Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ρε Gi0 δεν ξερω πολλα, κ προσπαθω να το φτιαξω με τη βοηθεια σας , ψαχνομαι ακομα στο PC κ δεν ειναι οτι πιο ευκολο , οσο για το RegistryBooster το κατεβασα μπας κ φτιαχνει το προβλημα μου Κανενα απολυτως προβλημα με τα παραπανω,κανεις μας δεν ηξερε στην αρχη και για αυτο βοηθαμε ο ενας τον αλλο.Εκει που θελω να εστιασω ειναι πως καλο θα ηταν να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου δινει καποιος(αν τον εμπιστευεσαι φυσικα) και να μην ψαχνεις αδικα λυση σε κατι το οποιο εχει μηδανικες πιθανοτητες να προκαλει το προβλημα(registry στην δικια σου περιπτωση). Πχ απο την αρχη του topic σου ειπα να δοκιμασεις να κανεις update ενα συγκεκριμενο driver.Το δοκιμασες?
QesC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οχι γιατι μπηκα σε αυτο το site ( http://www.viaarena.com/forums/showthread.php?t=39205) που μου εδωσες αλλα δεν το βρηκα, ο BoyBlue ( στο site) εχει βαλει ενα αλλο site οπου σε παει σε ενα μενου για να διαλεξεις σε κατι ( Steps. ) στο 1ο ( βαζω Microsoft Windows ) στο 2ο ( Windows XP ) αλλα στο 3 κ στο 4ο δεν ξερω τι να βαλω......
virus33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 φιλε gio οι πρωτες κινησεις που κανουν τα σερβις ειναι αφου ελεγξουν τροφοδοτικα και mother board να σου κανουν format σιγα μιν κατσουν να σε ψαξουν. τελικα ελπιζω το προβλημα να λυθηκε στον φιλο μας και μαλον ηταν ενας συνδιασμος του explorer με καποιες δισλιτουργιες των windows oi οποιες πιστευω διορθωθηκαν
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 φιλε gio οι πρωτες κινησεις που κανουν τα σερβις ειναι αφου ελεγξουν τροφοδοτικα και mother board να σου κανουν format σιγα μιν κατσουν να σε ψαξουν. Τι λες τωρα?Και επειδη το κανουν στο service σημαινει πως ειναι και σωστο?Format και ολα θα φτιαξουν ενα πραγμα ε?Και αν ειναι οι μνημες τι κανεις?Μια και"το σερβις ελεγχει μητρικη,τροφοδοτικο"μονο?Φορματ μηπως και φτιαξουν κ αυτες?Και αν ειναι ο driver του x hardware τον οποιο θα βαλεις ξανα μετα το φορματ αναγκαστικα,προκειμενου να δουλεψει το x hardware,τι κανεις?Φορματ ξανα? μαλον ηταν ενας συνδιασμος του explorer με καποιες δισλιτουργιες των windows oi οποιες πιστευω διορθωθηκαν Μπουρδολογια και αγιος ο θεος θα ελεγα εγω.
virus33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τι λες τωρα?Και επειδη το κανουν στο service σημαινει πως ειναι και σωστο?Format και ολα θα φτιαξουν ενα πραγμα ε?Και αν ειναι οι μνημες τι κανεις?Μια και"το σερβις ελεγχει μητρικη,τροφοδοτικο"μονο?Φορματ μηπως και φτιαξουν κ αυτες?Και αν ειναι ο driver του x hardware τον οποιο θα βαλεις ξανα μετα το φορματ αναγκαστικα,προκειμενου να δουλεψει το x hardware,τι κανεις?Φορματ ξανα? Μπουρδολογια και αγιος ο θεος θα ελεγα εγω. φιλε εχεις δικιο πρωτα πρεπει να εξαντλουμε ολες τις πιθανες λυσεις και τελευταια λυση το φορματ αν ειναι απο το λειτουργικο απλα να βοηθησω ηθελα και δεν μ αρεσει το υφος των μυνηματων πουν εχουν κοριδευτικο η ειρωνικο χαρακτηρα
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 φιλε εχεις δικιο πρωτα πρεπει να εξαντλουμε ολες τις πιθανες λυσεις και τελευταια λυση το φορματ αν ειναι απο το λειτουργικο απλα να βοηθησω ηθελα και δεν μ αρεσει το υφος των μυνηματων πουν εχουν κοριδευτικο η ειρωνικο χαρακτηρα To κουμπακι του report ειναι διπλα στο post μου,μπορεις να το πατησεις αν δεν σου αρεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.