stratigos24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους . Πηρα αυτη τη καρτα ( twintech gts250 xt oc ) και θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζεται να συνδεσω και που. Την εχω κουμπωσει κανονικα στη motherboard ( evgax58 sli ) και μου εχει 2 καλωδια που το καθενα βγαζει 2 εξοδους για τροφοδοσια που εχουν πανω κιτρινο - μαυρο - κοκκινο καλωδιο. Χρειαζονται και τα 2?? Και εχει ακομα ενα μαυρο καλωδιακι που στις ακρες του εχει 2 πολυ μικρες υποδοχες λες και χωραει οδοντογλιφιδα( χαχαχ νουμπας! )
Sadamiraq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πολυ πιθανον να ενοεις αυτα εδω http://www.playtool.com/pages/psuconnectors/pcie6.jpg ειναι μετατροπεις σε pci-e καλωδια αν το τροφοδοτικο σου δεν εχει Αποτι βλεπω η καρτουλα παιρνει δυο pci-e καλωδια,(αυτα με τις 6 τρυπες)Αν εχει το τροφοδοτικο σου,συνδεσετα αν εχει ενα βαζεις το ενα του τροφοδοτικου και ενα του μετατροπεα,η καθολου τοτε βαζεις και τους δυο μετατροπεις,συνδεεις δηλαδη αυτα με τις 6 τρυπες, και απο τιν αλη μερια αυτα με τις 4 τρυπες με αυτα με τις 4 τρυπες του τροφοδοτικου σου,βεβαια δεν ξερω και τι τροφοδοτικο εχεις,ελπιζω να βοηθησα
stratigos24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 εχω τροφοδοτικο thermaltake sli 750 watt και εχει να παιρνει και τις 4 ακρες! Τι να κανω λοιπον βαζω και τα 2 pci πανω στην καρτα γραφικων και οι 4 ακρες που βγαζει ολες στο τροφοδοτικο?? εχει θυρες και για τις 4 το τροφοδοτικο.
Sadamiraq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οχι οχι,αυτα ειναι μετατροπεις σε ειπα,βαζεις αυτα τα 2 με τις 6 τρυπες πανω στην καρτα και εισαι ετοιμος,δεν χρησιμοποιεις τα καλωδια
stratigos24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 μου συμβαινει κατι.Βαζω την καρτα και με τα καλωδια οπως μου ειπες και χωρις τα καλωδια και το pc οταν το ανοιγω κανει εναν ηχο σπαστικο σαν σειρηνα ενω χωρις την καρτα δουλευει τελεια!και αναλογως τι καλωδια εχω συνδεδεμενα στο τροφοδοτικο (ολα η ενα η δυο κτλ.) απο την καρτα δεν ανοιγει .
Sadamiraq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Συνδεεις και τα δυο καλωδια στις εισοδους,βαλτα καλα και κουμπωσε και την καρτα καλα πανω στην μητρικη και εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.