paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα, επειδη για να αλλαξω το μαμα ηχοσυστημα στο αυτοκινητο μου θελει εκτος απο την πηγη που θα παρω εξτρα 240 ευρω για να αλλαξω τα πλαστικα του ταμπλω (ή 120 αν πω να παρω μαιμου) σκεφτηκα να παρω αυτό για να βαζω το stickaki μου και να ακουω... Δεν εχω απαιτησεις για τρελη ποιότητα... εστω ραδιοφωνου... Το εχει δοκιμασει κανεις; Λεει τιποτα;
bloodlessz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είχα εγώ ένα παρόμοιο Θα κάνεις την δουλειά σου και η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή Αν ψάξεις στο ebay θα βρεις παρόμοια πολύ πιο φθηνά
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 οντως βρηκα. Αξιζει ομως με τα μεταφορικα κλπ; και το ιδιο το βρηκα απο το chinavasion και δεν αξιζει, βγαινει ακριβότερο... Λεω να το παραγγειλω αυριο μεθαυριο απο αυτόν... Αλλος κανεις; εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω την εκδοση;
stivi1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλημερα φιλε μου.εγω προτεινω να μην παρεις αυτο που λες στο πρωτο λινκ γιατι πηρα 3 κομματια απο το συγκεκριμενο και στον μηνα σπασανε μπροστα εκει που κουμπωνει με τον αναπτηρα.καλυτερο ειναι αυτο εδω που προτεινω να παρεις http://www.e-mobiles.gr/index.php?target=products&product_id=127 το οποιο το εχω παρει και εδω και 5 μηνες δουλευει αψογα και το τηλεκοντρολ ειναι με κουμπια και οχι με μεμβρανη που κσεκολαει οπως το αλλο που εχεις στο λινκ
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 χμ... σαν χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια; γιατι ειδα οτι κανεις δεν απαντουσε κ το παρηγγειλα αλλα μπορω να το ακυρωσω πιστευω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- βασικα το εχω πληρωσει με paypal οποτε το αφηνω γιατι θα μπλεξουμε τα μπουτια μας... και ο θεος βοηθος... το πολυ πολυ θα κανω καμια πατεντα...
kostastnt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τι αμάξι έχεις? Και γιατί θέλει 240€ για να αλλάξεις πρόσοψη? Έχει στο ebay πάμθηνες προσόψεις, αλλά και σε συγκεκριμένα συνεργεία...
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τι αμάξι έχεις? Και γιατί θέλει 240€ για να αλλάξεις πρόσοψη? Έχει στο ebay πάμθηνες προσόψεις, αλλά και σε συγκεκριμένα συνεργεία... ford fiesta '05... Το εψαξα λιγο το θεμα... ξεφευγει... Αλλιως θα εβαζα ενα κινεζικο touch screen 7" με dvd, gps κλπ. απο το chinavasion με 200 ευρω...
diamond_gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Έχω πάρει αυτό που αναφέρεις στο 1ο link σου. Το έχω δώσει σε 3 φίλους. Από το ebay το αγόρασα και κόστισε από 5-8Ε. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται μια συχνότητα που να μην παίζει ραδιόφωνο. Δηλαδή αν ταξιδεύεις στην χώρα, θα υπάρξουν περιοχές που δεν θα έχει ραδιοφονικούς σταθμούς οπότε αυτό θα παίζει τζάμι. Στην πόλη μέσα (Θεσσαλονίκη που μένω εγώ) είναι λίγο δύσκολα. Το δοκίμασα στου αδερφού μου το αμάξι χωρίς να κινείται και βρήκαμε μια συχνότητα που έπαιζε καθαρά. Όταν κινηθήκαμε όμως, άλλαζε αυτό και είχε παρεμβολές.
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Έχω πάρει αυτό που αναφέρεις στο 1ο link σου. Το έχω δώσει σε 3 φίλους. Από το ebay το αγόρασα και κόστισε από 5-8Ε. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται μια συχνότητα που να μην παίζει ραδιόφωνο. Δηλαδή αν ταξιδεύεις στην χώρα, θα υπάρξουν περιοχές που δεν θα έχει ραδιοφονικούς σταθμούς οπότε αυτό θα παίζει τζάμι. Στην πόλη μέσα (Θεσσαλονίκη που μένω εγώ) είναι λίγο δύσκολα. Το δοκίμασα στου αδερφού μου το αμάξι χωρίς να κινείται και βρήκαμε μια συχνότητα που έπαιζε καθαρά. Όταν κινηθήκαμε όμως, άλλαζε αυτό και είχε παρεμβολές. Λογικό σε μεγαλες πολεις να μη βρισκει (κενή) συχνοτητα. ΠΙστευω εγω δεν θα εχω προβλημα στη Δραμα... Τα βρηκα και εγω στο ebay αλλα εχω θεματακι με τις αγορες απο εκει (δεν ξερω καν απο ποιο να αγορασω πχ .com , .co.uk , .it) και της ολης διαδικασιας εισαγωγής... (Γι αυτό και θα το πληρωσω χρυσο...)
diamond_gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Λογικό σε μεγαλες πολεις να μη βρισκει (κενή) συχνοτητα. ΠΙστευω εγω δεν θα εχω προβλημα στη Δραμα... Τα βρηκα και εγω στο ebay αλλα εχω θεματακι με τις αγορες απο εκει (δεν ξερω καν απο ποιο να αγορασω πχ .com , .co.uk , .it) και της ολης διαδικασιας εισαγωγής... (Γι αυτό και θα το πληρωσω χρυσο...) Στη Δράμα δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ "ψωνίζω" από το uk. Λογικό να μην πληρώνω τελωνείο. Πληρώνω όμως μετατροπή νομίσματος (όσο και να είναι). Το θέμα είναι ότι εμφανίζονται και Κινέζοι εκει μέσα. Και τα 3 τα ψώνισα από Κίνα. Ήρθαν σε ένα μικρό δεματάκι με ταχυδρομείο. Τα παρέλαβα από το ταχυδρομείο χωρίς να πληρώσω extra.
javavall Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λογικό σε μεγαλες πολεις να μη βρισκει (κενή) συχνοτητα Άρα τι να το κάνεις άμα έχει παρεμβολές κάθε τόσο?
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το πήρα μάγκες τελικά... μέτριο... αν βγάλεις την κεραια του αυτοκινήτου κάπως καλύτερα παλεύεται... Δεν θα το συνιστούσα πάντως. Να τονίσω οτι φίλος που το παραγγείλαμε μαζι το έβαλε το ιδιο σε διαφορετικό αυτοκίνητο και έχει ηχο κρύσταλλο, τώρα... τράβα να βγάλεις συμπέρασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.