Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο δισκο

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άρα παίρνω καινούριο έτσι?Δεν σώζεται με τπτ η κατάσταση?B)

Τουλάχιστον να κρατήσω κάποια αρχεία που είναι πολυ σημαντικά?:shock:

Για την πρώτη ερώτηση τον πας για rma αν έχεις εγγύηση και τους ζητάς έναν ίδιας χωριτηκότητας αλλά της σειράς 7200.12 που είναι άψογοι.

Για την δεύτερη ερώτηση,R.I.P.,λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να σώσεις τίποτα.

Δημοσ.

Καλα παίδες επειδή ώσπου να παω τον σκληρό πίσω να μουν δώσουν καινόύριο κ.τ.λ εγώ θα έχω φρίξει...Γι'αυτο λέω να πάρω ένα μικρό να βάλω το λειτουργικό και οτι άλλο θέλω και πάω και για RMA τον χαλασμένο...Εεεε, τι λέτε?:-)

Δημοσ.

Το σωστό είναι να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά, αλλά με τέτοιες διαφορές στις τιμές, είναι δύσκολο να μην πάρεις κάτι που σε λόγο €/GB σε συμφέρει περισσότερο.

Για μένα περίμενε λίγο, μην πάρεις κάτι που δε θα χρειαστείς. Αν το χρειαστείς τελικά, αλλάζει το πράγμα.

Από πού τον έχεις πάρει το δίσκο;

Δημοσ.

Ζήτα πιστωτικό (κι άμα στο δώσουν σφύρα μου) κι αν το πάρεις, βάλε όσα χρειάζονται ακόμα για να πάρεις κάτι καλύτερο και ταχύτερο.

Ποιος είναι ο δίσκος σου btw;

Δημοσ.

Λοιπόν , παίδες πήγα στο e-shop τελικά και μου τον κρατήσανε και μου είπανε σε δυο-τρεις μέρες θα είναι έτοιμο...Τους είπα τι είχε συμβεί κου μου λένε ότι θα αντικατασταθεί με έναν καινούριο και θα μου δώσουν ένα "check" η κάπως έτσι με τα λεφτά που αντιστοιχούν για να πάρω έναν ίδιας χωρητικότητας αλλα ότι μοντέλο/μάρκα θέλω...:-):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...