slipknot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλά ρε wash ξέχασες να πάρεις αγγούρια; Μα τι νοικοκύρης...
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αν μπουκώσεις την εξάτμιση ενός Delorean (του γνωστού) με πατάτες την ώρα που πιάνει τα 88mph, το thread αυτό θα ξαναγίνει merge από εκεί που έγινε split; Or not... ?
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 εντάξει και γω ξέμεινα με χτεσινές πηχτές φακιές. ΝΤΑΜ ΙΤ ΝΚ
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Προτηγανισμένες;Δις ιζ μπλασφεμη. Δις ιζ μαντνες. δικιο εχει..... οι προτηγανισμενες ειναι ανοστες και φριτεζα δεν εχω ρε γτ ειναι μικρη η κουζινα μου και γτ σπανια τρωω τηγανιτα φαγητα
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Όχι ότι δε συμφωνώ ότι είναι ένα μικρό (κατ' άλλους ανοσιούργημα βέβαια) έγκλημα η προτηγανισμένη πατάτα, αλλά είμαι λάτρης της ευκολίας. Όμως βρε Ευάκι, τί διαστάσεις νομίζεις ότι έχει μια φριτέζα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Προτηγανισμένες;Δις ιζ μπλασφεμη. Δις ιζ μαντνες. δις ιζζ σπάρταααααααααααααααααααααααααααα
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Όχι ότι δε συμφωνώ ότι είναι ένα μικρό (κατ' άλλους ανοσιούργημα βέβαια) έγκλημα η προτηγανισμένη πατάτα, αλλά είμαι λάτρης της ευκολίας. Όμως βρε Ευάκι, τί διαστάσεις νομίζεις ότι έχει μια φριτέζα; θες να δεις τις διαστασεις τις κουζινας μου μηπως για να πιστεις;
insomniaK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αν καταφέρει να δει τις διαστάσεις να πάει κι εδώ να βοηθήσει τον τζιμάρα.
DrLo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τηγανητές πατάτες, ψητές πατάτες, πουρές, πατάτες κυβάκια, πατάτες αλευρωμένες με κρούστα, πατάτες με λιωμένο τσένταρ/γκούντα, πατάτες βρασμένες πρώτα και τηγανισμένες μετά, πατάτες ροδέλες, πατάτες καρδούλες, πατάτες σβάστικες, οι πατάτες είναι ευλογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.