dumanator Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά χαιρετώ, Είμαι καινούργιος στο forum. Εψαχνα τυχαία στο google για καμια καφετέρια με επιτραπέζια στην αθήνα και έπεσε το μάτι σε ενα παλιό Post που λεγόταν "CAFE με επιτραπέζια". Προσφατα βρήκα ένα στο Γουδί, που λέγεται playtime cafe απο το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είχε ακόμα και φοιτητική έκπτωση και απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Εγώ πάντως θα είμαι εκεί κάθε μέρα γιατί είμαι fun των επιτραπέζιων... ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ!!!!
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλως όρισες κάνει μπαμ ότι δεν έχεις "κάνει" Θεσσαλονίκη. Εδώ αν ρωτούσες που έχει θα ήταν αστείο γιατί έχει 2-3 τέτοιες σε κάθε στενό
dumanator Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πραγματι δεν εχω κανει! Δυστυχως όμως δεν μένω Θεσσαλονίκη! Μου αρκεί που βρήκα αυτό...
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 playhouse στα Εξάρχεια. Βαλτετσίου και Μπενάκη αν δεν κάνω λάθος. Ακριβούτσικο πάντως...
Lilith19 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 έντιτ:Eπίσης,'οπως αναφέρει ο λιοπυρ,playhouse στα Εξάρχεια.Τα περισσότερα παιχνίδια που έχει δεν θα σου είναι γνωστά αλλά γίνονται εύκολα και μάλιστα αν κολλήσεις πολύ με κάποιο(junglespeed yeah),μπορείς να το αγοράσεις απο 'κεί.Α,η κάησσα επίσης φέρνει πολλά απ'αυτά. Στ'αρνητικά πάει η τιμή,καθώς πληρώνεις ό,τι πιείς αλλά και την ωρα που έπαιξες.Ακόμα,σουκου συνήθως είναι φίσκα.Αν πάντως το πετύχεις σε ήρεμη μέρα,λέει αρκετά.
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (junglespeed yeah) Μια φορά το 'παιξα και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα.
Lilith19 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μια φορά το 'παιξα και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Μπορώ να πω πως σε αυτό το παιχνίδι,δυνατός αντίπαλος θεωρείται αυτός που έχει μακριά νύχια
dumanator Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ο freddo ε; α σου πω οτι δεν πίνω freddo!!!xexe. Βασικά προσωπικά μου φάνηκε σχετικά φτηνό στις τιμές του. Επίσης τα παιχνίδια νομίζω τα χρεώνει μόνο 50 λεπτά την παρέα ανα παιχνίδι (τίποτα δλδ)...To playhouse δεν το ξέρω αλλά αν στα αρνητικά του έχει την τιμή νομίζω θα προτιμήσω το Playtime, άσε που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου!!! Απο παιχνίδια είχε ένα σωρο που δεν ήξερα όπως: Tichu, Dlamuti (το αγαπημένο μου) και ένα σωρο άλλα, όπως και το Jungle speed που νομίζω μοιάζει με το halli galli αν το ξέρετε!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:19 ---------- Dalmuti και οχι Dlamuti sorry!!!!
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 To playhouse δεν το ξέρω αλλά αν στα αρνητικά του έχει την τιμή νομίζω θα προτιμήσω το Playtime [..] Ε, ναι, άμα το έχει και φίλος σου...
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 α ρε liopyr με καταλαβες μπαγασα που το πηγα ζητω ο γατος μας!
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ε, μπαμ έκανε από την αρχή, αλλά να δώσει τόσο γρήγορα διαπιστευτήρια ομολογώ πως δε το περίμενα..
Danny7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδια εχετε καμια τετοια καφετερια να μου προτεινετε καπου μαρουσι,κηφισια,βριλησσια για σημερα ?ευχαριστω
dumanator Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 μπαμ εκανα ε? δεν πειραζει... \\\U GOT ME///
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.