aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Χθες το βράδυ είπα να κάνω update το bios της μητρικής... Να επισημάνω ότι πριν απο το update του bios ολα δούλευαν τέλεια. Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, μετά το update το μηχάνημα σέρνεται! usb συσκευές δεν τις αναγνωρίζει, κολλάει όσο δεν πάει, και μερικές φορές δεν φορτώνει καν τα windows τι να κάνω; καινούργιο μηχάνημα είναι. (χθες bootαρε για πρώτη φορά)
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Έκανες Load Defaults μετά το BIOS update; Δοκίμασε ένα Clear CMOS. (Ναι ναι, είναι αλήθεια.. :Ρ)
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 εννοείτε ότι τα έκανα αυτά ! υπάρχει περίπτωση να την "άκουσε" η μητρική;
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Έγινε σωστά το reset του BIOS; Είδες δηλαδή να επαναφέρονται όλες οι ρυθμίσεις στις αρχικές; Δοκίμασες ένα roll back to the previous version;
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 κοιτά, δεν είχα πειράξει και τίποτα μέσα από το bios άρα δεν ξέρω εάν έγινε σωστό reset roll back του bios εννοείς; πως γίνεται αυτό;
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 έλα που δεν την έσωσα (μαμακία μου) και δεν μπορώ να την βρω πουθενά στο site της Asus η μητρική είχε την 0209 και εγώ έβαλα την 0711 http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P7P55D&os=17&SLanguage=en-us
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Επανέλαβε μαζί μας. 1ον. Ποτέ δεν φτιάχνω κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται φτιάξιμο. 2ον. Δεν θα λατρεύω κανέναν άλλον Θεό εκτός από τον "Backup".
Re-man Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Επανέλαβε μαζί μας. 1ον. Ποτέ δεν φτιάχνω κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται φτιάξιμο. 2ον. Δεν θα λατρεύω κανέναν άλλον Θεό εκτός από τον "Backup". Επαναλαβε κι εσυ μονος σου.Αν δεν μπορω να βοηθησω δεν κανω σσν τις ηλιθιες μαναδες που χτυπανε το μικρο επειδη δεν προσεξε και χτυπησε. Υ.Γ. > Δηλαδη εσυ αν δεν παρουσιασει προβλημα το μομπο σου μενεις με 10 εκδοσεις πισω μπιος?
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 το θέμα λύθηκε αφού ξαναπέρασα το bios μέσω του asus ez flash 2 μέσα από το μενού του bios και έβγαλα μπαταρία (κανένα 30λεπτο)- καθάρισα το CMOS με το jumper που διαθέτει η μητρική.
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Η ταρίφα είναι 5 ευρώ επειδή διάβασες το post μου. Για όλους τους υπολοίπους ειναι δωρεάν. Επαναλαβε κι εσυ μονος σου.Αν δεν μπορω να βοηθησω δεν κανω σσν τις ηλιθιες μαναδες που χτυπανε το μικρο επειδη δεν προσεξε και χτυπησε. Υ.Γ. > Δηλαδη εσυ αν δεν παρουσιασει προβλημα το μομπο σου μενεις με 10 εκδοσεις πισω μπιος?
Re-man Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Η ταρίφα είναι 5 ευρώ επειδή διάβασες το post μου. Για όλους τους υπολοίπους ειναι δωρεάν. Μην φας.Περιμενε.Στα στελνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.