Προς το περιεχόμενο

μου κανει επανεκκινηση

HARIS21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
αν δεν ειναι οι μνημες σου τοτε κανε φορματ.παντως φαινετε να εχουν χτυπησει οι μνημες σου

Αυτα ειναι.Πως ακριβως κατεληξες σ αυτο το υπεροχο συμπερασμα?

format>all ενα πραγμα ε?

Δημοσ.
Αυτα ειναι.Πως ακριβως κατεληξες σ αυτο το υπεροχο συμπερασμα?

format>all ενα πραγμα ε?

αυτοματη επανεκινηση η μπλε οθονη εχει αμεση σχεση με δεισλιτουργια των μνημων υπαρχει μια περιπτωση να στο διορθωσει αυτο το προγραμμα regCure το οποιο σου επαναφερει και σε διορθωνει καποια paths και σου καθαριζει την registry

• Moderators
Δημοσ.
αυτοματη επανεκινηση η μπλε οθονη εχει αμεση σχεση με δεισλιτουργια των μνημων

Μ αρεσει που σε καθε topic λες καθε φορα και διαφορετικα πραγματα.Που ειναι το"100%"motherboard?Που ειναι το"τροφοδοτικο 100%"?Και φυσικα το"φορματ κ εφτιαξε"?Για να παρεις μια ιδεα

1y6b05.jpg

υπαρχει μια περιπτωση να στο διορθωσει αυτο το προγραμμα regCure το οποιο σου επαναφερει και σε διορθωνει καποια paths και σου καθαριζει την registry

Geeeez.For the love of god που λενε,μην δινεις συμβουλες οταν δεν ξερεις και παιρνεις κ αλλους στο λαιμο σου.Τις bsod δεν στις διορθωνει κανενα registry crapper γιατι οι πιθανοτητες να ναι υπευθυνη η registry ειναι πολυ πολυ λιγες.

Δημοσ.

σήμερα το πρωί ο υπολογιστής μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα με του topic starter...

στην αρχή παρουσιάστηκε στον firefox, μου πετούσε μπλε οθόνη με την ένδειξη "irq_less_or_equal" και μετά σε ότι και αν έκανα το ίδιο...τώρα μετά από περίπου 20-30 restart ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου..ακούγεται η μονάδα αλλά στην οθόνη δε βγάζει τίποτα

• Moderators
Δημοσ.
σήμερα το πρωί ο υπολογιστής μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα με του topic starter...

στην αρχή παρουσιάστηκε στον firefox, μου πετούσε μπλε οθόνη με την ένδειξη "irq_less_or_equal" και μετά σε ότι και αν έκανα το ίδιο...τώρα μετά από περίπου 20-30 restart ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου..ακούγεται η μονάδα αλλά στην οθόνη δε βγάζει τίποτα

Δυστυχως στην δικια σου περιπτωση πιθανοτατα υπαρχει προβλημα hardware(καρτα γραφικων,μνημες κλπ)Για αρχη μια και η μοναδα ακουγεται να λειτουργει και η οθονη δεν ανοιγει,θα ξεκινουσα με αλλαγη της καρτας γραφικων με καποιου φιλου σου ή δοκιμη της δικιας σου σε καποιο φιλο σου.

Δημοσ.
Μ αρεσει που σε καθε topic λες καθε φορα και διαφορετικα πραγματα.Που ειναι το"100%"motherboard?Που ειναι το"τροφοδοτικο 100%"?Και φυσικα το"φορματ κ εφτιαξε"?Για να παρεις μια ιδεα

1y6b05.jpg

Geeeez.For the love of god που λενε,μην δινεις συμβουλες οταν δεν ξερεις και παιρνεις κ αλλους στο λαιμο σου.Τις bsod δεν στις διορθωνει κανενα registry crapper γιατι οι πιθανοτητες να ναι υπευθυνη η registry ειναι πολυ πολυ λιγες.

