Motorhead87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ένας φίλος μου πήρε σήμερα τον υπολογιστή του από τον τεχνικο που τον είχε πάει και κάθε φορά που πάει να τρέξει ένα παιχνίδι ή να κάνει scan με το antivirus βγάζει μπλέ οθόνη ο υπολογιστής και κάνει επανεκκίνηση μόνος του. Στον τεχνικό τον είχε πάει καθώς είχε προσπαθίσει να προσθέσει 2 ram και ο υπολογιστής δεν λειτουργούσε κανονικά. Ο τεχνικός είπε πως η μια ram είχε βραχυκυκλώσει και την έβγαλε. Τι πιστεύετε πως μπορει να φταίει ; Παίζει με κανα format να διορθωθεί ή να τον ξαναπάει στον τεχνικό ? Αν το θέμα είναι σε λάθος μέρος παρακαλώ να μεταφερθεί.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τι πιστεύετε πως μπορει να φταίει ; Παίζει με κανα format να διορθωθεί ή να τον ξαναπάει στον τεχνικό ?. Με σιγουρια δεν μπορει να σου απαντησει κανενας.Θα πρεπει να το ψαξεις λιγο. Η bsod βγαζει καποιο μηνυμα?Βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνυμα?Το hardware λειτουργει απροβληματιστα τωρα?Εχεις κανει memtest στις μνημες,διαγνωστικα στους σκληρους,υπαρχουν default ρυθμισεις στο bios?Οι τασεις εχουν πειραχθει?Tα dumps/minidumps μπορεις να τα ανεβασεις καπου?
Motorhead87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα δεν έχει από τάσεις κλπ, το bios δεν το έχει πειράξει το παιδί τώρα ο τεχνικός δεν ξέρω τι έκανε . Γενικά ο υπολογιστής παιζει κανονικά σε ήχο, βιντεο κλπ αλλά όταν βάζει vα παιξει ή να scanαρει με το antivirus γινεται το πρόβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα δεν έχει από τάσεις κλπ, το bios δεν το έχει πειράξει το παιδί τώρα ο τεχνικός δεν ξέρω τι έκανε . Γενικά ο υπολογιστής παιζει κανονικά σε ήχο, βιντεο κλπ αλλά όταν βάζει vα παιξει ή να scanαρει με το antivirus γινεται το πρόβλημα. Κανε τον κοπο να απαντησεις και στις αλλες ερωτησεις. Η bsod βγαζει καποιο μηνυμα?Βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνυμα?Το hardware λειτουργει απροβληματιστα τωρα?Εχεις κανει memtest στις μνημες,διαγνωστικα στους σκληρους,υπαρχουν default ρυθμισεις στο bios?Οι τασεις εχουν πειραχθει?Tα dumps/minidumps μπορεις να τα ανεβασεις καπου? Ο τεχνικος δεν νομιζω να πειραξε τασεις και να αλλαξε τις default ρυθμισεις στο bios αλλα δεν χανεις τιποτα να τις βαλεις default για να σαι σιγουρος.
Motorhead87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πολύ θα το ήθελα αλλά είμαι αρκετά άσχετος με τους υπολογιστές για να μην ξέρω τι είναι τα dumps/minidumps και το bsod .
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πολύ θα το ήθελα αλλά είμαι αρκετά άσχετος με τους υπολογιστές για να μην ξέρω τι είναι τα dumps/minidumps και το bsod . bsod=blue screen of death. kernel dumps/minidumps για τα xp ελληνικα
Motorhead87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικά αποφάσισε να τον πάει στον τεχνικό . Ευχαριστώ πάντος για τον χρόνο σου man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.