kostasR1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εχθές ήμουνα σε ένα φίλο και μου έδειχνε τις δυνατότητές του στο Crysis και ξαφνικά.... βρισκόμαστε στo Desktop. Επίσης κάτι τέτοιο του κάνει και στο Grid αλλά πιο σπάνια. To PC αποτελείται Enermax pro 525 82+ DFI DK P45-T2RS Turbo Intel Q9550 - με Xigmatek s1963 - Stock Clocks 4GB HypeX PC8500 - Τις δουλεύουμε στα 800MHz αυτό τον καιρό αντί 1066Mhz λόγω των παραπάνω. Connect3D 4870 512MB Win XP PRO SP3 Το μηχάνημα περνά όλα τα τεστ 3DMark06 (14450 ) και Furmark. Επειδή με τους Catalyst το κεφάλαιο είναι μεγάλο μπορείς κάποιος να πρωτείνει έναν καλό Driver?
sa3rdna Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 φίλε μου πως είσαι σίγουρος ότι φταίνε οι drivers? εγώ τα τελευταία 7 χρόνια μόνο ΑΤΙ αγοράζω και ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις. καταρχήν πρέπει να μας πεις αν το παιχνίδι είναι γνήσιο ή όχι, μετά με ποιόν driver παίζει ο φίλος σου, αν πχ έχει να ανανεώσει τον driver από τότε που πήρε την κάρτα τότε λογικό είναι να έχει πρόβλημα. ακόμα σε τι κατάσταση είναι το μηχάνημα πχ από θερμοκρασίες πως τα πάει, η εγκατάσταση είναι φρέσκια ή ταλαιπωρημένη? και ένα κάρο άλλα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. οπότε μην τα ρίχνουμε όλα στην ΑΤΙ και στους drivers.
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικά υπάρχουν Windows XP που να δουλεύουν σωστά;
kostasR1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 H εγκατάσταση είναι καινούργια. Το παιχνίδι είναι genuine. Το σύστημα από θερμοκρασίες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει 3χ120μμ ανεμιστήρες όλοι τους PWM controled από τη μητρική. Οι drivers είναι οι 9.4. Σήμερα θα βάλω τους τελευταίους να δω μήπως και γίνει τίποτα. - Σχετικά με την ΑΤΙ σε ένα δεύτερο σύστημα που έχω υπάρχει μια 4670 η οποία και αυτή καμιά φορά κάνει τα δικά της. ACCC has stopped worked κτλ... - Τέλος στο PC μου είχα μια 4870Χ2 που για να παίξω χωρίς πρόβλημα έπρεπε να κάνω τάμα... PS. Σκεφτείται ότι ο άνθρωπος θέλει να κάνει και Crossfire :fear: Τότε να δούμε τι θα γίνει!
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικά υπάρχουν Windows XP που να δουλεύουν σωστά;
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αυτα γινονται και σε nvidia με vista. Και οχι μονο αυτα, αλλα και αλλα περιεργα οπως να μπαινει η οθονη σε αναμονη. Μην το ψαχνεις, ειδικα οταν τα παιχνιδια ειναι σπασμενα
d3m0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κρίμα τέτοιο pc σε Win Xp. Βάλε Win 7 x64 με τους τελευταίους drivers και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
outlaw star Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 εγώ με τους 9.9 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα...και εδώ και 2 μέρες έχω τους 9.10 και όλα οκ...για δοκίμασε κάποια απο αυτές τις εκδόσεις
ertylee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα... γενικα η ΑΤΙ ειναι μια εταιρια ολο bugs και "μικρο"προβληματα.... και τους τελευαιους drivers να βαλεις το ιδιο που σου κανει... Το Crysis δεν γοσσταρει την ΑΤΙ, για δικους του λογους (και καλα κανει κατα την γνωμη μου) και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο... παρα να αγορασυμε N-vidia (the way it's meant to be played) Προσωπικ μόλις πηρα την GTX275 lightning βρηκα την υγειά μου, αν και παλιότερα ημουν atimaniac, αλλα τα πραγματα αλλαζουν.... Τελικα δεν υπαρχει ATI που να δουλευει σωστα...
