drami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικα ειμαι μες στην μοναξια χωρις να ξερω πως εχω καταληξει στο σημειο οπου σε ολη μου την ζωη βρισκομουν (την μοναξια δλδ). Δεν την ψαχνω, και θελω να εχω φιλους μα παντα καταληγω μονη. Οποτε αν ρωτατε απο εμπειρια ζωης, ναι πιστευω οτι ειναι καταρα. Που γινεται συνηθεια....
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικα ειμαι μες στην μοναξια χωρις να ξερω πως εχω καταληξει στο σημειο οπου σε ολη μου την ζωη βρισκομουν (την μοναξια δλδ). Δεν την ψαχνω, και θελω να εχω φιλους μα παντα καταληγω μονη. Οποτε αν ρωτατε απο εμπειρια ζωης, ναι πιστευω οτι ειναι καταρα. Που γινεται συνηθεια.... Δε βγάζω άκρη,το κάνεις λίγο πιο λιανά σε παρακαλώ;
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παπάκι Λιοπύρ: Ηλικία ξέχασες να ρωτήσεις. Φαντάζεσαι να είναι πάνω απο 13?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δε βγάζω άκρη,το κάνεις λίγο πιο λιανά σε παρακαλώ; Οχι βγαζει ακρη. Ξαναδες. Παπάκι Λιοπύρ: Ηλικία ξέχασες να ρωτήσεις. Φαντάζεσαι να είναι πάνω απο 13? Αστειε Προς τη κοπελια: Εχεις πολλλλλλλλλλλυυυυυυυυυ χρονο ακομα, αν ησουν 24 ισως και να ελεγα κατι διαφορετικο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-psychology.gr/forum Υπαρχουν σοβαρες περιπτωσεις μη φρικάρετε ! Πω ρε μάγκα το κλουβί με τις τρελές. Έχω σταματήσει να γκουγκλάρω τα κόμπλεξ μου. Γίνομαι χειρότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.