teo64x Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Είχατε δεν είχατε, δημιουργήσατε και καινούρια timeline. Εεε... Thread.
Cue Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Και επειδή το καλύτερο συνοδευτικό για το κρέας είναι ή πατάτες ή ριζότο, αναγκαστικά έχω λατρέψει το ευκολότερο και γρηγορότερο στην ετοιμασία. Ευκολότερο να τηγανίσεις πατάτες από το να βράσεις ρύζι? Challenge accepted.
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ευκολότερο να τηγανίσεις πατάτες από το να βράσεις ρύζι?Challenge accepted. σωστος. το ρυζι λιγο νερο του ριχνεις λιγο αλατι και το αφηνεις να βρασει. το λαδι εγω το ριχνω την ωρα ποθ βραζει. ενω οι πατατες καθαρισε τες, βγαλε τυχων σκατουλακια ,κοφτες και μετα τις πετας στο λαδι
freedubus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά γευστικά δε συγκρίνονται οι τηγανιτές πατάτες με το βραστό ρύζι, και επιπλέον δε μπορείς να τηγανίσεις ρύζι κατευθείαν.
insomniaK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς... Νομίζω. Τσιγαρίζεις στην αρχή και μετά προσθέτεις νερό και μυρωδικά.
freedubus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Και πάλι πιο χρονοβόρο είναι. Ο λούσι νομίζω εννοούσε τι απο τα 2 είναι γρηγορότερο να ετοιμάσεις, έχοντας παράλληλα το αξιοπρεπέστερο γευστικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και είπε "ριζότο" , δηλ. ρύζι με ψιψιψόνια μέσα, γιατί συνήθως το σκέτο νερόβραστο είναι για ειδικές περιπτώσεις.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 F... εχμ i mean DAMN πω λυπήσου μας, μετρημένα είναι τα σπόιλερ στον σέρβερ; εν τω μεταξύ, μαντέψτε τί μόλις διαπίστωσα πως ξέχασα να πάρω απ' τη λαϊκή απ' όπου μόλις γύρισα σωστά μαντέψατε
teo64x Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μόνο στο Μπλα Μπλα μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση για ταξίδι στο χρόνο και να καταλήξει στο αν το ρύζι ή οι πατάτες γίνονται πιο εύκολα.
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Είναι θέμα παρεξήγησης όπως λέει ο φρηντάμπας, δε μιλάμε για ΠΙΛΑΦΙ τώρα. Λέμε να τσιγαρίσεις το ρύζι, να ρίξεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, να προσθέσεις το ψιλοκομμένο μπέηκο, να ρίξεις τα μανιτάρια, να προσθέσεις αλατόνερο με κάρρυ και να είσαι από πάνω για να ρίχνεις τη σωστή ποσότητα νερού για να μη βγει χλεχλένιο. Ενώ πατάτα, καθαρίζεις, κόβεις, ρίχνεις στο τηγάνι. Τέλος. Δε μιλάω καν για περιπτώσεις φριτέζας λαδιού ή αυτή την υπεργαμάτη με τον αέρα και τα σταγονίδια που 'χω στην Αθήνα. Κατά τα άλλα, πατάτες και κωλαράκια, ναι, η ζωή ειν' ωραία.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 σωστος. το ρυζι λιγο νερο του ριχνεις λιγο αλατι και το αφηνεις να βρασει. το λαδι εγω το ριχνω την ωρα ποθ βραζει. ενω οι πατατες καθαρισε τες, βγαλε τυχων σκατουλακια ,κοφτες και μετα τις πετας στο λαδι Εύα, κούκου
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Προτηγανισμένες; Δις ιζ μπλασφεμη. Δις ιζ μαντνες.
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Και πάλι πιο χρονοβόρο είναι. Ο λούσι νομίζω εννοούσε τι απο τα 2 είναι γρηγορότερο να ετοιμάσεις, έχοντας παράλληλα το αξιοπρεπέστερο γευστικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και είπε "ριζότο" , δηλ. ρύζι με ψιψιψόνια μέσα, γιατί συνήθως το σκέτο νερόβραστο είναι για ειδικές περιπτώσεις. το ριζοτο δεν ειναι απλα ρυζι με ψιψιψονια ΝΚ
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Προτηγανισμένες;Δις ιζ μπλασφεμη. Δις ιζ μαντνες. ωχ ναι, σε ξέχασα εσένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.