alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν βγάλεις άκρη, προστασία καταναλωτή φιλαράκι... Και τα windows θα σου δώσουν και συγνώμη θα σου ζητήσουν... Αρκεί (υποθέτω) να μπορείς να αποδείξεις οτι διαφήμιζαν την δωρεάν αναβάθμιση σε 7 για το προιον που αγόρασες... Κοροιδέυουν οι αλήτες τον κόσμο... καλύτερα Γενική Γραμματεία Καταναλωτή που μπορούν κόψουν κανονικότατα κώλους για κάτι τέτοιο με κόβω... αλλά πραγματικά με έχει κουράσει η ιστορία και είμαι κοντά στο να τα εγκαταλείψω
GoldenEye Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ειναι πραγματικα αλητεια να μην τηρουν τις υποσχεσεις τους και να μην ανακοινωνουν οτι τα προιοντα ειναι παραεισαγωγη και αν γινει κατι κοφτε το λαιμο σας. αλλα δυστυχως τους παιρνει και τα κανουν.
pctechgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Στο eshop πολλά προιόντα ειναι παραεισαγωγή, στους φορητούς το καταλαβαίνεις αμέσως αφού βλέπεις , λειτουργικό : windows english
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 για κάτι τέτοιο με κόβω... αλλά πραγματικά με έχει κουράσει η ιστορία και είμαι κοντά στο να τα εγκαταλείψω Φιλε να μην το αφησεις καθολου το θεμα. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα τους. Να απευθυνθεις στις σε διαφορες αρμοδιες αρχες και σιγουρα θα βρεις το δικιο σου. Σιγουρα θελει λιγο κοπο και σκασιμο, αλλα θα προστατευσεις και τον εαυτο σου και τους υπολοιπους καταναλωτες.
skippybi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φιλε να μην το αφησεις καθολου το θεμα. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα τους. Να απευθυνθεις στις σε διαφορες αρμοδιες αρχες και σιγουρα θα βρεις το δικιο σου. Σιγουρα θελει λιγο κοπο και σκασιμο, αλλα θα προστατευσεις και τον εαυτο σου και τους υπολοιπους καταναλωτες. Σωστός!!!
CtrlFreak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μόλις έλαβα email για την παραγγελία τους!!!
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Το σωστό είναι να το παλέψω παίδες, ναι... Αλλά νιώθω ότι μιλάω σε καραβανάδες που δεν νιώθουν όταν εξηγώ την ιστορία μου και μου την δίνει.
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Το σωστό είναι να το παλέψω παίδες, ναι... Αλλά νιώθω ότι μιλάω σε καραβανάδες που δεν νιώθουν όταν εξηγώ την ιστορία μου και μου την δίνει. In that case, κάνεις τον ελιγμό που πιάνει και στους καραβανάδες. Πουλάς τρέλλα.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παίδες 27.5 ευρώ και κατάθεση μέσω τράπεζας και θα τα λάβω εντός 3 εβδομάδων.
basilis5 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 που εκανες την αιτηση; φιλε το ξερεις πως αν ειναι ετσι τα πραγματα δεν δικαιουσαι και εγγυηση για το σονυ ετσι; επειδη αν ειναι εξ αμερικης η εγγυηση δεν ισχυει ευρωπη.αυτο στο λεω στανταρ επειδη εχω στειλει στο παρελθον αμερικανικο σονυ για σερβις στο βελγιο,και πληρωσα κανονικοτατα. ελπιζω να εχει αλλαξει αν και δεν νομιζω.απο οσο γνωρισω πουλανε πακετα επεκτασης εγγυησης απο εε για ηπα και αναποδα... κακως δεν το επεστρεψες εξ αρχης
CtrlFreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 που εκανες την αιτηση; φιλε το ξερεις πως αν ειναι ετσι τα πραγματα δεν δικαιουσαι και εγγυηση για το σονυ ετσι; επειδη αν ειναι εξ αμερικης η εγγυηση δεν ισχυει ευρωπη.αυτο στο λεω στανταρ επειδη εχω στειλει στο παρελθον αμερικανικο σονυ για σερβις στο βελγιο,και πληρωσα κανονικοτατα. ελπιζω να εχει αλλαξει αν και δεν νομιζω.απο οσο γνωρισω πουλανε πακετα επεκτασης εγγυησης απο εε για ηπα και αναποδα... κακως δεν το επεστρεψες εξ αρχης Σε αυτήν την σελίδα http://www.vaiowindows7upgrade.com/ Το e-shop όμως έχει άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης... ή τουλάχιστον είχε όταν το πήρα εγώ οπότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.
antonl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτήν την σελίδα http://www.vaiowindows7upgrade.com/Το e-shop όμως έχει άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης... ή τουλάχιστον είχε όταν το πήρα εγώ οπότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Όπως είχε και δωρεάν αναβάθμιση σε Win7 για το laptop του Alexzzz;
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ελπίζω να μην χρειαστεί να δούμε τι γίνεται με το θέμα εγγύησης... είχε κανονικά όμως 2 χρόνια εγγυήση στην περιγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.