Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Asus P7P55D μετά από update BIOS

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βράδυ είπα να κάνω update το bios της μητρικής...

Να επισημάνω ότι πριν απο το update του bios ολα δούλευαν τέλεια.

Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, μετά το update το μηχάνημα σέρνεται! usb συσκευές δεν τις αναγνωρίζει, κολλάει όσο δεν πάει, και μερικές φορές δεν φορτώνει καν τα windows

τι να κάνω; καινούργιο μηχάνημα είναι. (χθες bootαρε για πρώτη φορά)

Δημοσ.

κοιτά, δεν είχα πειράξει και τίποτα μέσα από το bios άρα δεν ξέρω εάν έγινε σωστό reset

roll back του bios εννοείς; πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Επανέλαβε μαζί μας.

1ον. Ποτέ δεν φτιάχνω κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται φτιάξιμο.

2ον. Δεν θα λατρεύω κανέναν άλλον Θεό εκτός από τον "Backup".

Δημοσ.
Επανέλαβε μαζί μας.

1ον. Ποτέ δεν φτιάχνω κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται φτιάξιμο.

2ον. Δεν θα λατρεύω κανέναν άλλον Θεό εκτός από τον "Backup".

Επαναλαβε κι εσυ μονος σου.Αν δεν μπορω να βοηθησω δεν κανω σσν τις ηλιθιες μαναδες που χτυπανε το μικρο επειδη δεν προσεξε και χτυπησε.

Υ.Γ. > Δηλαδη εσυ αν δεν παρουσιασει προβλημα το μομπο σου μενεις με 10 εκδοσεις πισω μπιος?

Δημοσ.

το θέμα λύθηκε αφού ξαναπέρασα το bios μέσω του asus ez flash 2 μέσα από το μενού του bios και έβγαλα μπαταρία (κανένα 30λεπτο)- καθάρισα το CMOS με το jumper που διαθέτει η μητρική.

Δημοσ.

Η ταρίφα είναι 5 ευρώ επειδή διάβασες το post μου. Για όλους τους υπολοίπους ειναι δωρεάν.

Επαναλαβε κι εσυ μονος σου.Αν δεν μπορω να βοηθησω δεν κανω σσν τις ηλιθιες μαναδες που χτυπανε το μικρο επειδη δεν προσεξε και χτυπησε.

Υ.Γ. > Δηλαδη εσυ αν δεν παρουσιασει προβλημα το μομπο σου μενεις με 10 εκδοσεις πισω μπιος?

Δημοσ.
Η ταρίφα είναι 5 ευρώ επειδή διάβασες το post μου. Για όλους τους υπολοίπους ειναι δωρεάν.

Μην φας.Περιμενε.Στα στελνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...