Προς το περιεχόμενο

eshop+vaio+win seven= μύλος

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και δεν είναι και πολύ πρέπων να σχολιάζουμε εδώ τα από εκεί, πραγματικά έχουν γραφτεί απίθανα replies.

Ούτε στο eshop να δούλευαν!

(oh wait)...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα.........!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το γραφω γιατι εψαχνα να βγαλω ακρη και βρεθηκα σε αυτη την υψηλου επιπεδου κουβεντα η οποια ηταν οτι πρεπει για τα νευρα μου.

επισης για να δειτε που εχουν φθασει μερικοι για να πουλησουν λιγο παραπανω και να μην αφηνουν να ακουγονται ασχημα λογια για το μαγαζακι τους με καθε βρωμικο μεσο.

σε αλλο τοπικ εκθειαζει τα innovator και τα παρουσιαζει ανωτερα απο toshiba και σε αλλο για το μαθητικο νετμπουκ διαφημιζει προσφορες ινοβειτορ γιατι ειχε δωρο psp και καλα...

μ αυτα και μ αυτα πειστηκα για τον ρολο του τυπα στο forum (απανταει σε καθε θεμα που εχει την λεξη eshop μεσα - επισης ειχε ψαξει ολες τις απαντησεις μου και εκανε ριπορτ 2-3 απαντησεις που ειχα γραψει κανα 8μηνο πριν οπου αναφερομουν αρνητικα παλι στο eshop οτι να ναι) και οπως ειναι φυσικο τους το σφυριξαν οτι τους πηραν πρεφα και το κλειδωσαν το θεμα δειτε και μονοι σας τα καλοπαιδα... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=322254&page=10

μου αρκει που δεν εχω βρει πουθενα σε κανενα φορουμ απαντηση για το αν καποιος εξυπηρετηθηκε απο το eshop σχετικη με την διετη εγγυηση αντικαταστασης (παθων 2 φορες...) και για το θεμα με τα 7αρια

γι αυτο καταγγελια για τα παντα εαν φταινε και δεν το παραδεχονται. γιατι καλη η τρελα το παπατζιλικι και οι παραεισαγωγες αλλα ο ΙΝΚΑ και οι λοιποι φορεις δεν αστειευονται.

ασχετο γιατι εκοψαν τις παραεισαγωγες στα vaio ;

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&student=0&developer=SONY

Δημοσ.

ασχετο γιατι εκοψαν τις παραεισαγωγες στα vaio ;

http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...developer=SONY

θα ηθελα να μαθω τι το κακο συνηθως εχουν οι παραεισαγωγες και ποια ειναι τα αρνητικα τους γιατι καποια e shop απο οτι καταλαβα εχουν τετοια laptop.

thanks εκ τον προτερων για την απαντηση.

Δημοσ.

δεν ειναι κακο οταν σε ενημερωνουν οτι ειναι παραεισαγωγη και σε εξασφαλιζουν με καποιο τροπο σε περιπτωση που δεν υπαρχει επισημη διεθνης εγγυηση που να αναγνωριζεται απο τον επισημο αντιπροσωπο.

Δημοσ.

Συνέχεια στην ιστορία μας σήμερα... βρήκα κάποια τηλέφωνα στην sony Ελλάδος και μίλησα με τις (εξυπηρετικότατες) τηλεφωνήτριες. Ισχύει αυτό που λέγαμε, windows seven πάπαλα.

Σε ερώτημα μου αν το ξέρουν ότι το eshop πουλάει vaio παραεισαγωγής μου είπε ότι το ξέρουν αλλά δεν μπορούν να απαγορεύσουν σε κανέναν να εισάγει από όπου του καπνίσει.

Εγώ πειρατής θα γίνω... άλλα τηλ δεν παίρνω.

Δημοσ.

Παντως μπορεις να το επιστρεψεις λογω ελλεψης συνομολογημενης ιδιοτητας..

Το eshop πουλαγε αυτο:

Το laptop άνηκε στην κατηγορία των laptop που δικαιούντο αναβάθμιση από τα vista που είχαν σε seven όταν αυτά θα κυκλοφορούσαν. Το έλεγε στην σελίδα του προϊόντος στο eshop, πάνω στο κουτί με μεγάλα γράμματα ("να μην πουληθεί πριν της ταδε του μηνός" λόγο της αναβάθμισης φυσικά) αλλά και με αυτοκόλλητο πάνω στο laptop.

αλλα σου εδωσε τελικως κατι που δεν ειχε αυτην την "συνομολογημενη ιδιοτητα".

Μπορεις καλλιστα να το επιστρεψεις.

