d3m0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα... γενικα η ΑΤΙ ειναι μια εταιρια ολο bugs και "μικρο"προβληματα.... και τους τελευαιους drivers να βαλεις το ιδιο που σου κανει...Το Crysis δεν γοσσταρει την ΑΤΙ, για δικους του λογους (και καλα κανει κατα την γνωμη μου) και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο... παρα να αγορασυμε N-vidia (the way it's meant to be played) Προσωπικ μόλις πηρα την GTX275 lightning βρηκα την υγειά μου, αν και παλιότερα ημουν atimaniac, αλλα τα πραγματα αλλαζουν.... Τελικα δεν υπαρχει ATI που να δουλευει σωστα... Τα στηρίζεις κάπου όλα αυτά,ή απλά είσαι ένα ακόμα παπαγαλάκι που λέει ότι ακούει ;; Γιατί εγώ με ATi δεν είχα κανένα πρόβλημα με games ποτέ.....
ertylee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ειλικρινα, πιστευω πως αυτο σε κανει να νιωθεις μεγαλυτερος grimpr... τι καταφερνεις με αυτο για πες μας και εμας????? μεγαλυτερο e-penis, παιρνεις bonus απο καποιον για μα φαιρεσαι ετσι???? Δεν σε καταλαβαίνω..... Τέτοια συμπεριφορα αρμοζει σε παιδακια γυμνασιου, και δεν σε κοβω για τετοιο παιδακι... Μίλα καλυτερα, δεν εχεις να χασεις τιποτα.......
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα... γενικα η ΑΤΙ ειναι μια εταιρια ολο bugs και "μικρο"προβληματα.... και τους τελευαιους drivers να βαλεις το ιδιο που σου κανει...Το Crysis δεν γοσσταρει την ΑΤΙ, για δικους του λογους (και καλα κανει κατα την γνωμη μου) και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο... παρα να αγορασυμε N-vidia (the way it's meant to be played) Προσωπικ μόλις πηρα την GTX275 lightning βρηκα την υγειά μου, αν και παλιότερα ημουν atimaniac, αλλα τα πραγματα αλλαζουν.... Τελικα δεν υπαρχει ATI που να δουλευει σωστα... Οταν το προβλημα ειναι μεταξυ Η/Υ και καρεκλας δεν μπορεις να κατηγορεις το hardware και το software.
ertylee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τα στηρίζεις κάπου όλα αυτά,ή απλά είσαι ένα ακόμα παπαγαλάκι που λέει ότι ακούει ;; Γιατί εγώ με ATi δεν είχα κανένα πρόβλημα με games ποτέ..... Οπως λεω και παραπανω παλιοτερα ημουν φανατικος της ΑΤΙ. το τελεφταιο μου κοματι ηταν η 3870 αλλα παντα μου δημιουργουσαν προβληματα και επρεπε να ψαχνω μοντιφες για να τα λυσω.... Ποτε drivers, αλοτε physx, και στο τελος καταληξα σε n-vidia.... Tα στηριζω λοιπον σε πρωσοπικη εμπειρια...
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ανακάλυψες καινούργιο φαντασιακό εχθρό πέραν από την ATI τώρα; Αν σε κάνει ευτυχισμένο, μπρος, είσαι καλεσμένος.
Alchemist` Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οπως λεω και παραπανω παλιοτερα ημουν φανατικος της ΑΤΙ.το τελεφταιο μου κοματι ηταν η 3870 αλλα παντα μου δημιουργουσαν προβληματα και επρεπε να ψαχνω μοντιφες για να τα λυσω.... Ποτε drivers, αλοτε physx, και στο τελος καταληξα σε n-vidia.... Tα στηριζω λοιπον σε πρωσοπικη εμπειρια... Απο προσωπική και εγώ εμπειρία με κάτι Geforce MX440 έγινα πελάτης της ΑΤΙ, και μπορείς να με πεις και fan boy, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γυρίζω και λέω ανακρίβειες-χαζομάρες και γενικώς αερολογίες που βασίζονται σε μπουρδολογίες, δημιουργώντας κακές εντυπώσεις για την nvidia... Αυτό με τα drivers της ΑΤΙ είναι παλιά ιστορία... Τόσο παλιά που κοντεύει να σαπίσει, και έχει πάψει να είναι αλήθεια εδώ και χρόνια... Το ίδιο φυσικά και η ιστορία για την καλύτερη απεικόνιση που είχαν η ΑΤΙ κάποτε... Οι εταιρίες είναι πανοιμυότυπες και βγάζουν παρόμοια προιόντα, τόσο σε ποιότητα οσο και σε αξιοπιστία. Επιπροσθέτως, τελειώνοντας, να σου πω ότι για να μπορείς να μιλάς μέσω της προσωπικής σου εμπειρίας, θα πρέπει αυτή να είναι μεγάλη, πραγματικά μεγάλη και πολυετής... Αλλιώς βγάζεις λάθος συμπεράσματα, καλή ώρα όπως τώρα... Πάρε και εδώ να 'χεις, επίσημα στοιχεία 2007 Υ.Γ. το χιούμορ του grimpr τα σπάει...
