Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Internet on the Go (cosmote)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι

Λοιπον παω να βαλω ενα στικακι της cosmote σε ενα λαπ-τοπ και δεν μπορει να κανει συνδεση... Συνηθω δεν βρισκει τη συσκευη (σε καποιες περιπτωσεις μου ειπαν).. και αυτο λυνεται με απενεργοποιηση του firewall . Στην δικη μας περιπτωση τωρα... καταρχην ο υπολογιστης εχει Vista πανω , Το antivirus το απεγκαταστησα... το firewall των windows το εκλεισα.. Εμενα δεν μου βρησκει προβλημα με τη συσκευη αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να κανει συνδεση χωρις να μου αναφερει το λογο , απλα η μονη επιλογη που μου βγαζει εαν θελω να δοκιμασω ξανα... Επιπλεον εχει σημα εκει που δοκιμασω το στικακι...

Μηπως ξερει καποιος τι αλλο μπροω να κανω? ( εκτος απο το να βγαλω τα vista... )

Σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση το πρόγραμμα του internet on the go ?

Δημοσ.

δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση το στικάκι..το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ...μπορεί το σημείο που έχεις τον υπολογιστή να μην έχει δυνατό σήμα και να σου βγάζει το μύνημα αυτό..εγώ μετακίνησα τον υπολογιστή μου λίγο και τώρα μετα την 2 προσπάθεια είναι οκ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα λυνεται με τον εξης τροπο...

Προσθαφαιρεση του προγραμματος αλλα και του driver και στη συνεχεια ξανα εγκατασταση..

Ευχαριστω οσου ασχοληθηκαν και μπηκαν στο κοπο να απαντησουν

Δημοσ.

Έχω ένα toshiba A100 906 και το zte modem της cosmote.

Στο toshiba έχω windows 7, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα όταν του είχα και xp.

Ενώ γίνεται εγκατάσταση του προγράμματος της cosmote, η εγκατάσταση του driver για το modem δεν γίνεται κι έτσι όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ανιχνεύθηκαν συσκευές.

Προσπάθησα να του βάλω και χειροκίνητα τους drivers από το device manager αλλά δεν βγάζω άκρη. :-(

Έχω δοκιμάσει το στικάκι σε όλες τις usb θύρες, έχω κάνει επανεγκατάσταση το πρόγραμμα, αλλά τζίφος..

any ideas?

Δημοσ.

Κάτι γίνεται με αυτούς ευτυχώς.Έχει κάποια προβληματάκια με τη σύνδεση προς το παρόν, αλλά μπορώ να το ψάξω περισσότερο τώρα αφού κατάφερα να το συνδέσω.

Θενξ!

Δημοσ.

Να σαι καλά αδερφέ..

Πάντως προβλήματα με την σύνδεση αυτές τις μέρες έχω και εγώ..Ελπίζουμε να είναι προσωρινά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...