Καντους ενα τηλεφωνο και πες του περι ΙΝΚΑ κλπ.

Δημοσ.
Παντως μπορεις να το επιστρεψεις λογω ελλεψης συνομολογημενης ιδιοτητας..

αν και δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό μου άρεσε... άμα γίνεται θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Alexzzz νομιζω οτι βιωνεις ενα προβλημα του ESHOP, για δικο σου.

Αυτοι ειναι που πρεπει να δωσουν λυση, κι οχι εσυ να γινεις πειρατης.

Βεβαια, επειδη ειναι ζωα, πρεπει εσυ να τρεξεις/τηλεφωνησεις κτλ. Ομως ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα βρεις στο τελος λυση (το ερωτημα ειναι βεβαια αν αξιζει ολη αυτη η φασαρια+το σκασιμο+ψυχικη οδυνη να αποδειξεις το αυτονοητο)... Ξεκινα με ΙΝΚΑ κτλ.

Η παραπλανητικη διαφημιση παει συννεφο... ε τα ζωα...

Δημοσ.

Flying_Dutchman καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις όπως και οι υπόλοιποι αλλά δεν είμαι σε θέση να το κυνηγήσω άλλο. Και τόσο που το ψάχνω είναι επειδή έτυχε να υπάρχει μια χαλάρωση από τις υποχρεώσεις μου και βρήκα τον χρόνο.

Ο εκνευρισμός μου φεύγει και έρχεται αλλά δεν μπορώ να τρώω 10λεπτά και 15λεπτά στα τηλ για κάτι που κανείς δεν θα παραδεχθεί. Αν τα καταφέρω θα κάνω μια καταγγελία στον ΙΝΚΑ αλλά αν και εκεί αρχίζουν να μου ζητάν χαρτιά κτλ θα τα παρατήσω και εκεί...

Λάθος μου αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Δημοσ.

Οταν αγοραζεις κατι, κανεις ουσιαστικα μια "συμφωνια" με τον πωλητη:

θα σου δωσει ενα προιον που θα εχεις καποιες συγκεκριμενες ιδιοτητες και εσυ θα του δωσεις ενα συγκεκριμενο αντιτιμο.

Ε , εδω το eshop δεν σου εδωσε τελικως ενα προιον με τις συγκεκριμενες ιδιοτητες που ειχατε "συμφωνησει" κατα την αγορα.

Τοτε, μπορεις να υπαναχωρησεις απο την συμβαση-αγορα ή τελος παντων να σου δωσει ενα προιον που να τις καλυπτει.

Ας το δουμε και με ενα παραδειγμα:

αγοραζεις εναν φορητο που διαφημιζει οτι εχει 160gb σκληρο.

Πραγματι ερχεται με 160gb σκληρο, αλλα τυχαινει να ειναι χαλασμενος.

Αυτο εμπιπτει στην εγγυηση και οχι σε ελλειψη συνομολογημενων ιδιοτητων, μιας και ο πωλητης σου εδωσε αυτο που ζηταγες-διαφημιζε και πληρωσες.(απλα ετυχε να ειναι χαλασμενο,αρα εγγυηση)

Εστω ομως οτι καποιος αλλος αγοραζει τον ιδιο φορητο που ελεγε οτι ειχε 160gb σκληρο, αλλα ανακαλυπτει οτι εχει 120gb σκληρο.

Αυτο ειναι ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας. Ο πωλητης δεν του εδωσε αυτο που διαφημιζει και αυτο που πληρωσε ο αγοραστης.

Δεν χρειαζεται καν εγγυηση εδω.

Αυτο εγινε και στο eshop με εσενα:

σου εδωσαν κατι που ηταν διαφορετικο απο αυτο που συμφωνησατε κατα την αγορα.

ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας

σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο … 2) να μειώσει το τίμημα …. 3) να υπαναχωρήσει από την σύμβαση ...

Μιλα λιγο με το Ινκα, πες και στο eshop οτι μιλησες με ινκα και θα στρωσουν.

Δημοσ.

Ακριβώς..Σου πούλησαν κάτι διαφορετικό απ'αυτό που είχατε συμφωνήσει βάσει της σύμβασης πωλήσεως που συνάψατε (άρ.534-535 Αστικού Κώδικα.)

Κι εγώ στη θέση σου μάλλον το ίδιο θα έκανα,κανείς δεν έχει όρεξη και χρόνο να είναι πάνω από ένα τηλέφωνο όλη μέρα και να εκνευρίζεται,αλλά πραγματικά θα άξιζε να το κυνηγήσεις μόνο και μόνο για να μην μας θεωρούν κορόιδα.Σεβαστή βέβαια η απόφασή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...