipconfig εμφανισε:

Ρυθμιση παραμετρων ΙΡ των windows

Προσαρμογεας Enthernet Τοπικη συνδεση:

Κατασταση μεσου..........: Εχει αποσυνδεθει

και μετα του εδωσα το 192.168.1.254και μου εμφανισε το παραπανω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ----------

ναι απο το νετμπουκ μια χαρα και ασυρματα και με enthernet

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Να έχει πρόβλημα η κάρτα του pc...?

Ας δώσει τα φώτα του και κανένας άλλος.

Δεν νομιζω να εχει προβλημα η καρτα ο υπολογιστης ειναι λιγων ημερων ολοκαινουργιος. Πριν το φορματ εμπενε στο ιντερνετ μια χαρα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ----------

Δεν νομιζω να εχει προβλημα η καρτα ο υπολογιστης ειναι λιγων ημερων ολοκαινουργιος. Πριν το φορματ εμπενε στο ιντερνετ μια χαρα.

φορματ εκανα για να παω σε ΧΡ professinal οστε να μπορεσω να ξεκλειδωσω καπια αρχειο απο ενα παλιο σκληρο που εβαλα πανω στο μηχανιμα.

Αφου το καταφερα εκανα format να του βαλω τα ΧΡ home για το οποια εχω αδεια χρησης.

Και τωρα δεν μπορω να συνδεσω το ιντερνετ....

Αν μορειτε βοηθηστε εχω απελπιστει.

Σε ευχαριστω πολυ BASSstarlet εκανες παρα πολλα ! Ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα η προσπαθεια μετραει.

Δημοσ.

α.δοκιμασε να σβησεις την καρτακαι να την ξαναπερασεις.β.δοκιμασε με αλλο ethernet καλωδιο.μετα βαλε ip στο αυτοματο sto tcp ip και μετα πηγαινε σε παραθυρο command prompt και γραψε ipconfig και πες μου τι σου βγαζει.αν σου βγαζει ip 192.168.1.65 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.254 δοκιμασε ping 192.168.1.254 και πες μου τι βγαζει.επισης κλεισε οτι firewall εχεις.επισης πιο νεους drivers απο το Site της ετερειας του Mobo για την ασυρματη καρτα μηπως εχουν καποιο bug.επισης στο pc service pack3.οι ip να ειναι αυτοματο οπως ειπα.

Δημοσ.

εκανα αυτα που ειπεσ με την εντολη ipconfig βγαζει οπωσ ειπα και προηγουμενως κατασταση δικτυου....εχει αποσυνδεθει.

Με την ping 192.168.1.254 βγαζει:

Γινεται ping στο 192.168.1.254 με 32bytes δεδομενων:

Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στον κεντρικο υπολογιστη προορισμου.

Απεσταλμενα :4 Ληφθεντα :0 Απολεσθεντα:4

Δημοσ.

Δεν θα το πιστεψετε σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και μπαινει ιντερνετ κανονικοτατα. Το εβγαλα απο την πριζα και το pc και το router χτες.

Αυτο ηταν΄;

Δημοσ.

μαλλον.το οτι εγραφε το καλωδιο εχει αοοσυνδεθει σημαινει πολυ απλα οτι ηταν σαν να μην εχεις βαλει καλωδιο.κατι θα ειχε κολλησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...