ultraxmode Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, θέλω να αγοράσω την Dell U2410 απο pcbuyit και επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι μέσω internet και ειδικά απο εξωτερικό, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στο shipping address λέω να βάλω τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Τί ωράρια όμως ακολουθεί η Parcelforce? (απο αυτά που έμαθα, λέγεται πως διανέμονται στην Ελλάδα απο ΕΛΤΑ, δεν ξέρω αν είναι σωστό?) Σε περίπτωση που θα έρθει το δέμα 9:00 με 17:00 θα είμαι στη δουλειά και δεν θα είναι κανείς στο σπίτι.. Μετά απο που μπορώ να πάρω το δέμα ? Να το θέσω και διαφορετικά.. Σε περίπτωση που για κάποιο χ ή y λόγο, ο πελάτης λείπει την ώρα παράδοσης.. τί γίνεται? Πείτε μου γιατί ΚΑΙΓΟΜΑΙ ! Τα έχω όλα έτοιμα και θέλω να την αγοράσωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
manos44 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 θα σου ερθει ειδοποιηση λογικα να πας να το παρεις εσυ. δε νομιζω να σου φερουν το πακετο στο σπιτι.
pOLoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 η Parcelforce συνεργάζεται στην Ελλάδα με την ACS αν θυμάμαι καλά αν έρθει ο couriew και λείπεις , σου αφήνει σημείωμα και περνάς εσύ και το παίρνεις το δέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.