Alchemist` Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εχθές ήμουνα σε ένα φίλο και μου έδειχνε τις δυνατότητές του στο Crysis και ξαφνικά.... βρισκόμαστε στo Desktop. Επίσης κάτι τέτοιο του κάνει και στο Grid αλλά πιο σπάνια. To PC αποτελείται Enermax pro 525 82+ DFI DK P45-T2RS Turbo Intel Q9550 - με Xigmatek s1963 - Stock Clocks 4GB HypeX PC8500 - Τις δουλεύουμε στα 800MHz αυτό τον καιρό αντί 1066Mhz λόγω των παραπάνω. Connect3D 4870 512MB Win XP PRO SP3 Το μηχάνημα περνά όλα τα τεστ 3DMark06 (14450 ) και Furmark. Επειδή με τους Catalyst το κεφάλαιο είναι μεγάλο μπορείς κάποιος να πρωτείνει έναν καλό Driver? -Για το αν υπάρχει ΑΤΙ που παίζει σωστά, σου απαντώ με βεβαιότητα ΝΑΙ...έχω 9 ΑΤΙ σε λειτουργία αυτή την στιγμή. -Για το αν υπάρχουν Windows XP που λειτουργούν σωστά, η απάντηση είναι ΝΑΙ. -Για το αν υπάρχουν ηλίθιοι χρήστες που δεν ξέρουν πως να περάσουν τα drivers, και πειράζουν τις ρυθμίσεις του Catalyst Control Center χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους, η απάντηση είναι επίσης ΝΑΙ. (no offence, ειλικρινά μιλάω γενικά) -Για το αν υπάρχουν ηλίθιοι χρήστες που μπαίνουν όπου να'ναι στο web, κλικάρουν ότι βλέπουνε σε κάθε site και περνάνε στον υπολογιστή τους ένα κάρο μαλακίες, με αποτέλεσμα το σύστημα να είναι εντελώς ασταθές η απάντηση είναι επίσης ΝΑΙ. Ελπίζω να μην ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες ο φίλος σου, οπότε πισεύω ο πιο σωστός driver είναι αυτός https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-10_xp32_dd.exe , είναι καθαρά και μόνο ο display driver, χωρίς όλα τα άλλα "σίντζιλι-μίντζιλι" που προκαλούν αστάθειες, και πιθανώς δεν χρησιμεούν σε τίποτα. Πες επίσης στο φίλο σου, αν θέλει το CCC να βάλει όλες τις ρυθμίσεις στο default, και να θέσει τα πάντα σε "επιλογή από την εφαρμογή" (η κάπως έτσι)... Πολλά 3DMark και benches ακούω επίσης, που μου θυμίζουν τον εαυτό μου πριν 6-7 χρόνια...Σίγουρα ο φίλος σου δεν έχει πειράξει τίποτα, και επίσης κάνει έστω και μια υποτυπώδη συντήρηση στο σύστημά του? (καθαρισμός registry κτλπ...) Και γιατί δεν σας έχει περάσει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί να φταίνει η RAM? Τις οποίες έχετε πειράξει απ'ότι διαβάζω? Κοιτα... γενικα η ΑΤΙ ειναι μια εταιρια ολο bugs και "μικρο"προβληματα.... και τους τελευαιους drivers να βαλεις το ιδιο που σου κανει...Το Crysis δεν γοσσταρει την ΑΤΙ, για δικους του λογους (και καλα κανει κατα την γνωμη μου) και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο... παρα να αγορασυμε N-vidia (the way it's meant to be played) Προσωπικ μόλις πηρα την GTX275 lightning βρηκα την υγειά μου, αν και παλιότερα ημουν atimaniac, αλλα τα πραγματα αλλαζουν.... Τελικα δεν υπαρχει ATI που να δουλευει σωστα... Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα....μπλα, μπλα... Εμείς δηλαδή πως παίζουμε κανονικά? Μας στέλνει η ΑΤΙ golden samples??? Τι διαφέρει δλδ στο δικό μου pc (και πολλών άλλων) που παίζει σωστά, από το δικό σου που δεν λειτουργεί σωστά??? Να σε διευκολήνω δίνοντας ένα hint... Ο χρήστης...
grimpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ελα μην ασχολείσαι τώρα με μερικά τρολάκια. Επίτηδες τα γράφουν,φταίει η ΑΤΙ επειδή η Nvidia απέτυχε να βγάλει ταυτόχρονα τις νέες κάρτες τις και έχουνε σπαστεί τα παιδάκια.
ertylee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 -Για το αν υπάρχει ΑΤΙ που παίζει σωστά, σου απαντώ με βεβαιότητα ΝΑΙ...έχω 9 ΑΤΙ σε λειτουργία αυτή την στιγμή. Και μπραβο σου. αυτο δεν λεει οτι αν βαλεις το Crysis σε καποιο απο τα 9 μηχανηματα σου δεν θα σου πει πως θελει drivers... -Για το αν υπάρχουν ηλίθιοι χρήστες που δεν ξέρουν πως να περάσουν τα drivers, και πειράζουν τις ρυθμίσεις του Catalyst Control Center χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους, η απάντηση είναι επίσης ΝΑΙ. (no offence, ειλικρινά μιλάω γενικά) ΟΚ ναι τυχαια το ειπες... TY anyway... -Για το αν υπάρχουν ηλίθιοι χρήστες που μπαίνουν όπου να'ναι στο web, κλικάρουν ότι βλέπουνε σε κάθε site και περνάνε στον υπολογιστή τους ένα κάρο μαλακίες, με αποτέλεσμα το σύστημα να είναι εντελώς ασταθές η απάντηση είναι επίσης ΝΑΙ. Aν ειναι να εχω μια καρτα γραφικων τοσο ευαιασθητη απο κατι που μπορει να περασα στον υπολογιστη μου και να χρειαζεται να παρω την αδεια της ΑΤΙ τοτε ας παει παραπερα η ΑΤΙ και παμε στην N-vidia που απο ευαισθησιες δεν εχει και τοσα προωληματα....
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Aν ειναι να εχω μια καρτα γραφικων τοσο ευαιασθητη απο κατι που μπορει να περασα στον υπολογιστη μου και να χρειαζεται να παρω την αδεια της ΑΤΙ τοτε ας παει παραπερα η ΑΤΙ και παμε στην N-vidia που απο ευαισθησιες δεν εχει και τοσα προωληματα.... για τα windows σου μιλαει και trojans. Και οπως ειπαμε τετοια συμβαινουν και με nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.