Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα σκληρού στα windows 7 64 bit

PrincessBeach

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα κι εγώ να δοκιμάσω τα 64 bit windows 7 αλλά συναντώ ένα πρόβλημα.

Το σκληρό δίσκο τον βλέπει σαν 527 gb ενώ είναι 620 το θέμα όμως είναι ότι και στο disk management όπως και στα properties τον βλέπει κανονικά ενώ στο computer μου τον δείχνει 527 help please έχουν σπάσει τα νεύρα μου διότι θέλω να δω το λόγο και όχι απλά να κάνω κάποιο format.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς 620άρης δεν υπάρχει afaik.. μάλλον τον 640άρη εννοείς.

Κατά δεύτερον μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Πού βλέπεις τα 527GB;

Δημοσ.
Κατ' αρχάς 620άρης δεν υπάρχει afaik.. μάλλον τον 640άρη εννοείς.

Κατά δεύτερον μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Πού βλέπεις τα 527GB;

στο my computer στον c αντί για την κανονική χωρητικότητα μου αναφέρει μόνο 527

Δημοσ.
Λοιπόν εσύ έχεις έναν 640άρη με χωρητικότητα 596GB έτσι; Μπας και τα 527GB είναι ο ελεύθερος χώρος;

έβαλα pics για να γίνω πιο κατανοητός.

http://img148.imageshack.us/img148/1129/diskproblem1.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/7238/diskproblem2.jpg

δεν ξέρω και πολλά αλλά τόσα λίγα τα ξέρω :o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:55 ----------

help κανείς?

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια λίγα ξέρω. :Ρ

Περίμενε τον κύριο πλυμενοσύννεφο που γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος.

Πάντως κάπου έχουν χαθεί 69(!)GB..

Δημοσ.

Μόλις 100MB είναι το system reserved partition και φαίνεται καθαρά στο δεύτερο screenshot του topic starter.

Φαίνεται πως το partition table του δίσκου έχει καταλήξει FUBAR. Ο πιο καθαρός τρόπος να διορθωθεί μάλλον είναι επανεγκατάσταση των 7, αλλά με χειροκίνητη διαγραφή και επαναδημιουργία ρητά των partitions κατά το install.

Δημοσ.
Μόλις 100MB είναι το system reserved partition και φαίνεται καθαρά στο δεύτερο screenshot του topic starter.

Φαίνεται πως το partition table του δίσκου έχει καταλήξει FUBAR. Ο πιο καθαρός τρόπος να διορθωθεί μάλλον είναι επανεγκατάσταση των 7, αλλά με χειροκίνητη διαγραφή και επαναδημιουργία ρητά των partitions κατά το install.

ήθελα να γλιτώσω το format διότι έκανα εγκατάσταση όλα τα προγράμματα μου (μουσική video) αμέτρητα plugin ....

δεν έκανα clean install (είχα 32 bit windows 7 και έκανα εγκατάσταση τα 64 bit) έσβησα το φάκελο old windows και τα υπόλοιπα τα βλέπετε...

Καμία άλλη λύση εκτός format?

ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...