Προς το περιεχόμενο

diamond θεματα και 6,5

mitsosbmx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα το το touch diamond αλλα ειμε new με τα htc και ψαχνω θεματα οπως επισης και αν μπορω να του βαλω τα mobile 6.5 τα ελληνικα η αγγλικα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ----------

κανεις ρε παιδια?

Δημοσ.

Αν θες θέματα για Touch Flo 3D μπορείς να δεις εδώ:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428 (Ψάξε λίγο και θα βρεις)

http://forum.ppcgeeks.com/forumdisplay.php?f=66 (Ψάξε λίγο και θα βρεις)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:59 ----------

Α! Και να προσέχεις με το διαμάντι σου. Κυκλοφορούν διάφορα "κόλπα" για να του αλλάξεις λογισμικό. Μπορεί να βρεις πολύ ωραίες ROM (εκδόσεις Windows Mobile δημιουργημένες από διάφορα παλικάρια και όχι Official), αλλά μην μπείς στον πειρασμό να την αλλάξεις γιατί μπορεί να καταστρέψεις το διαμαντάκι σου! ;)

Και τα προγράμματα που θα περνάς να κοιτάς να είναι χρήσιμα, και μη το φορτώσεις με άχρηστες ή trial/demo εφαρμογές!!

Δημοσ.

οκ φιλε ευχαριστω α και για πες μου αυτο με το win mobile 6,5 ειναι εφικτο να γινει και αν ναι θα δω διαφορες σημαντικες.επισης rom upgrade μου το παν και στο γερμανο να κανω μονο official απο μαμα htc.

• Moderators
Δημοσ.

Ολα γινονται. Ψαξε στα λινκ που σου εδωσε ο φιλος παραπανω και θα βρεις ΡΟΜ με τα 6.5.

Κατα την γνωμη μου μην φοβηθεις τοσο να ασχοληθεις με μαγειρεμενες ΡΟΜ. Να το χαλασεις ειναι παρα πολυ δυσκολο (εννοειται πως θα επιλεξεις μια ΡΟΜ που την εχουν δοκιμασει και αλλοι και θα γνωριζεις τα υπερ και τα κατα της. Αυτο προυποθετει διαβασμα.), στην χειροτερη αντε να σου κολλησει, αλλα μπορεις να το επαναφερεις.

Τωρα οσον αφορα τις εφαρμογες, και να το γεμισεις αχρηστες, στην χειροτερη δεν θα εχεις μνημη, η συσκευη σου θα σερνεται και απλα θα κανεις hard reset και θα ειναι σαν καινουρια. Οποτε πειραματισου.

Τελος να προτεινω το SPB mobile Shell ως εναλλακτικη του TouchFlo. Πιο ομορφο στο ματι (οκ αυτο ειναι υποκειμενικο), και πληρως μα πληρως παραμετροποιησιμο. Ψαξτο.

ΥΓ. Ειναι δεδομενο πως θα σου ελεγαν αυτο απο τον Γερμανο. Δεν ειναι λογικο να ενισχυουν τον κοσμο να βαζει μαγειρεμενες ΡΟΜ.

Οπως και να εχει, λιωσε στο διαβασμα για να ξερεις τι κανεις και κυριως για ποιον λογο το κανεις.

Να σε ενημερωσω επισης πως βαζοντας μια cooked ΡΟΜ χανεις την εγγυηση, αλλα αν χρειαστει να το πας στην αντιπροσωπεια (πραγμα που απευχομαι), βαζεις παλι την εργοστασιακη ΡΟΜ και ουτε γατα ουτε ζημια ;)

Δημοσ.

Εγω του πρότεινα να μην βαλει μη αυθεντική ρομ γιατι πριν την περασεις εχει μια διαδικασια. Στο δικο μου διαμαντι εκανα το πρωτο βημα (hardSPL) κ ηταν μια χαρα, στο δευτερο (Unlock της συσκευης) κοιμηθηκε. Τωρα το πηγα (με εγγύηση) στο πλαισιο, κ περιμενω.

Δεν ξερω γιατι το επαθε. Παλιοτερα ειχα το HTC ARTEMIS (P3300), κ του ειχα αλλαξει ποσες (μεγειρεμενες) ρομ, χωρις προβλημα μεχρι που χαλασε η μητρικη του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ----------

Τελος να προτεινω το SPB mobile Shell ως εναλλακτικη του TouchFlo. Πιο ομορφο στο ματι (οκ αυτο ειναι υποκειμενικο), και πληρως μα πληρως παραμετροποιησιμο. Ψαξτο.

Μήπως ξερεις που μπορώ να το βρω (full όχι trial) ??

• Moderators
Δημοσ.
Εγω του πρότεινα να μην βαλει μη αυθεντική ρομ γιατι πριν την περασεις εχει μια διαδικασια. Στο δικο μου διαμαντι εκανα το πρωτο βημα (hardSPL) κ ηταν μια χαρα, στο δευτερο (Unlock της συσκευης) κοιμηθηκε. Τωρα το πηγα (με εγγύηση) στο πλαισιο, κ περιμενω.

Δεν ξερω γιατι το επαθε. Παλιοτερα ειχα το HTC ARTEMIS (P3300), κ του ειχα αλλαξει ποσες (μεγειρεμενες) ρομ, χωρις προβλημα μεχρι που χαλασε η μητρικη του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ----------

Μήπως ξερεις που μπορώ να το βρω (full όχι trial) ??

Εχεις ΠΜ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις δευτερο βημα. Εγω απλα εκανα το hspl και μετα περασα την ΡΟΜ που ηθελα. Φανταζομαι εκανες restore στο stock spl πριν το δωσεις στο πλαισιο ε?

ΕΔΙΤ: Βεβαια εχω το touch pro 2, στο διαμαντι ισως εχει αλλη διαδικασια....

Δημοσ.

Είχα κατεβασει ενα unlocker της συσκευης, κ μολις το ξεκίνησα απο τον η/υ εσβησε η οθονη τοθ κινητου κ δεν ξανα αναψε ποτε. Οποτε το εστειλε οπως ηταν. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...