Προς το περιεχόμενο

eshop+vaio+win seven= μύλος

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα εκει στο eshop θα μας τρελανουν τελειως... 'μαγαζακι' με τα ουλα του...τους αρκει μονο να μαζευουν το ρευστο, γι'αυτο και υπαρχουν τοσα ΠΟΛΛΑ παραπονα.

Alexzzz στειλε ενα email στην Σονυ (στα κεντρικα, Ευρωπη-Ιαπωνια κτλ) να δεις τελικα αν δικαιουσαι εγγυηση στην Ευρωπη. Μπορει να ειναι worldwide αυτη που εχεις, αλλα ψαξτο (μαζι με το θεμα της αναβαθμισης στα 7), να ξερεις τι γινεται.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτήν την σελίδα http://www.vaiowindows7upgrade.com/

Το e-shop όμως έχει άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης... ή τουλάχιστον είχε

όταν το πήρα εγώ οπότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. ;)

αυτο με την αμεση αντικατασταση ειναι λιγο οτι να ναι

κατ αρχας δεν ειναι και τοσο αμεσο και δεν παιζει το DOA

δευτερον παει στο επισημο service (μονο στην alman hellas γιατι τους βολευει, το λενε κιολας αν ρωτησεις που παει, με οτι αυτο συνεπαγεται για το λαπτοπ ) και αν διαπιστωθει βλαβη τοτε μετα 3 μερες γινεται το οτιδηποτε.

επισης δεν ξερω πως γινεται αντικατασταση σε μοντελα παραεισαγωγης που την μια υπαρχουν και την αλλη εξαφανιζονται γιατι για πιστωτικο με τα λαπτοπ που πουλανε δεν αξιζει (πχ τωρα δεν εχουν κανενα vaio)

ειχα αγορασει ενα timeline της acer (λογω μπαταριας βαρους και γιατι σε ολα τα forum ελεγαν τα καλυτερα) απο το eshop (το αγορασα απο κει για τα υποτιθεμενα 2 χρονια εγγυηση απ αυτους) και την επομενη μερα βγηκε ανακληση λογω ενος προβληματος. just in case επικοινωνησα τηλεφωνικα με το service και με διαβεβαιωσαν οτι γνωριζουν το θεμα για τα timeline και αν θελω μπορω να το επιστρεψω ανα πασα στιγμη και να παρω κατι αλλο (οχι χρηματα). τελικα τι πρωτοτυπο (σε συνεχεια ταλαιπωριας γνωστου μου σχετικα με DOA) το eshop μου αρνηθηκε επιστροφη η αντικατασταση (6 μερες μετα την αγορα) με το σκεπτικο οτι δεν εχει εμφανες προβλημα. all time classic αν και στο site λεει αλλα σχετικα με ελλατωματικα προιοντα.

αυτα μακρια απο το eshop εχουν γινει πολυ αθλιοι και δυστυχως οτι εχω αγορασει τελευταια απο εκει εχει χαλασει μεσα στο χρονο και λιγοτερο (κινητα bluetooth pc καρτες μνημης) ενω κατι τετοιο παλια δεν συνεβαινε.

Δημοσ.

Λοιπόν παρακολουθώ το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχω ακριβώς το ίδιο λάπτοπ (και μάλλον το ίδιο πρόβλημα).Την παρασκευή με το που το διάβασα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν "ξέρουν τι πρέπει να κάνουν" σε αυτήν την περίπτωση και να επικοινωνήσω από δευτέρα.Από αύριο θα αρχίσουν τα spam τηλέφωνα στο eshop και βλέπουμε.Αν έχεις καμιά θετική εξέλιξη πες μου να κινηθώ ανάλογα.Αν βγάλω άκρη και εγώ θα ενημερώσω.

Δημοσ.

απο την στιγμη που δεν σας ειπαν οτι ειναι παραεισαγωγη τοτε ειναι υπευθυνοι 100%. στις αλλες εταιριες τα 7αρια τα στελνει ανεξαρτητη απο τον κατασκευαστη εταιρια και το στελνει ασχετα απο το που το αγορασες. κατι τετοιο δεν παιζει μονο στα σονυ νομιζω και προφανως την πατησα.

στα επομενα σπαμ τηλεφωνα για κανε και μια νυξη για την εγγυηση να δουμε τι θα σου πουν

Δημοσ.
Λοιπόν παρακολουθώ το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχω ακριβώς το ίδιο λάπτοπ (και μάλλον το ίδιο πρόβλημα).Την παρασκευή με το που το διάβασα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν "ξέρουν τι πρέπει να κάνουν" σε αυτήν την περίπτωση και να επικοινωνήσω από δευτέρα.Από αύριο θα αρχίσουν τα spam τηλέφωνα στο eshop και βλέπουμε.Αν έχεις καμιά θετική εξέλιξη πες μου να κινηθώ ανάλογα.Αν βγάλω άκρη και εγώ θα ενημερώσω.

