Προς το περιεχόμενο

πρόβλημμα με εγκατάσταση windows 7 --heeeeeelp

lianma2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια δεν βρίσκω άκρη.

Εχω δύο δίσκους με ΧΡ στον ένα και ubuntu στον άλλο ΄Εβαλα ένα νεο δίσκο sata (ι άλλοι 2 δεν είναι ) και προσπάθησα να κάνω σαυτον εγκατάσταση των win 7 αλλα ξεκινάει να διαβάσει το cd και σε 3-4 λεπτά αφού βγάζει ένα γραφικό που λέει windows 7 και κάτι φλογίτσες που παίζουν και ενώνονται στο σήμα της microsoft σταματάει και δεν συνεχίζει ,μερικές φορές τερμάτισε τον υπολογιστή. Εχω δε 2 διαφορετικά cd me win 7 και με τα δύο το ίδιο άρα δεν είναι το cd. Στην αρχή δεν έβλεπε τον δίσκο αλλά μέσα απο το υπολογιστής διαχείρηση έκανα φορμάτ με τα ΧΡ σε ntfs και τα ΧΡ τον βλέπουν. Τι μπορώ να κάνω ???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:36 ----------

να προσθέσω μήπως βοηθήσει , προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση των ΧΡ αφού έβγαλα τους δύο δίσκους με τα χρ και ουμπούντου και άφησα τον καινούσργιο (sata ?)

H εγκατάσταση δεν έγινε ούτε τώρα αφού μου έγραψε ότι ΄το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν εντόπισε δίσκους στο σύστημα σας΄

Μετά από αυτό συνδεσα εναν εξωτερικό σε (usb) και ξεκίνησε κανονικά σαυτον να κάνει εγκατάσταση.

Τελικά φταίει ο καινούργιος που είναι sata (οι παλιοι δεν είναι ), 'ομως το bios kai ta win xp τον βλέπουν , τι να κάνω ρε παιδιά , καμμιά βοήθεια ?

Δημοσ.

Ίσως τα 7 δεν έχουν υποστήριξη για τον SiS RAID Controller που έχει αυτή η μητρική.

Σε αυτή την περίπτωση ετοίμασε μια δισκέτα ή ένα USB Stick με τους οδηγούς και όταν φτάσει στο σημείο "το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν εντόπισε δίσκους στο σύστημα σας" νομίζω ότι έχει ένα κουμπάκι που λέει φόρτωση οδηγών.

Κατεύθυνέ το εκεί που τους έχεις βάλει και βλέπουμε. Στην ASUS βλέπω ότι το τελευταίο που έχει είναι το "SiS RAID Driver V1.05 For Windows 98SE/ME/2K/NT/XP".

Τα αρχεία που πρέπει να αντιγράψεις είναι στο φάκελο DriverDisk.

Δημοσ.

εχω κανει την δισκετα με το αρχειο που λες αλλα ενω στην εγκατασταση των ΧΡ μου βγαζει επιλογη να πατησω f6 για να παρει απο την δισκετα στα win 7 δεν βγαζει τετοια επιλογη. μου ειπε καποιος φίλος που ξέρει να κοιτάξω sto BIOS εχει επιλογη αλλά δεν βρισκω, μαλλον δεν υπάρχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...