dimitris212 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ένας φίλος έβαλε έχει στο Modem του (connex) μια θύρα για net και έχει 2 pc. Είναι over ISDN Τι να πάρουμε καλύτερα? Router ή Switch ή Powerline ?
ck77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αν θέσ απλά να συνδέσεις ένα pc με καλώδιο, τότε ένα router ή ένα switch είναι μια χαρά. Το powerline δεν μπορεί να σε βοηθήσει.
chrinsomniac Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τι να πάρουμε καλύτερα?Router ή Switch ή Powerline ? Υποθέτω ότι ο δεύτερος τουλάχιστον υπολογιστής είναι σχετικά μακριά και ότι δεν επιθυμείς καλώδια στα πόδια σου. Μια και έχω δοκιμάσει ζεύγος powerline και συγκεκριμένα το TP LINK TL-PA101, σου λέω ότι λειτουργεί άψογα μέσα στο ίδιο διαμέρισμα. Δεν μέτρησα ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, αλλά όσον αφορά το internet πιάνει τα μέγιστα χωρίς πρόβλημα. Η απόσταση σαλονιού-δωματίου μου είναι 13 μέτρα σε ακτίνα. Αν θες να φθάσεις σε άλλο όροφο πρέπει να σιγουρευτείς ότι παίρνει ρεύμα από την ίδια φάση, αν και φθάνουν κάτι ψίθυροι στα αυτιά μου ότι υπάρχουν μερικά (αλλά ποιά; ) powerline που χρησιμοποιούν τον ουδέτερο και όχι τη φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.