Προς το περιεχόμενο

μετακινηση αρχειων

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εχει σπασει τα νευρα.πως γινεται να κανω το εξης.εχω ενα φακελο με τραγουδια.και τα θελω οταν ανοιγω ον φακελο να ειναι με την σειρα που θελω.τι πρπεει να κανω??για να ειναι οπως θελω εγω και οχι αλφαβητικα η οτιδηποτε αλλο??και κατι ακομα αν εχω ενα τραγουδι πανω πανω και θελω να το παω κατω κατω ή γενικα σε αλλη θεση δεν μπορω να το κανω.πως γινεται?ευχαριστω!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

μου εχει σπασει τα νευρα.πως γινεται να κανω το εξης.εχω ενα φακελο με τραγουδια.και τα θελω οταν ανοιγω ον φακελο να ειναι με την σειρα που θελω.τι πρπεει να κανω??για να ειναι οπως θελω εγω και οχι αλφαβητικα η οτιδηποτε αλλο??και κατι ακομα αν εχω ενα τραγουδι πανω πανω και θελω να το παω κατω κατω ή γενικα σε αλλη θεση δεν μπορω να το κανω.πως γινεται?ευχαριστω!

windows 7 έχω αλλα νομιζω οτι ειναι το ιδιο και στα vista

Δημοσ.

Βαλε αριθμο μπροστα απο καθε τραγουδι π.χ.

01 funky town

02 daddy cool

κτλ αλλιως δεν γινεται γιατι τα windows εχουν καποιες προεπιλογες ταξινομησης με το ονομα με το μεγεθος με το bitrate με την ημερομηνια δημιουργιας κτλ... αυτο κανω κι εγω στο usb με τα mp3 για το αμαξι μου και αν ενα τραγουδι το βαρεθω και δεν θελω να ειναι πρωτο η παταω το random η το κανω rename και του δινω μεγαλο νουμερο να παει στο τελος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...