kyriakos2121 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλημέρα.Ήθελα να μου πει κάποιος αν αξίζει το παραπάνω game που αναφέρω.Είναι καλό ?Αξίζει λέτε ?Ξέρει κανείς ? Ευχαριστώ πολύ
skanjos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 γιατί ρε σύ?δεν σου άρεσε? γιατί έχει κυκλοφορίσει για να το έχει δοκιμάσει?εμένα δεν πιστέυω να μου αρέσει ,στις ταινίες υπάρχει ένταση για το τι θα συμβεί ,στο βιντεοπαιχνίδι θα κάνεις ότινανε και δεν θα σε νοιάζει για τον χαρακτήρα,εκτός φυσικά αν είναι σαν το demons soul και χάνεις όλο το exp χαχαχαχα.
DomSakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικο παιχνιδι...απλος θελει πισσα σκοταδι,δυνατο ηχο και καλα αντανακλαστικα.
polakis21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά κι εγώ το έπαιξα και χέστηκα μιλάμε! Δεν είναι να το παίζεις μόνος σου την νύχτα. Είχα χρόνια να τρομάξω με παιχνίδι...Τα reviews είναι παπαριές...
kyriakos2121 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά κι εγώ το έπαιξα και χέστηκα μιλάμε! Δεν είναι να το παίζεις μόνος σου την νύχτα. Είχα χρόνια να τρομάξω με παιχνίδι...Τα reviews είναι παπαριές... λες ρε φιλε να το αγορασω?ειναι μεγαλο σε παιχνιδι η θα το τελειωσω σε μια μερα?
polakis21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομίζω να αξίζει για αγορά πάντως. Εμένα ο θείος το έφερε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.