Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το γρηγορότερο παπί;

Ακραίος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως άμα προσέξετε στο βίντεο δεν είναι μπάλα του μπάσκετ...είναι μίνι-μπάλα του μπάσκετ χαχααχα, προς το τέλος μετά που φοράει το κράνος και την κρατάει φαίνετε, εκτός αν έχει γιγάντια χέρια :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τα γρηγορότερα παπιά φίλε είναι τα δίχρονα. Το πιο δυνατό που ξέρω ήταν το F1Z της Yamaha, αλλά μετά έβγαλε το Ζ125, που ήταν πιο ήρεμο. Τώρα νομίζω πως το μόνο δίχρονο που υπάρχει το modenas dynamic. Το πιο δυνατό τετράχρονο που είχε βγει ποτέ ήταν το FX 125 της suzuki, αλλά το σταμάτησε.

Αν ψάχνεις την δουλειά για να έχεις κάτι που θα περνάει τους άλλους στα φανάρια άστο καλύτερα. Το πείραγμα στα παπιά πάει σύννεφο και υπάρχουνε χάροι που βάζουν κάτω πολύ μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες.

To fx όντως είναι τρομακτικό.Το έχει φίλος μου κ ακόμα όποτε το παίρνω νιώθω οτι δε το χω με τίποτα.Έχει κ συμπλέκτη.Συμπεριφορά μηχανής στα γκάζια,αλλά ποδηλάτου στα φρένα.Αν δε το ξέρεις,είναι σκοτώστρα από τη μάνα του.Γι αυτό και το σταμάτησε.

Το Ζ125 για χρόνια ήταν το γρηγορότερο παπί στην αγορά μέχρι που βγήκε το Dymanic! Δεν είναι τυχαίο που και τα δυο είναι δίχρονα. Προσωπικά είχα το Yamaha και κυριολεκτικά πέταγες. Για την εποχή του ήταν ότι καλύτερο. Σκέψου λοιπόν τι γίνεται με το Dynamic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...