αν καταλαβες καλα τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβαινω το προβλημα του ειναι πιο πολυ οταν μπαινει στο νετ και εκει του κανει επανακινηση.δεν μπορει να ειναι καρτα γραφικων εγω φιλε σου ειπα τι να κανεις,γνωμη μου και σε οποιων αρεσει και δεν ποσταρω γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω

• Moderators
Δημοσ.
αν καταλαβες καλα τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβαινω το προβλημα του ειναι πιο πολυ οταν μπαινει στο νετ και εκει του κανει επανακινηση.δεν μπορει να ειναι καρτα γραφικων εγω φιλε σου ειπα τι να κανεις,γνωμη μου και σε οποιων αρεσει και δεν ποσταρω γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω

Δεν ειναι η γνωμη σου το προβλημα και δεν μ απασχολει η γνωμη σου.Το προβλημα ειναι πως οι οδηγιες που δινεις σε καποιον αλλο για το δικο του pc ειναι τελειως ακυρες και χωρις ιχνος τεχνικης υποστασης.Και αντε να του ελεγες κανε εγκατασταση τον ταδε driver,το κακο θα ταν μικρο.Αλλα εσυ πας και του λες

αν δεν ειναι οι μνημες σου τοτε κανε φορματ.παντως φαινετε να εχουν χτυπησει οι μνημες σου

Ενας νορμαλ χρηστης δεν θα κατσει να ασχοληθει με συμβουλες του ειδους"κανε φορματ,θα φτιαξει"πριν το ψαξει λιγο.Αλλα ο καινουριος χρηστης μπορει και να σ ακουσει.Η"γνωμη σου"λοιπον εχει σημαντικες επιπτωσεις στο pc καποιου αλλου και δεν βασιζεται πουθενα για δωσεις σωστες συμβουλες στο προβλημα.

Στα τεχνικα του θεματος λοιπον

το προβλημα του ειναι πιο πολυ οταν μπαινει στο νετ και εκει του κανει επανακινηση.δεν μπορει να ειναι καρτα γραφικων

Προφανως δεν εχει ιδεα ξαναλεω τι μπορει να ειναι και δεν εχεις ιδεα πως ακριβως να το ψαξεις.Μπορει να ειναι απο bad sector πανω στον οποιο καθεται ο firefox,μπορει να ειναι bug στο driver της καρτας γραφικων και να προκαλει memory corruption οταν πχ ειναι στο youtube,μπορει να υπαρχει προβλημα στα timings της ram και χιλια δυο ακομα πιθανα σεναρια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειρήνη ημήν. Έρχομαι κι εγώ να ζητήσω μία γνώμη στο πρόβλημα της συνεχούς επανεκκίνησης με μπλε οθόνη που αντιμετωπίζω απο εχθές που προσπάθησα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα στα xp. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να μπώ ούτε σε ασφαλή λειτουργία . Πολύ φοβάμαι ότι είναι ιός και τη διαμόρφωση δίσκου δεν την γλυτώνω... Μήπως υπάρχει κάτι σε doς να ψάξει για μολυσμένα αρχεία συστήματος; Όλες οι προτάσεις σας δεκτές ! Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.
Ειρήνη ημήν. Έρχομαι κι εγώ να ζητήσω μία γνώμη στο πρόβλημα της συνεχούς επανεκκίνησης με μπλε οθόνη που αντιμετωπίζω απο εχθές που προσπάθησα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα στα xp. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να μπώ ούτε σε ασφαλή λειτουργία . Πολύ φοβάμαι ότι είναι ιός και τη διαμόρφωση δίσκου δεν την γλυτώνω... Μήπως υπάρχει κάτι σε doς να ψάξει για μολυσμένα αρχεία συστήματος; Όλες οι προτάσεις σας δεκτές ! Ευχαριστώ!

Mπορεις να κατεβασεις καποιο live cd (πχ Hirens BootCD)και να κανεις ενα scan απο κει.Αν και υποθετω πως δεν ειναι καποιος ιος το προβλημα της bsod. Δεν λειτουργει ουτε το last knowν configuration ή καποιο restore point?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...