Προς το περιεχόμενο

μου κανει επανεκκινηση

HARIS21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8α η8ελα να ρωτησω τι μπορει να εχει το pc και τισ 3 τελευτεες μερες εκει που εχω ανοιξει μια σελιδα στο mozzila μου κολαει και μου κανει επανεκκινηση.μηπως ειναι η μητρικη και εχω προβλημα.το πψ ειναι ειναι ειν intel pentium 4 cpu 3GHh 2G ram.

Eυχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Μπορει να ειναι διαφορα.Απο την θερμοκρασια του επεξεργαστη μεχρι καποιο addon του firefox.

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες,τι windows εχεις,εχεις κανει overclocking,εχεις πειραξει τις τασεις?Μηπως εκανες πριν απο 3 μερες εγκατασταση κατι που ισως να προκαλει το προβλημα?Μηπως σου βγαζει μπλε οθονη και το εχεις βαλει να κανει αυτοματα restart?To προβλημα ειναι μονο οταν εισαι στον firefox σε συγκεκριμενη σελιδα ή γενικως?Οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες(πχ παιχνιδια)λειτουργει απροβληματιστα?

Δημοσ.

μονο στο firefox οταν ειμαι εχω προβλημα, καλλαει δεν με αφηνει να κανω τπτ και μετα κανει επανεκκινηση,ουτε μπλε οθονες,απλα σαν να κολαει .το λειτουργικο ειναι windows xp 2002

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση/εγκατασταση του firefox αφου πρωτα σωσεις τα bookmarks σου,addons,passwords κλπ.Αν συνεχισεις να χεις προβλημα,επανερχεσαι με περισσοτερες λεπτομερειες οπως τι addons εχεις,ποιος firefox ειναι κλπ.

Αν θελεις απενεργοποιησε τα αυτοματα restart σε περιπτωση blue screen,μηπως και εμφανιζεται και απλα δεν την βλεπεις.

• Moderators
Δημοσ.
Το πρόβλημα εμφανίζεται και σε άλλες περιπτώσεις;

Για παράδειγμα, παιχνίδια μπορείς να παίξεις ή να δεις ταινίες;

To ρωτησα πριν και μου ειπε πως μονο στον firefox.Και τωρα στον explorer.

HARIS21 απενεργοποιησες τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης που σου ειπα?

Δημοσ.
To ρωτησα πριν και μου ειπε πως μονο στον firefox.Και τωρα στον explorer.

Ναι, το είδα, αλλά με το τελευταίο του post κάτι μου λέει πως ίσως να μην εμφανίζεται αποκλειστικά εκεί το πρόβλημα. Ίσως να μην έχει κατασταλλάξει ακόμα στο που και στο πως εμφανίζεται.

Δημοσ.

καλησπερα..αποψε μου εκανε παλι τα δικα του το pc(ημουν στο νετ με explorer) με διαφορα οτι μου εβγαλε μια μπλε οθονη με κατι ιερογλυφηκα και κολλησε εχω απενεργοποιηση τα αυτοματα restart οπως μου ειπατε χτες.να κανω κανενα φορματ?

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
καλησπερα..αποψε μου εκανε παλι τα δικα του το pc(ημουν στο νετ με explorer) με διαφορα οτι μου εβγαλε μια μπλε οθονη με κατι ιερογλυφηκα και κολλησε εχω απενεργοποιηση τα αυτοματα restart οπως μου ειπατε χτες.να κανω κανενα φορματ?

ευχαριστω

Περα απο τα ιερογλυφικα δεν σου εγραφε κατι αλλο?Πχ irq_less_or_equal ή driver.sys?

To format μπορει και να μην αποτελει λυση.Μπορει να μιλαμε για προβλημα στο hardware ή σε καποιο driver που πιθανοτατα θα ξαναπερασεις μετα το format.Το hardware σου δουλευει κανονικα χωρις προβλημα?(ram,σκληροι,τασεις κλπ)

Δημοσ.

οχι δεν ειχα προβλημα σκληρο σιγουρα με την ταση δεν εχς καταλαβει πςσ μπορει να το ελεγξω,απλα εχτεσ κολησε και αντι να μου κανει επανεκκηνιση (μαλλον γιατι εχς απενεργοποιηση τα restarts) μοθ κολλησε και μου εβγαλε μια μλε ο8ονη με τα ιερογληφικα.τελευτεο format που του εκανα ηταν πριν ενα μηνα γιατι τοτε παλι δεν μου εχς του εκανα turn off μου κολουσε στην και στην αποθηκευση ρυθμησεων και δεν εκλεινε.ευχαριστω

Δημοσ.

Ρε γαμώτο δε μπορώ εκνευρίζομαι... Δε φτάνει που κάθονται να σε βοηθήσουν οι άνθρωποι και προσπαθούν. Τουλάχιστον γράψε Ελληνικά να τους βοηθήσεις να καταλάβουν, γιατί αυτά που γράφεις δεν είναι Ελληνικά. Το λέω όχι για να σου την πω, αλλά γιατι το βλέπω συνέχεια αυτό από πολύ κόσμο. Να προσέχουμε λίγο. Αλλιώς κινδυνεύεις να αγνοήσουν τα μηνύματά σου όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν ήδη κάνει.

Στο θέμα μας τώρα. Προφανώς και δεν κάνει restart πλέον και σου βγάζει τη μπλέ οθόνη γιατί έχεις απενεργοποιήσει τα αυτόματα restart. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι περίεργο. Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το κάνει ΜΟΝΟ όταν πλοηγείσαι στο internet; Το κάνει μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες ή στα καλά καθούμενα;

Είσαι βέβαιος ότι οι δίσκοι λειτουργούν μια χαρά. Ότι δεν υπάρχει bad sector σε κανένα; Τις μνήμες επίσης μπορείς να τις ελέγξεις με το Memtest. Επίσης μπορεί να είναι και πρόβλημα κάρτας δικτύου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...