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Στο παρελθόν ήμουν πιστός πελάτης της Nvidia, έφυγα απο την στρούγκα της όταν η εταιρεία πρόδωσε το mainstream segment με τις αθλιες στα πάντα και ειδικά στην τιμή σειρά 8600 ψωροκάρτες της. Δεν δίνω φράγκο για ακριβές κάρτες και απαιτώ αξία στα λεφτά που θα δώσω. Η ΑΤΙ παρέδωσε αξία στα λεφτά με καλές κάρτες και από τότε την υποστηρίζω. Αν η Nvidia παραδώσει κάρτες δολοφόνους στον τομέα 70 ως 170 ευρώ, δεν θα έχω κανένα δισταγμό να αγοράσω και να προτείνω. Είναι τόσο απλό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οπως λεω και παραπανω παλιοτερα ημουν φανατικος της ΑΤΙ.το τελεφταιο μου κοματι ηταν η 3870 αλλα παντα μου δημιουργουσαν προβληματα και επρεπε να ψαχνω μοντιφες για να τα λυσω.... Ποτε drivers, αλοτε physx, και στο τελος καταληξα σε n-vidia.... Tα στηριζω λοιπον σε πρωσοπικη εμπειρια... Τι μοντιφες ρε μαγκα.Εγω με την 3870 γιατι δεν ηθελα ποτε τετοιες μακακιες?Αλλα βεβαια εσυ θα εισαι απο αυτους που περνουν ati--->Support Ati και οταν περνουν nvidia---->Support Nvidia......
Sadamiraq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Επειδη καποιοι δεν ξερουν να περνανε drivers/βαζουν και οτι ηλιοθιοτητα κυκλοφορει στο pc τους απο το ιντερνετ,πρεπει να φταινε οι εταιριες που μετα εχουν προβλημα με το χρεπι τους
d3m0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Και για την ιστορία ertylee δες με την GTX275 μήπως στα παιχνίδια παίζεις καμιά φορά σε 2d mode,με τους τελευταίους αποτυχημένους drivers της Nvidia.
ntinos19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ATI 2600 pro έχω και στο crysis κανένα απολύτως πρόβλημα όπως και στα άλλα games... οι drivers μία χαρά είναι, κάτι άλλο φταίει ή ο φίλος σου είναι καντέμης ή το πρόβλημα δεν είναι στους drivers και στην ΑΤΙ ή δεν ξέρει τι του γίνετε. στη θέση σας θα δοκίμαζα άλλο cr@ck ή ακόμα και να το κατέβαζα απο άλλο site πριν καταλήξω σε τέτοιο συμπέρασμα.
mits@kos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Από μια 9600 Pro, σε μια 3870 κι από εκεί σε μονή 4850, για να γίνει στην πορεία 4850 Crossfire, πρόβλημα ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Το thread είναι αποτυχημένη προσπάθεια trolling από αυτόν που το ξεκίνησε, τέλος, μην ασχολείστε παραπάνω. Απέτυχε παταγωδώς να περάσει μηνύματά Φόβου,Ανασφάλειας και Αμφιβολίας. Παλιό το κόλπο, αφήστε τον να πιστεύει ότι είναι έξυπνος και ότι απευθύνεται σε ηλίθιους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πάρε και εδώ να 'χεις, επίσημα στοιχεία 2007 του 2007 όπως είπες, πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουν διορθωθεί τα συγκεκριμένα προβλήματα με τους drivers της Nvidia εδώ και πολύυυυ καιρό δυστυχώς βρέθηκαν άλλα που διορθώθηκαν παλι... Και για την ιστορία ertylee δες με την GTX275 μήπως στα παιχνίδια παίζεις καμιά φορά σε 2d mode,με τους τελευταίους αποτυχημένους drivers της Nvidia. μη ξύνεις πληγές γμτ!
Tenshi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 - Τέλος στο PC μου είχα μια 4870Χ2 που για να παίξω χωρίς πρόβλημα έπρεπε να κάνω τάμα... Υπερβολές και ανακρίβειες... Το μοναδικό "πρόβλημα" που μπορούσες να συναντήσεις ήταν η πανάκριβη διπύρηνη vga να εχει τις ίδιες επιδόσεις με το μονοπύρηνο μοντέλο. Αλήθεια,δέν μας είπες τι γινόταν όταν υπήρχαν σωστά profiles στους drivers.Μήπως η κάρτα φύσαγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.