drioraen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μου ετυχε το εξης προβλημα, και απορω πως μπορει να γινει κατι τετοιο!!! Ειχα ενα usb στικακι 1Gb και (δεν ηταν και πολυ παλιο) και ξαφνικα δεν μπορουσα να βαλω μεσα στο στικακι αλλα αρχεια.Ελεγε δεν ειναι δυνατη η ευρεση του αρχειου η κατι τετοι (του αρχειου που ηθελα να βαλω μεσα).Βαζω ολα τα αρχεια απο το στικακι στον εξωτερικο φορητο σκληρο που εχω και παω να κανω διαμορφωση οπως κανω καθε φορα που μπαινει ιος στο στικακι.(Εχω freeze στον c),αλλα λιγο πριν ολοκρηρωθει η διαμορφωση μου βγαζει (τα windows δεν ηταν δυνατον να ολοκληρωσουν την διαμορφωση).Εχω ομως τα αρχεια απο το στικακι στον φορητο.Τελως παντων αγοραζω καινουργιο στικακι και παω να βαλω μεσα τα αρχεια αλλα ενω τα εβλεπα μεσα στον κολησε το παραθυρο και μετα μολις τον εβγαλα και τον ξαναβαλα τα αρχεια (μονο αυτα που ηταν απο το στικακι) ειχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!! Απο τοτε δεν μπορω να τα βρω ΧΑΘΗΚΑΝ! Πως ειναι δυνατον να εγινε αυτο?Μηπως φταιει που βγαζω τα usb τραβωντας τα και οχι με ασφαλη καταργηση? Αν και αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι οτι καποιος ιος μπηκε μεσα και τα εσβησε Για να πω την αληθεια εχω πανικοβληθει.Οποις ξερει κατι ας βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.