καλά μας ξεμπερδέματα indian

Δημοσ.

Παίδες κυνηγήστε τους! Ο λόγος που ψωνίζουμε από Ελλάδα είναι μόνο για την εγγύηση, τα DOA κτλ. Αν θέλαμε παραεισαγωγή, τα παραεισάγουμε και μόνοι μας από ebay, από συγγενή στο εξωτερικό, από κατάστημα ξένο κτλ. Να μου θυμίσω μια παλαιότερη προσωπική μου εμπειρία με το eshop όπου αγόρασα μετά πολύ κόπο (καθώς άνεργος φοιτητής τότε) μια gpu ati x700 τότε..για να μπορώ να παίζω κάνα game και η κάρτα σερνότανε!!! Παρατήρησα ότι είχε πάνω beta bios!!! Από μια γρήγορη αναζήτηση ανακάλυψα ότι τέτοιες κάρτες δε διατίθονται προς πώληση, αλλά για τεστ σε tomshardware κτλ κτλ κτλ....πήγα πίσω στο κατάστημα και με έβαλαν μια ώρα να περιμένω στο καναπέ τους για να τη τεστάρουν!! Το πόρισμα ήταν ότι λειτουργεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μετά από πολύ φασαρία και φωνές από τη μεριά μου μέσα στο κατάστημα αποφάσισαν να μου δόσουν τα λεφτά μου πίσω. Φυσικά από τότε δε ξαναψώνισα από εκεί - δε ξανασχολούμε με την ελληνική αγορά - δε με νοιάζει να παρακμάσει αν δε θέλουν να είναι τίμιοι και σωστοί επαγγελματίες.

Μη τους αφήνετε να μας κοροιδεύουν και εγώ δεν έκανα κάτι τότε και το έχω μετανοιώσει..

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα κυνήγησε τους. Καταλαβαινω τη δυσαρεσκεια σου επειδη νιωθεις πως μιλας με τουβλα (γιατι ολοι τους τουβλα ειναι στο eshop) αλλα μην ασχολεισαι αλλο μαζι τους. Γραψε ενα μικρο και συνοπτικο κειμενο εξηγωντας πως εχουν τα πραγματα και κοινοποιησε τους με φαξ πχ σε ολους τους αρμοδιους φορείς. Μετα απλα περιμενε.

Επισης εαν δεν εχεις ριξει αρνητικη κρητική στο σκρουτζ, ριξτη τωρα. Ας προστατεψουμε και τους υπολοιπους υποψηφιους αγοραστες.

Δημοσ.

το κορυφαιο ειναι οτι αν ποσταρεις τα οσα λες σε αλλα φορουμ θα δεις οτι ειναι γεματα προστατες αυτου του καταστηματος που κανουν τα παντα να σε ξεφτιλισουν και να σε βγαλουν ψευτη η τρελο. γι αυτο κυνηγηστε τους μιας και δεν την παλευουν μια...

Δημοσ.
το κορυφαιο ειναι οτι αν ποσταρεις τα οσα λες σε αλλα φορουμ θα δεις οτι ειναι γεματα προστατες αυτου του καταστηματος που κανουν τα παντα να σε ξεφτιλισουν και να σε βγαλουν ψευτη η τρελο. γι αυτο κυνηγηστε τους μιας και δεν την παλευουν μια...

Έχει forum το eshop; :P

Γιατί δε νομίζω να βρει τόσο φανατικούς υποστηρικτές κάπου αλλού.

Δε σε αμφισβητώ, απλά μου ακούγεται περίεργο/αστείο.

Δημοσ.

Χαχαχα αυτός ο hemlock δεν την παλεύει σταγόνα.. (μέχρι όσο έχω διαβάσει) έχει πει κανα-δυο σωστά, αλλά και καμια 30ριά μπαρούφες.

Δημοσ.
Χαχαχα αυτός ο hemlock δεν την παλεύει σταγόνα.. (μέχρι όσο έχω διαβάσει) έχει πει κανα-δυο σωστά, αλλά και καμια 30ριά μπαρούφες.

Αν και δεν είναι και πολύ πρέπων να σχολιάζουμε εδώ τα από εκεί, πραγματικά έχουν γραφτεί απίθανα replies.

Ούτε στο eshop να δούλευαν!

(oh wait)...

Δημοσ.

Καλα ναι, αυτος ο hemlock ειναι ιδιαιτερα μικρο-μυαλος...αλλα περισσοτερο ειναι αυτοι που τον εβαλαν σ'αυτη τη θεση...

Το κακο ειναι οτι μεχρι καποιο σημειο οι χρηστες καθονται και τον παιρνουν στα σοβαρα..

Τι π@π@ρ@ς....

και ον-τοπικ

Alexzzzz κυνηγησε το θεμα, μην το αφησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...