g0mez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι Λοιπον παω να βαλω ενα στικακι της cosmote σε ενα λαπ-τοπ και δεν μπορει να κανει συνδεση... Συνηθω δεν βρισκει τη συσκευη (σε καποιες περιπτωσεις μου ειπαν).. και αυτο λυνεται με απενεργοποιηση του firewall . Στην δικη μας περιπτωση τωρα... καταρχην ο υπολογιστης εχει Vista πανω , Το antivirus το απεγκαταστησα... το firewall των windows το εκλεισα.. Εμενα δεν μου βρησκει προβλημα με τη συσκευη αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να κανει συνδεση χωρις να μου αναφερει το λογο , απλα η μονη επιλογη που μου βγαζει εαν θελω να δοκιμασω ξανα... Επιπλεον εχει σημα εκει που δοκιμασω το στικακι... Μηπως ξερει καποιος τι αλλο μπροω να κανω? ( εκτος απο το να βγαλω τα vista... ) Σας ευχαριστω!!
slr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση το πρόγραμμα του internet on the go ?
Alexfei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση το στικάκι..το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ...μπορεί το σημείο που έχεις τον υπολογιστή να μην έχει δυνατό σήμα και να σου βγάζει το μύνημα αυτό..εγώ μετακίνησα τον υπολογιστή μου λίγο και τώρα μετα την 2 προσπάθεια είναι οκ.
g0mez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τελικα το προβλημα λυνεται με τον εξης τροπο... Προσθαφαιρεση του προγραμματος αλλα και του driver και στη συνεχεια ξανα εγκατασταση.. Ευχαριστω οσου ασχοληθηκαν και μπηκαν στο κοπο να απαντησουν
kamenopixel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα toshiba A100 906 και το zte modem της cosmote. Στο toshiba έχω windows 7, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα όταν του είχα και xp. Ενώ γίνεται εγκατάσταση του προγράμματος της cosmote, η εγκατάσταση του driver για το modem δεν γίνεται κι έτσι όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ανιχνεύθηκαν συσκευές. Προσπάθησα να του βάλω και χειροκίνητα τους drivers από το device manager αλλά δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει το στικάκι σε όλες τις usb θύρες, έχω κάνει επανεγκατάσταση το πρόγραμμα, αλλά τζίφος.. any ideas?
VADER7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις την έκδοση των drivers για Windows 7 που έχει στο site της η Cosmote.
kamenopixel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Κάτι γίνεται με αυτούς ευτυχώς.Έχει κάποια προβληματάκια με τη σύνδεση προς το παρόν, αλλά μπορώ να το ψάξω περισσότερο τώρα αφού κατάφερα να το συνδέσω. Θενξ!
VADER7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Να σαι καλά αδερφέ.. Πάντως προβλήματα με την σύνδεση αυτές τις μέρες έχω και εγώ..Ελπίζουμε να είναι προσωρινά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.