Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συνδεση ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εκανα μια νεα συνδεση στον οτε για ιντερνετ 2mbit.Συνδεσα τα παντα συμφωνα με τις οδηγιες(οχι οτι ειμαι κανενας ασχετος )εβαλα φιλτρακια στις τηλεφωνικες συσκευες και ιντερνετ δεν εχω!! Το ενσυρματο Baudtec που μου δωσανε εμφανιζει ολα τα φωτακια εκτος απο το φωτακι του ιντερνετ ανοιχτο.Οι κωδικοι ειναι σωστα καταχωρημενοι και τα καλλωδια συνδεδεμενα σωστα.Ειναι προβλημα του ρουτερ η εχω ξεχασει κατι να κανω? (κατι που δεν το νομιζω) ειχα παλια φορθνετ 24αρα μηπως εχουν αλλαξει καποιες ρυθμισεις στο pc? Τα baudtec εχω ακουσει οτι ειναι μουφα οποτε δεν θα με πειραζε να αλλαξω ρουτερ αν εχει προβλημα αυττο.....προτασεις?

Εκανα συνδεση με ethernet οχι usb

Δημοσ.

Αυτες οι διαδικασιες ειναι στανταρ και δεν ειναι πολυπλοκες.

1)Εβαλα φιλτρακια σε καθε τηλεφωνικη συσκευη

2)Συνδεσα το ρουτερ με εθερνετ και το εβαλα στην πριζα:P

3)Στο δωματιο μου δεν εχω τηλεφωνικη συσκευη και συνδεσα απο την τηλεφωνικη παροχη το καλωδιο στο ρουτερ κατευθειαν χωρις διαχωριστη(δοκιμασα και με διαχωριστη και μου αναβοσβηνε το λαμπακι για την γραμμη οποτε οταν το εβγαλα ολα οκ)

4)Εβαλα το cd του οτε-baudtec και εβαλα κωδικους.Οι οποιοι ειναι σωστοι γιατι τους ελεγξα απο την σελιδα myotenet.gr

Παρολο αυτα το 4ο λαμπακι που ειναι για το ιντερνετ δεν μου αναβει

Περνω τηλεφωνο ολη μερα στο 1242(helpdesk adsl) που ειναι 24ωρες και καλα και με βαζει σε αναμονη και μετα απο λιγο με ΄΄πετα΄΄

γινεται να μην εχει ενεργοποιηθει τη γραμμη?????? για ιντερνετ???

Δημοσ.

1.Απο ΟΤΕ σου έχουν ενεργοποιήσει την ADSL;

2.Στο interface του ρουτερ μπήκες ώστε να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις σύνδεσης; (username, pass, κλπ). Νομίζω 192.168.1.1

3.Το cd για πιο λόγο το χρησιμοποίησες; Αφού είπες ότι συνδέθηκες με ethernet.

Στη θέση σου, θα ξήλωνα όλα τα τηλέφωνα και φίλτρα, θα "κούμπωνα" μόνο το router και αφού "παίξει" το νετ, θα ασχολούμουν με τα τηλέφωνα.

Στο 3 δεν κατάλαβα τι έκανες

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι, ναι εχει ενεργοποιηθει η γραμμη κ μπηκα στο 192.168.1.1 και ξαναπερασα κ απο εκει το username + password.Το cd κανει την ιδια διαδικασια μονο που την κανει μεσω cd (εχει επιλογη συνδεση με ethernet η οποια ειναι ουσιαστικα η εισαγωγη των κωδικων μεσω cd--και καλα για να μην μπουν οι πελατες στο 192.... και κανουν καμμια πατατια)

Τεσπα επικοινωνησα χτες με την τεχνικη υποστηριξη(ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ) μου ειπαν καποιες ενεργειες κ να τσεκαρω αν καποιες επιλογες wan στην κατηγορια συστεμ στις ρυθμισεις του ρουτερ ειναι ολες 0.Οποτε τσεκαρα και ηταν δυστυχως ολες 0.Πρεπει τωρα να επικοινωνησω με τις τεχνικες βλαβες να δηλωσω την βλαβη.....:cry:

Βεβαια καν δεν καταλαβα σε τι βλαβη αντιστοιχει αυτο...Βλαβη ρουτερ η βλαβη γραμμης.Αν ειναι βλαβη γραμμης ελαφρως την κατσαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...