GGKING Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλά από την στιγμή που η οθόνη δεν έχει ηχεία το ότι μεταφέρει ήχο το HDMI είναι σαν μην υπάρχει Βασικά μηπώς έχει υποδοχή που δέχεται ηχεία?καμιά οπτική έξοδο? H για να κοτσαρεις κανα DVD/Blue Ray player μιας και δεν έχουν DVI έξοδο.
gormanis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Βασικά μηπώς έχει υποδοχή που δέχεται ηχεία?καμιά οπτική έξοδο?H για να κοτσαρεις κανα DVD/Blue Ray player μιας και δεν έχουν DVI έξοδο. Επειδη το χω ψαξει πολυ το θεμα λογω του οτι σκοπευω να παρω την 2253v ή την 2261v 1. Οι οθονες δεν εχουν ηχεια αλλα εχουν υποδοχη για ακουστικα οποτε πιθανον να δεχονται τα ηχεια εκει. 2. Οι HMDI δεν εχουν καμια διαφορα σε ποιοτητα, προς το παρον ομως. Το καλωδιο ειναι ηδη στην 1.3b version και δεν ξερεις ισως βγει συντομα η 1.3c ταχυτερη version. Το μονο που δεν εχει στο πλαισιο ειναι το tilt (καθετη κλιση) που εχει η 2253v σε περιπτωση που αναρωτηθηκες. Εγω μαλλον θα καταληξω στην 2261v λογω του οτι ειναι καινουρια και λογω του design της. Για σενα ψηφιζω HDMI..η επιλογη δικη σου.
GGKING Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Επειδη το χω ψαξει πολυ το θεμα λογω του οτι σκοπευω να παρω την 2253v ή την 2261v1. Οι οθονες δεν εχουν ηχεια αλλα εχουν υποδοχη για ακουστικα οποτε πιθανον να δεχονται τα ηχεια εκει. 2. Οι HMDI δεν εχουν καμια διαφορα σε ποιοτητα, προς το παρον ομως. Το καλωδιο ειναι ηδη στην 1.3b version και δεν ξερεις ισως βγει συντομα η 1.3c ταχυτερη version. Το μονο που δεν εχει στο πλαισιο ειναι το tilt (καθετη κλιση) που εχει η 2253v σε περιπτωση που αναρωτηθηκες. Εγω μαλλον θα καταληξω στην 2261v λογω του οτι ειναι καινουρια και λογω του design της. Για σενα ψηφιζω HDMI..η επιλογη δικη σου. προτείνω HDMI αλλά καλύτερα να έχει HDMI και DVI η οθόνη. ακόμα και HDMI version 1.3c να βγεί τι να το κανει?Έτσι κι αλλιως η HDMI 1.3a έχει διπλάσια ταχύτητα απο την απλή.
gormanis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 προτείνω HDMI αλλά καλύτερα να έχει HDMI και DVI η οθόνη.ακόμα και HDMI version 1.3c να βγεί τι να το κανει?Έτσι κι αλλιως η HDMI 1.3a έχει διπλάσια ταχύτητα απο την απλή. Απο Wikipedia: "Version 1.4 World's first HDMI 1.4 cable released by Cablesson on June 22, 2009. HDMI 1.4 was released on May 28, 2009, and Silicon Image expects their first HDMI 1.4 products to sample in the second half of 2009.[56][120] HDMI 1.4 increases the maximum resolution to 4K × 2K (3840×2160p at 24Hz/25Hz/30Hz and 4096×2160p at 24Hz, which is a resolution used with digital theaters); an HDMI Ethernet Channel, which allows for a 100 Mb/s Ethernet connection between the two HDMI connected devices; and introduces an Audio Return Channel, 3D Over HDMI, a new Micro HDMI Connector, expanded support for color spaces, and an Automotive Connection System."
ser_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Οκ παιδιά ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και για την ενημέρωση ήδη έχω κρατήσει την πρώτη επιλογή μου και ο λόγος είναι αφού έχω ηχεία και 2+1 για τον ήχο μου δεν σκέπτομαι άμεσα να αγοράσω κάποια κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI αλλά και αν κάποια στιγμή αγοράσω έχει η οθόνη είσοδο DVΙ καθώς και τα 20 ευρώ επιπλέων συν όλα τα άλλα έχω και τον υπολογιστή δίπλα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.