Προς το περιεχόμενο

Τελικά υπάρχει ΑΤΙ που παίζει σωστά?

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ 4 χρονια ATi και μονο στο Kotor( που εχει γενικα τρελα bugs ειχα ποτε προβλημα). Ayta me Χ1800Χτ και HD3870. Αμα ειναι custom design παιζει να ειναι μουφα η ψηξη. Συνηθος η εταιριες φτιαχνουν custom για να γλυτωσουν κοστος παροτι το διαφημίζουν σαν καλυτερη προταση

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

4870 μέχρι στιγμής σε win 7 κανένα πρόβλημα απολύτως.Μόνο με τον παλιό μοχλό(logitech) είχα προβλήματα του τύπου να ρυθμίζω τα κουμπιά και τέτοια.Από τότε που πήρα τον 360 ξεμπέρδεψα και με αυτά.

Σε ότι παιχνίδι έχει χρειαστεί να ψάξω για patch,crack και τέτοια σίγουρα δεν είναι θέμα της ati.Γενικά σε όλα τα pc υπήρχε πρόβλημα.

Εξαίρεση μόνο:

1.Το batman arkham asylum που λόγω physX κολλούσε την ώρα που πετούσες και χρειάστηκε να βάλω το 1.1 patch για να το απενεργοποιήσω.Αλλά αν θυμάμαι καλά και οι κάτοχοι nvidia έπρεπε να κάνουν το ίδιο για να το ενεργοποιήσουν..

2.Το Crysis που την ώρα που με πυροβολούσαν μαύριζε η οθόνη για κλάσματα του δευτερολέπτου.Δοκίμασα αρκετά κράκ και αρκετά patch και δεν έβγαλα άκρη,φίλοι μου το πάιζαν άψογα με την ίδια κάρτα γραφικών οπότε επειδή δεν έβγαζα άκρη το παράτησα.Τώρα που έβαλα windows7 είπα να δοκιμάσω μια ξανά το Crysis μπας και έφταιγε το λειτουργικό μου.Η απάντηση..Κανένα απολύτως πρόβλημα.Το παιχνίδι παίζει άψογα.Και δεν χρειάστηκε ούτε καν να βάλω όλα όσα είχα βρει από παλιά.Μόνο το κράκ που υπήρχε στο iso του παιχνιδιού.

Οπότε φίλε το πρώτο που μπορεί να φταίει είναι το λειτουργικό σου.Ή ακόμη καλύτερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.Μπορεί και εγώ να είχα βάλει μια βλακεία στα vista και να δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα.Και το επόμενο που μπορεί να φταίει είναι το iso του παιχνιδιού που έγινε η εγκατάσταση.Είχε bugs;Δεν έβαλες σωστό κράκ;

+στον grimpr.Έλιωσα στο γέλιο!:lol:

Δημοσ.
Οταν το προβλημα ειναι μεταξυ Η/Υ και καρεκλας δεν μπορεις να κατηγορεις το hardware και το software.

Να μου συγχωρέσετε το OT αλλά θα αρχίσω να ζητάω πνευματικά δικαιώματα για ατάκες (αν και εγώ συνήθως λέω μεταξύ πληκτρολόγιου & καρέκλας) και ναι φυσικά και αστειεύομαι.

Μάθημα για όσους κατ΄επανάληψη μου έτριψαν στην μούρη ότι είμαι καυστικός και σαρκαστικός. ΄Οταν ξεκινάς μια ενότητα με τέτοιο τίτλο και προδιάθεση είναι πράγματι αμφίβολο ότι ψάχνεις για βοήθεια σε οποιοδήποτε υποτιθέμενο ή μη πρόβλημά σου.

Αν κάποιος ξεκινήσει μια ενότητα ζητώντας πραγματική βοήθεια έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι τα παιδιά εδώ γενικά δεν θα κάνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Δημοσ.
πάντως είναι και γαμώ τα topics για να βγουν όλα τα fan boys και να εκθέσουν τις γνώμες τους

Ωραία να ανοίξουμε άλλες 2 ενότητες τότε μια με τίτλο που παραπέμπει σε "NVIDIA GPUs sux0rz" και μια σε "Intel GMA sux0rz" να μην αφήσουμε κανένα παραπονούμενο.

Ακόμα καλύτερα να ανοίξει το insomnia ένα υπο-forum με τίτλο Fanboy kindergarten. Μόνο να προλάβω να παραγγείλω μερικές εκατοντάδες κόκκινα, πράσινα και μπλε κασκόλ και σημαίες να βγάλουμε και κάνα φράγκο απ΄την ιστορία. Το ποπκορν να είναι ευγενική χορηγία του insomnia :D

Δημοσ.
Ωραία να ανοίξουμε άλλες 2 ενότητες τότε μια με τίτλο που παραπέμπει σε "NVIDIA GPUs sux0rz" και μια σε "Intel GMA sux0rz" να μην αφήσουμε κανένα παραπονούμενο.

Ακόμα καλύτερα να ανοίξει το insomnia ένα υπο-forum με τίτλο Fanboy kindergarten. Μόνο να προλάβω να παραγγείλω μερικές εκατοντάδες κόκκινα, πράσινα και μπλε κασκόλ και σημαίες να βγάλουμε και κάνα φράγκο απ΄την ιστορία. Το ποπκορν να είναι ευγενική χορηγία του insomnia :D

γιατί όχι στο κάτω-κάτω αν είσαι λίγο αντικειμενικός το βλέπεις το όλο θέμα και σου προσφέρει στιγμές ευφορίας διότι πάντα θα υπάρχουν τύποι πχ σαν τον grimpr στη συγκεκριμένη περίπτωση που θα σαρκάζουν τα fanboys με πετυχημένο τρόπο και θα σου προσφέρουν γέλιο..πάντως όσον αφορά την intel μην αγοράσεις πολλά κασκόλ διότι βλέπω να σου μένουν απούλητα:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Να μου συγχωρέσετε το OT αλλά θα αρχίσω να ζητάω πνευματικά δικαιώματα για ατάκες (αν και εγώ συνήθως λέω μεταξύ πληκτρολόγιου & καρέκλας)

σε αυτό το forum χρησιμοποιώ το PEBKAC εδώ και αρκετά χρόνια :P

Δημοσ.

Mε fifty fifty στα πνευματικά δικαιώματα είμαστε εντάξει; LOL

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα να ανοίξει το insomnia ένα υπο-forum με τίτλο Fanboy kindergarten.

Ευκαιρία να αναλύσουμε το Goofy vs Donald στο νηπιαγωγείο.

Να μου συγχωρέσετε το OT αλλά θα αρχίσω να ζητάω πνευματικά δικαιώματα για ατάκες (αν και εγώ συνήθως λέω μεταξύ πληκτρολόγιου & καρέκλας) και ναι φυσικά και αστειεύομαι.

.

Mε fifty fifty στα πνευματικά δικαιώματα είμαστε εντάξει; LOL

Παίδες… να πάτε αλλού… άκου εκεί πνευματικά δικαιώματα για το PEBKAC … να μου λέγατε για κάνα SNAFUBAR derivative ok… αλλά το παραπάνω είναι κοινό κτήμα της κοινότητας του internet το οποίο δε προστατεύεται όυτε καν από creative commons.

Να πάτε αλλού… αρκετά προβλήματα copyright έχουμε …

Τέλος όλες οι παραπάνω φήμες για την nV και την DAMMIT είναι φήμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...