Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με modem-router linksys WAG54GS

billzolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω ένα modem-router linksys WAG54GS. To κουμπί on/off και το SES είναι δίπλα δίπλα..Πατήθηκε καταλάθως το SES και απο τότε χάθηκαν ρυθμίσεις, ονόματα, κωδικοί κλπ κλπ κλπ.

Οπότε λέω δεν πειράζει θα το κάνω εγκατάσταση απο την αρχή..Πατάω το reset απο πίσω να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Το CD όμως χάθικε..Τώρα πετάχθηκε, το έδωσα σε κάποιον, είναι κρυμμένο πουθενά?? Δεν ξέρω!!!

Τί μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει ξανά?

(ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχω απο ένα connex sagem του ΟΤΕ)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Φαντάζομαι αν ανοίξεις τον explorer και μπεις στην διαεύθυνση 192.168.1.1 θα μπορέσεις να φτιάξεις τα πάντα χωρίς cd.

Δημοσ.
Φαντάζομαι αν ανοίξεις τον explorer και μπεις στην διαεύθυνση 192.168.1.1 θα μπορέσεις να φτιάξεις τα πάντα χωρίς cd.

Το δοκίμασα αυτό που λες απο τον υπολογιστή που είχα εγκαταστήσει το cd..οι ρυθμίσεις ηταν μέσα αλλα για να αποθηκευσει και να παει σε καποια άλλη ρυθμιση ήθελε ιντερνετ και μου εβξαζε συνέχεια εργασια χωρις συνδεση..Όταν σύνδεσα το ρουτερ σε ενα λαπτοπ και πατησα στον explorer 192.168.1.1 απλα δεν έκανε τιποτα!!!

Πρέπει οποσδήποτε να βρώ ενα cd εγκατάστασης εκτός αν καποιος απο εσάς ξέρει ακριβώς τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα μου!!!

Δημοσ.

καταρχην τι ειναι το ses?β.δεν θελει cd εγκαταστασης .εχω κανει απειρα Linksys εγκατασταση.καταρχην ξακανακτου ενα reset και μετα συνδεσε το με ethernet στο pc.θα πρεπει αμα κανεις ipconfig να εχεις παρει px ip 192.168.1.64 subnet mask 255.255.255.0 kai default gateway 192.168.1.1 και μετα θα μπαινεις κανονικα στο 192.168.1.1 που ειναι το ρουτερ με username admin password admin>δεν θα σου βγαζει εργασια χωρις συνδεση.αμα ειναι στο εργασια χωρις συνδεση τοτε θα πας στον explorer στο file kai apo εκει βγαλε το work offline.επισης στα ιντερνετ options να ειναι never dial a connection να μην σε κοβει καποιο firewall και να μην εχεις βαλει proxy.θα παιξει 100 τις 100.επισης αν και ξεκαρφωτο με το προβλημα κανε ενα firmware update αμα εχεις παλιο firmware για πιο καλες εεπιδοσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ..Τελικώς δούλεψε..Χρειάστηκε να το συνδέσω σε τρίτο υπολογιστή για να κάνω την δουλειά μου γιατί ο ένας είχε απαγορευτικά στο setup του linksys και ο αλλος δεν άνοιγε καν το 192.168.1.1 ..

Και πάλι ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...