Προς το περιεχόμενο

το κομπιουτερ μου κανει μονο το επανεκκινηση

QesC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδες βοιθεια εχο ενα προβλημα το pc μ κανει μονο τ επανεκκινηση το προβλημα ειναι ενας <ντραϊβερ> ο εξης

driver irql not less or equal

διαβασα κατι αλλα μνμ π λενε για ραμ κ για μοντεμ το δικο μ κοντεμ ειναι το thomson TG585 v7

ραμ δν ξερω πια εχο :o:o διοτι τςρα ξεκινας να ασχολουμαι με τα κομπιουτερ αν γινετε με βοιθεια με οσο πιο απλα λογια γινετε

Δημοσ.
πεδες βοιθεια εχο ενα προβλημα το pc μ κανει μονο τ επανεκκινηση το προβλημα ειναι ενας <ντραϊβερ> ο εξης

driver irql not less or equal

διαβασα κατι αλλα μνμ π λενε για ραμ κ για μοντεμ το δικο μ κοντεμ ειναι το thomson TG585 v7

ραμ δν ξερω πια εχο :o:o διοτι τςρα ξεκινας να ασχολουμαι με τα κομπιουτερ αν γινετε με βοιθεια με οσο πιο απλα λογια γινετε

Αν το έγραφες με απλά ελληνικά (ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, σύνταξη, μερικά κόμματα και τελείες) ίσως να ήσουν πιο κατανοητός. Πότε άρχισε να στο κάνει; Εγκατέστησες τίποτα; Έβαλες εσύ τα windows; Driver με όνομα "driver irql not less or equal" δεν υπάρχει. To modem δεν έχει σχέση.

Δημοσ.

είχαμε δώσει το κομπιούτερ σε ένα φίλο του αδερφού μου κ μας άλλαξε motherboard .. αυτός έβαλε τα windows (XP), αυτό το πρόβλημα το είχε από την ώρα π το πήραμε αλλά λεώ δεν γ*****ε , αλλά αυτό συνεχίζεται ως τώρα, και όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα εδώ και 1μήνα μου , λέει και τα εξής επίσης:

Stop: 0x0000000D1(oxF50F5776,0x00000002,0x00000000,0xF40F5776)

Viahduaa.sys-Address F40F5776 base at F4056000 DateStamp 48c49665 (<- αυτό άλλη μια φορά)

αν σας βοήθησα καθόλου

Δημοσ.

πεδες κατεβασα ενα προγραμμα RegistryBooster 2010 που κάνει Scan , και μου βρήκε 291 errors , πάτησα Fix Errors ( μου κάνει μόνο 15 errors fix αλλά δεν μου ξανακάνει να τους σβήσω σιγά σιγά όλους) . διάβασα και στο site που μου έδωσες Gi0 άλλα αύτοι επικαιντρώνονται στη motherboard ,καμιά άλλη λύση ;; άμα κάνω format και ξαναπεράσω τους driver ;; (αλλά αυτό δεν νομιζώ να είναι η καλύτερη δυνατή λύση εε ;; )

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να ξεκινάς να βγάζεις κάρτες που δεν είναι απαραίτητες. Προφανώς θα σταματήσει να επανεκκινεί αν βγάλεις την σωστή.

Μια λύση ακόμα είναι να ξαναβάλεις τα XP.

Δημοσ.

δηλαδή δεν κατάλαβα ακριβώς ,πως και από που να βγάζω κάρτες , sry άμα σας πρείζω αλλά έλα που δεν ξέρω κιώλας και τι κάρτες ακριβώς ;;;

• Moderators
Δημοσ.
και αυτό μπορεί να το φτιάξει ;

Για την ακριβεια

Ξεκινα με update του driver που σου λεει(Viahduaa.sys)

Ναι μπορει να φτιαξει.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα σου κανει επανεκινισι οταν εισαι μεσα στα windows δηλ οταν τρεχει το λειτουργικο αν ειναι ετσι τοτε κανε ενα φορματ.αλλιως ξεκινατο σε safe mode και απεγκατεστισε τους driver απο την καρτα ηχου και ξαναπερασε τους καινουργιους.γραπσε τα χαρακτηριστικα της μητρικη σου αλλα και ολων των συσκευων που εχει ο υπολογιστησ σου γαι να βγαλω μια ακρη.ισως ειναι και προβλημα hardware αν και δεν το πιστευω

Δημοσ.

Συστήματα :

Microsoft Windows Xp Professional

Version 2002

Servie Pack 3

Υπολογιστής :

Intel® Celeron® CPU

E1400 @ 2.00GHz

2.00GHz, 896 RAM

αν θες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα πες το μου

Δημοσ.

ναι φιλε ενοω τον τυπο της μητρικη σου και αυτο θα το δεις αν δεν ξερεις πως με καποιο προγραμα οπως αυτο εδω κατεβαστο και τρεξτο και θα δεις εκει που λεει motherboard τα στοιχεια της και ολες τις συσκευες που εχεις επανω.ποιο πολυ ομως με ενδιαφερει ο τυπος της μιτρικης σου

και τι pci καρτες εχει επανω ,αληθεια η καρτα γραφικων σου ειναι ati; θα ηταν καλυτερα να μιλησουμε στο msn αν εχεις η διευθηνση μου ειναι [email protected] πιστευω οτι μπορω να σε βοηθησω καλυτερα

• Moderators
Δημοσ.
αν καταλαβα καλα σου κανει επανεκινισι οταν εισαι μεσα στα windows δηλ οταν τρεχει το λειτουργικο αν ειναι ετσι τοτε κανε ενα φορματ.

Η λυση δηλαδη σε οτι εχει σχεση με τετοιο προβλημα ειναι το format?

ισως ειναι και προβλημα hardware αν και δεν το πιστευω

Eιμαι πολυ περιεργος να μαθω πως προεκυψε το παραπανω συμπερασμα.

πεδες κατεβασα ενα προγραμμα RegistryBooster 2010 που κάνει Scan , και μου βρήκε 291 errors , πάτησα Fix Errors ( μου κάνει μόνο 15 errors fix αλλά δεν μου ξανακάνει να τους σβήσω σιγά σιγά όλους) .

Για πιο λογο κατεβασες registry crapper και ασχολησε με την registry?Πιστευεις πως εκει ειναι το προβλημα?

διάβασα και στο site που μου έδωσες Gi0 άλλα αύτοι επικαιντρώνονται στη motherboard ,καμιά άλλη λύση ;;

Γιατι ακριβως σε χαλαει αν το προβλημα ειναι εκει που επικεντρωνονται και τα παιδια στο site?

Δημοσ.

ρε Gi0 δεν ξερω πολλα, κ προσπαθω να το φτιαξω με τη βοηθεια σας , ψαχνομαι ακομα στο PC κ δεν ειναι οτι πιο ευκολο , οσο για το RegistryBooster το κατεβασα μπας κ φτιαχνει το προβλημα μου .. να το κανο dlt αμα ειναι για να μην μου συμβει τιποτα ;; virus σε εκανα add στο msn...Gi0 εσυ εχεις msn;; , για να μιλησουμε απο κει πιο ευκολα και πιο απλα... το msn m einai: [email protected]

η motherboard m einai h ekshs :

ASUS P5N73-AM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...