Προς το περιεχόμενο

Πατάτες. {Split από TimeTravel}


washcloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και επειδή το καλύτερο συνοδευτικό για το κρέας είναι ή πατάτες ή ριζότο, αναγκαστικά έχω λατρέψει το ευκολότερο και γρηγορότερο στην ετοιμασία.

 

Ευκολότερο να τηγανίσεις πατάτες από το να βράσεις ρύζι?

Challenge accepted.

Δημοσ.
Ευκολότερο να τηγανίσεις πατάτες από το να βράσεις ρύζι?

Challenge accepted.

 

σωστος. το ρυζι λιγο νερο του ριχνεις λιγο αλατι και το αφηνεις να βρασει. το λαδι εγω το ριχνω την ωρα ποθ βραζει. ενω οι πατατες καθαρισε τες, βγαλε τυχων σκατουλακια ,κοφτες και μετα τις πετας στο λαδι

Δημοσ.

Ναι αλλά γευστικά δε συγκρίνονται οι τηγανιτές πατάτες με το βραστό ρύζι, και επιπλέον δε μπορείς να τηγανίσεις ρύζι κατευθείαν.

Δημοσ.

Και πάλι πιο χρονοβόρο είναι. Ο λούσι νομίζω εννοούσε τι απο τα 2 είναι γρηγορότερο να ετοιμάσεις, έχοντας παράλληλα το αξιοπρεπέστερο γευστικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και είπε "ριζότο" , δηλ. ρύζι με ψιψιψόνια μέσα, γιατί συνήθως το σκέτο νερόβραστο είναι για ειδικές περιπτώσεις.

Δημοσ.
celeb_ass.jpg

 

 

F...

 

εχμ

 

i mean DAMN

 

πω λυπήσου μας, μετρημένα είναι τα σπόιλερ στον σέρβερ;

 

 

εν τω μεταξύ, μαντέψτε τί μόλις διαπίστωσα πως ξέχασα να πάρω απ' τη λαϊκή απ' όπου μόλις γύρισα

 

σωστά μαντέψατε

 

 

 

Δημοσ.

Μόνο στο Μπλα Μπλα μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση για ταξίδι στο χρόνο και να καταλήξει στο αν το ρύζι ή οι πατάτες γίνονται πιο εύκολα.

Δημοσ.

Είναι θέμα παρεξήγησης όπως λέει ο φρηντάμπας, δε μιλάμε για ΠΙΛΑΦΙ τώρα.

Λέμε να τσιγαρίσεις το ρύζι, να ρίξεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, να προσθέσεις το ψιλοκομμένο μπέηκο, να ρίξεις τα μανιτάρια, να προσθέσεις αλατόνερο με κάρρυ και να είσαι από πάνω για να ρίχνεις τη σωστή ποσότητα νερού για να μη βγει χλεχλένιο.

 

Ενώ πατάτα, καθαρίζεις, κόβεις, ρίχνεις στο τηγάνι. Τέλος. Δε μιλάω καν για περιπτώσεις φριτέζας λαδιού ή αυτή την υπεργαμάτη με τον αέρα και τα σταγονίδια που 'χω στην Αθήνα.

 

Κατά τα άλλα, πατάτες και κωλαράκια, ναι, η ζωή ειν' ωραία.

Δημοσ.
σωστος. το ρυζι λιγο νερο του ριχνεις λιγο αλατι και το αφηνεις να βρασει. το λαδι εγω το ριχνω την ωρα ποθ βραζει. ενω οι πατατες καθαρισε τες, βγαλε τυχων σκατουλακια ,κοφτες και μετα τις πετας στο λαδι

 

Εύα, κούκου

 

patates.jpgF%20885%20Diva.jpg

Δημοσ.
Και πάλι πιο χρονοβόρο είναι. Ο λούσι νομίζω εννοούσε τι απο τα 2 είναι γρηγορότερο να ετοιμάσεις, έχοντας παράλληλα το αξιοπρεπέστερο γευστικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και είπε "ριζότο" , δηλ. ρύζι με ψιψιψόνια μέσα, γιατί συνήθως το σκέτο νερόβραστο είναι για ειδικές περιπτώσεις.

το ριζοτο δεν ειναι απλα ρυζι με ψιψιψονια

 

 

 

ΝΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...