Προς το περιεχόμενο

eπεξεργαστή και motherboard

bokaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδια. θέλω την βοηθειά σας. ζητάω συγνωμη σε περίπτωση που κάνω ορθογραφικά λάθη. λοιπόν ας έρθω στο θέμα μου τώρα. θέλω να αγοράσω υπολογιστή αλλα δεν ξέρω τι επεξεργαστή να παρώ και τι motherboard να πάρω με βάση τον επεξεργαστή που τελικά θα πάρω. έλεγα να παρω τον επεξεργαστή ι5 με μια motherboard οπου θα πέρνει και αναβάθμιση κάποια στιγμή για i7. μια σκέψει για motherboard einai http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P7P55D-LE-s1156-DDR3-P55.htm. γενικά είμαι πολύ προβληματισμένος για το αν χριάζομαι τον επεξεργαστή αυτών. εγώ θέλω έναν καλο επεξεργαστή για corel, photoshop , 3d animasion, πραγματικά είμαι μπερδεμένος αξίζει να παρω κατι τόσο ακριβό ή να πάρω κάτι πιο φθηνο ; ενοείτε πως αν έχετε να μου προτήνετε κατι αλλο που θα μπορώ να κανω την δουλεία μου να μου το πείτε. και γενικα τι αξίζει απο επεξεργαστη να πάρω. δεν έχω καταλάβει τι ενοεί όταν μου είπε ένας φίλος προσεξε τι θα πάρεις μήπως αλλάξει το socket τι εννοεί? θέλω και σε αυτό βοήθεια.

Δημοσ.

βασικά δεν έχω καταλήξη στα λεφτα έλεγα πάντος 700-800 ευρώ μονο για πήργο αλλα θέλω να εχει και καρτα γραφικών και κάρτα ήχου και δυο σκληρου δήσκους και dvdrw και ανεμιστήρες και κουτί καινούριο. στο σύνολο θέλω με αυτα τα λεφτά. απλα δεν ξέρω σε τι επεξεργαστή να καταλήξω. μηπως δεν αξίζει τετραπύρηνος? μήπως να έπερνα core2duo? δεν ξέρω τι μου γίνετε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:12 ----------

επισης ο ι5 έχει virtualization για να μπορεί να παίξει το xpmode στα windows 7?

Δημοσ.

πιο πολύ θέλω να καταλάβω αν ο ι5 αξίζει σαν επεξεργστή. μετα να καταλαβω αυτο που μου είπε ο φίλοε μου για το socket που λέω πιο πάνω. και ας πουμε μου προτήνετε amd τώρα. αλλα μήπως η intel είναι καλήτερη;;;γενικά θέλω βοήθεια στο να κατανοήσω οχι να μου στέλνετε απο το πλαισιο τι να παρω. αυτα που μου στείλατε τα εχω δει κι εγώ αλλα θέλω το γιατι αυτόν και όχι τον αλλον και την συμβατοτητα της motherboard και γενικα οπώς λεω να καταλαβω να μαθω.

Δημοσ.

Να το κάνουμε πιο σαφές.

263ewox.jpg

+

18hp8l.jpg

Intel X25-M SSDSA2MH080G2C1 - 34nm Product Line - Εσωτερικός σκληρός δίσκος SSD - 80 GB - SATA-300

Σύνολο - 711 €

Πες του φίλου σου να πάρει το Depon του. Είναι γεγονός οτι του φέρνει πονοκέφαλο.

Του χρόνου βάζεις μια GT300 κάρτα της Nvidia η οποία θα σκίσει τις κιλότες απο πολλά συστήματα λόγω της CUDA, έναν Εξαπυρηνο της AMD εάν θες, και θα γελάς με τα Fanboys των ακριβών Intel CPU.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...