burnin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα πηρα εναν σκληρο εξωτερικο ο οποιος στη μια ακρη εχει διπλο καλωδιο usb το ιδιο συνεβη και για ενα εξωτερικο dvdr που πηρα αναρωτιεμαι αν εβαζα μονο το ενα usb στ νετμπουκ μου, θα ειχα προβλγημα ρε παιδια? ή οχι? ευχαριστω
pettakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλη σου μερα, εξαρταται απο τις θυρες usb του υπολογιστη σου (ποσο ρευμα αθροιστικα μπορουν να δωσουν). Συνηθως οι μπροστινες των κουτιων δεν μπορουν, πολλες φορες ουτε και οι πισω. Ημουν και εγω στην ιδια περιπτωση με ενα 250gb seagate προ 3 ετων, και αν βαριεσαι να μεταφερεις το διπλο καλωδιο που ηρθε ο δισκος μαζι, τοτε παρε ενα αλλο (ΔΕΥΤΕΡΟ) καλωδιο.θΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙς ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙς ΣΤΗΝ εΛΛΑΔΑ (εγω το πηρα απο την Αγγλια). Τωρα, αν δεν εχεις δευτερη διαθεσιμη θυρα usb τοτε θα εχεις προβλημα (οι περισσοτεροι εξωτερικοι σκληροι χωρις τροφοδοτικο θελουν δυο usb να δουλεψουν). Θα θυμηθω το online store Της Αγγλιας και θα σου πω.
pp6210 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 δεν νομίζω το νετβουκ να δίνει αρκετό ρεύμα, οπότε πρόσεχε μην κάνεις καμμία ζημιά στον εξωτερικό δίσκο.. εγώ παραλίγο να την πάθω με ενα εξωτερικο toshibe και το λαπτοπ σε μπαταρία... μου έκανε κάτι περίεργους θορύβους και η λυχνία του ήταν κόκκινη αντί για μπλε που είναι το κανονικό. Με το λαπτοπ στο ρεύμα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καλύτερα ψάξε για καλό τροφοδοτικό (συνήθως είναι στα 5 βολτ) και βάζε πρώτα ρέυμα και μετά usb σύνδεση.
PETERANOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=335530
burnin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.