Προς το περιεχόμενο

Sportingbet.gr αποριες

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα εγγραφη, πονταρα...Καταθεσα 100 ευρω και αυτο λεει 200!

Γιατι;Εχει ιστορικο μονο για τα στοιχηματα οσο το εψαξα .. για καταθεσεις και αναληψεις ουτε λογος ε?

Δημοσ.

Ναι το ειδα αργοτερα.

Αλλη μια ερωτηση:

Σε περιπτωση που καταθεσα 100 ευρω+100 μπονους, παμε στα 200.

Αν παιξω αυτα τα 95 ( εκ των οποιων τα 75 ηδη τα εχω χασει και εχω πονταρει για αργοτερα καποια με 20 ), μετα απο ποσο καιρο θα τα καταθεσουν στο λογαριασμο για να τα παρω?

Παιρνουν καποια μιζα? Δηλαδη...Στα 100 ευρω κερδος π.χ, τα παιρνω ολα η κρατανε και αυτοι?

Ποσα λεφτα πρεπει να εχω καταθεμενα για να παιξω?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Ναι το ειδα αργοτερα.

Αλλη μια ερωτηση:

Σε περιπτωση που καταθεσα 100 ευρω+100 μπονους, παμε στα 200.

Αν παιξω αυτα τα 95 ( εκ των οποιων τα 75 ηδη τα εχω χασει και εχω πονταρει για αργοτερα καποια με 20 ), μετα απο ποσο καιρο θα τα καταθεσουν στο λογαριασμο για να τα παρω?

Παιρνουν καποια μιζα? Δηλαδη...Στα 100 ευρω κερδος π.χ, τα παιρνω ολα η κρατανε και αυτοι?

Ποσα λεφτα πρεπει να εχω καταθεμενα για να παιξω?

Ευχαριστω!

σου δωσανε αλλα 100ε για να τα ξοδεψεις. Ηδη τα εχεις. Που ειναι η απορια σου; Για τετοιες αποριες γιατι δεν τους ρωτας; εχουν και free τηλεφωνο.

Δημοσ.

Δεν εχω βγαλει ακρη.

Κατεθεσα 100 ευρω, μου εδωσαν 100 μπονους.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα στοιχημα σε εξελιξη που κερδιζει 95 ευρω.

Πως θα γινει αυτα τα 95 ευρω να ξερω αν θα μπορεσω να τα κανω αναληψη μετα απο καποιες εργασιμες?

Μετα απο καποιεσ συζητησεις με το helpdesk τους online, μου εδωσαν να καταλαβω οτι πρεπει να κανω τζιρο 1000 ευρω για να μπορω να κερδισω λεφτα.

Δηλαδη, καταθετω 1000 ευρω ΔΙΚΑ μου για να βγαλω λεφτα?

Ημαρτων..

Δημοσ.

Για να μπορέσεις να κάνεις ανάληψη χρημάτων χωρίς να χάσεις το μπόνους των 100 ευρώ θα πρέπει να πραγματοποιήσεις στοιχήματα (με απόδοση πάνω από 1,20) συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Δεν χρειάζεται να καταθέσεις 1.000 ευρώ ούτε να στοιχηματίσεις ταυτόχρονα αυτό το ποσό. Μπορείς σταδιακά να φτάσεις τα 1.000 ευρώ σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο μεγάλα και συχνά είναι τα στοιχήματά σου.

Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι κάθε μέρα στοιχηματίζεις 30 ευρώ, τότε σε περίπου ένα μήνα (34 μέρες για την ακρίβεια) θα έχεις καλύψει το ποσό.

Το 100% μπόνους της sportingbet.gr είναι από τα καλύτερα της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
Δεν εχω βγαλει ακρη.

Κατεθεσα 100 ευρω, μου εδωσαν 100 μπονους.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα στοιχημα σε εξελιξη που κερδιζει 95 ευρω.

Πως θα γινει αυτα τα 95 ευρω να ξερω αν θα μπορεσω να τα κανω αναληψη μετα απο καποιες εργασιμες?

Μετα απο καποιεσ συζητησεις με το helpdesk τους online, μου εδωσαν να καταλαβω οτι πρεπει να κανω τζιρο 1000 ευρω για να μπορω να κερδισω λεφτα.

Δηλαδη, καταθετω 1000 ευρω ΔΙΚΑ μου για να βγαλω λεφτα?

Ημαρτων..

για να μπορέσεις να εισπράξεις το bonus των 100ευρω θα πρέπει να χεις στοιχηματήσει 200ευρώ Χ 5 φορες =1000ευρω δλδ συνολικα να εις παιξει στοιχηματα που η αξια τους να χει 1000ευρω και η αποδοση να είναι πανω απο 1.20 του καθε στοιχηματος

απο την αλλη πλευρα ομως αν πχ σημερα κερδησεις το στοιχημα των 95 ευρω ναι μπορεις να τα σηκώσεις ,

Δημοσ.
απο την αλλη πλευρα ομως αν πχ σημερα κερδησεις το στοιχημα των 95 ευρω ναι μπορεις να τα σηκώσεις ,

μπορείς να τα σηκώσεις αλλά από τον λογαρισμό σου θα αφαιρεθούν τα 100 ευρώ του μπόνους για πάντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...