sheik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ειχα ρωτησει και στο γενικο θεμα των 7 αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη απο τοτε. Λοιπον ο explorer μου κρασαρει συνεχως. Αν ανοιξω εναν φακελο και πατησω πανω στο organize π.χ, τις 3 εως 4 φορες στις 10 θα κρασαρει. Αν αμεσως μετα το κρας και το restart του explorer κανω κατι γρηγορα(δεξι κλικ σε φακελο κλπ), παλι τις μισες φορες θα κρασαρει. Γενικως δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μοτιβο, οποτε του γουσταρει κρασαρει. Δε ξερω τι μπορει να φταει, το εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα λυση. Μου εχει σπασει τα νευρα, ειναι η 1η φορα που εχω προβλημα με τον explorer, ουτε σε vista ουτε σε xp συνεβαινε ποτε κατι τετοιο.
sheik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν ηθελα με την 1 να καταφυγω στην εσχατη λυση. Με τα vista δεν εκανα ποτε format, τα ειχα 3 χρονια και πηγαιναν σφαιρα και ολα ρολοι. Απλα τωρα στα 7, αν και εχω παρατηρησει βελτιωση στην ταχυτητα κλπ, εμφανιστηκε αυτο το προβλημα και αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει λυση, μηπως και κανεις αλλος αντιμετωπιζει το ιδιο για να γλιτωσω το φορματ τοσο νωρις.
yorke8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα προσπαθώ να κάνω ότι λέει στην παραπάνω ιστοσελίδα με shell ex view , άλλα δεν μπορώ να τα κάνω disable , οπότε το πρόβλημα ακόμα υπάρχει .
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις τα 64bit κατέβασε το 64bit shell ex και κάνε disable στο kaspersky(επιλέγεις τα προγράμματα που δεν γράφουν εταιρία microsoft και πατάς το κόκκινο κουμπάκι πάνω αριστερά) Θα ρωτήσω για ακόμη μια φορά.Όσοι έχουμε/είχαμε αυτό το πρόβλημα kaspersky έχουμε/είχαμε; Να ξέρω να σιγουρέψω αν αυτό είναι ή όχι το προβληματικό.Αν ναι να το ξηλώσω τελείως. Εμένα πάντως τα προγράμματα που έκανα disable και λύθηκε το πρόβλημα ήταν το kaspersky,το CS4,ο catalyst και το itunes
yorke8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το 64-bito κατέβασα , αλλά δεν κάνει disable , μήπως είναι καμιά ρύθμιση των win 7 που δεν με αφήνει να κάνω disable τα shells ; karpersky δεν έχω , το avast έχω . Καμιά ιδέα κανείς γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!!
yorke8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κανείς με το ίδιο πρόβλημα βρήκε λύση ; Γιατί παρόλο που έκανα disable όλα τα shells εκτος από αυτά που έλεγαν microsoft , το πρόβλημα συνεχίζει σε άσχετες φάσεις . Αν και τώρα τελευταία νομίζω ότι το κάνει όταν κλείνω τον browser (firefox ver. 3.5.5) και ανοίγω γρήγορα κάποιο άλλο πρόγραμμα ή ακόμα και δίσκο . Κάποιο πρόβλημα συμβατότητας πρέπει να είναι , αλλά ποιο ; Μπορεί να φταίνε και τίποτα drives ;
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έκανα αυτό που έλεγε εκεί και όλα μια χαρά τώρα.Μου έφυγε ο Κασπέρκης από το δεξί κλίκ μόνο αλλά μιας και που το av πλέον μόνο για το δεξί κλικ το χρειάζομαι μόλις ξεβαρεθώ θα βάλω κανένα άλλο να είμαι μια χαρά.
yorke8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μετά από 2-3 format και απεγκατάσταση όλων των drivers της κάρτας γραφικών εκτός αυτών που μπαίνουν μαζί με την εγκατάσταση των windows . Το πρόβλημα επανήλθε μετά από πολύωρη χρήση του pc και κλείσιμο του firefox (3.5.6) .Παιζει να είναι κάποιο πρόβλημα με τον firefox ; Διάβασα σε αρκετά forums για αυτό το πρόβλημα , υπάρχουν διάφορες λύσεις αλλά απ'ότι βλέπω δεν λύνεται το πρόβλημα σε όλους . Εγώ έχω απενεργοποιήσει όλα τα shells που εμφανίζονται κατά το δεξί κλικ (εκτός από αυτα της Microsoft) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει . Μου έχουν σπάσει τόσο τα νεύρα που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εγκαταστήσω τα win XP (64 bit) , αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα μου ανγνωρίσουν αρκετές συσκευές γιατί είναι καινούριο το pc . Tι λέτε και σεις ;
temeteron Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω kaspersky. Τι να φταίει άραγε? και format έκανα πρόσφατα!
Phantolino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Διαβαζοντας διαφορα σχετικα με αυτο καποιοι προτειναν μερικες λυσεις με το RivaTuner σε περιπτωση που εχεις laptop με Nvidia και εχει να κανει με την καρτα γραφικων (δεν ξερω αν κοιταξες και αυτο). Παρομοια προβληματα ειχα και γω οπως με το aero των 7 οπου σερνοταν χωρις λογο και αποδειχτηκε οτι ειναι προβλημα των 7. Εγω προσωπικα γυρισα στα Vista χωρις κανενα προβλημα για να κανω την δουλεια μου, θα περιμενω τουλαχιστον 1 service pack στα 7 για να τα εγκαταστησω, χωρις να σημαινει οτι ειναι αχρηστα απλα δεν καθονται σε ολους καλα προφανως λογο διαφορετικου hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.