Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο??

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω πάντως εδώ ξέρουμε όλοι αρχαία Ελληνικά, Φαρσί, Λατινικά, τα πάντα.

Εγώ λοιπόν θα γυρνούσα πίσω στο χρόνο ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ και θα έβαζα επάνω τη σημαία της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ 4000 χρόνια πριν την ίδρυσή της.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ λοιπόν θα γυρνούσα πίσω στο χρόνο ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ και θα έβαζα επάνω τη σημαία της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ 4000 χρόνια πριν την ίδρυσή της.

Αμεσως σκεφτηκα Λιακοπουλο και Ελοχιμ στον Σειριο. Ειμαι καλα;

Δημοσ.
Βλέπω πάντως εδώ ξέρουμε όλοι αρχαία Ελληνικά, Φαρσί, Λατινικά, τα πάντα.

Σε καμία περίπτωση.

Λοιπόν, μερικές φρέσκες ιδέες.

-Θα πήγαινα να αυτοκτονήσω αλλά θα το έκανα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη πεθάνω κατευθείαν ώστε να ζήσω κι αυτή την εμπειρία. Λίγο πριν πεθάνω θα γύριζα το χρόνο πίσω.

-Θα έπαιρνα ό,τι ναρκωτικό υπάρχει (όχι όλα μαζί) και μετά θα επέστρεφα στο παρελθόν καθαρός, το τονίζω... ΚΑΘΑΡΟΣ.

-Θα γινόμουν serial killer έτσι για την εμπειρία και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά.

-Θα γύριζα στο παρελθόν ώστε να προειδοποιήσω τον John Connor ΕΓΩ ο ίδιος.

-Θα ταξίδευα στα χρόνια του Ιησού γιατί έχω πολλές απορίες. Αν μου έλυνε έστω και κάποιες από αυτές θα τον ακολουθούσα μέχρι τον Γολγοθά. Και θα χειροκροτούσα.

Δημοσ.

Aν μπορούσα να γυρίσω πίσω στον χρόνο,το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να γυρίσω πίσω στον χρόνο

Δημοσ.

αν θα μπορουσα να αλλαζα τον χρονο πίσω

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

μεγάλη κουβέντα ειπες τωρα αδερφέ.. ,ας μπορουσα αλλα με τα μυαλά που εχω τώρα.

• Members
Δημοσ.

1. θα πήγαινα στις 20 Απριλίου 1889 και θα αυτοκτονούσα (έτσι για να δικαιολογήσω το ποντιακό μου επίθετο)

2. Θα πήγαινα στο μέλλον και θα μάθαινα τους αριθμούς του Λόττο. Μετά θα επέστρεφα στο παρόν και θα πουλούσα τα τυχερά δελτία 50 ευρώ το ένα. Θα επαναλάμβανα αυτή τη διαδικασία μέχρι να γίνω πλούσιος.

3. Αφού συνειδητοποιούσα ότι ο τίτλος του thread είναι "τί θα κάνατε αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω στο χρόνο" και επομένως το #2 δεν μπορεί να γίνει, θα επέστρεφα πίσω στο χρόνο έχοντας μαζί μου τους τυχερούς αριθμούς του Λόττο από το παρόν και θα πουλούσα τα τυχερά δελτία 50 ευρώ το ένα. Θα επαναλάμβανα αυτή τη διαδικασία μέχρι να γίνω πλούσιος.

4. Θα πήγαινα πίσω στο παρελθόν και θα προσπαθούσα να αποφύγω να το αλλάξω, γιατί "δεν κάνει να αλλάζουμε το παρελθόν" (σε τόσες ταινίες και σειρές μας το 'χουν πει - κάτι θα ξέρουν).

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα κλώτσαγα στη κοιλιά την έγκυο μητέρα του Uwe Boll.

επιτέλους, μια πραγματικά καλή ιδέα...

Δημοσ.

Εγώ θα έμπαινα στο Πολυτεχνείο θα παριστανα τον αγωνιστή στο Ραδιοφωνικό που είχαν σκαρώσει...για να μπορώ να εξαργυρώσω την καλή φήμη μετά... οπως δαμανάκη λαλιώτης κ.λ.π. βλέπε: βουλευτιλίκια,υπουργεία, τιμές, μίζες.... κ.τ.λ.

Δημοσ.

Ολοι θελετε να πατε πισω στον χρονο να διορθωσετε κατι η να τα παρετε χοντρα ε λοιπον αν γινοτανε εγω θαθελα να παω στο μελλον μετα απο 1000-2000 χρονια ετσι απο περιεργεια να δω τι θα εχει γινει και αν θα υπαρχουμε που προσωπικα το κοβω χλωμο.

• Members
Δημοσ.
Ολοι θελετε να πατε πισω στον χρονο να διορθωσετε κατι η να τα παρετε χοντρα ε λοιπον αν γινοτανε εγω θαθελα να παω στο μελλον μετα απο 1000-2000 χρονια ετσι απο περιεργεια να δω τι θα εχει γινει και αν θα υπαρχουμε που προσωπικα το κοβω χλωμο.

Λυπάμαι, τα ταξίδια στο μέλλον δεν είναι εφικτά στο συγκεκριμένο topic

Τι θα κάνατε αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο??

:P

Δημοσ.

ΡΕ επιστροφή στο μέλλον. Όλα είναι πιθανά με το time travel.

Εδώ ο άλλος έστειλε στο παρελθόν τον άλλον να γκαστρώσει τη μάνα του και να τον προστατέψει όσο ήταν μικρός για να καταφέρει να σωθεί και να γίνει ο ηγέτης να πούμε. :shock:

• Members
Δημοσ.

Εδώ ο άλλος έστειλε στο παρελθόν τον άλλον να γκαστρώσει τη μάνα του και να τον προστατέψει όσο ήταν μικρός για να καταφέρει να σωθεί και να γίνει ο ηγέτης να πούμε. :shock:

υπάρχουν και χειρότερα... σκέψου να πήγαινε ο ίδιος πίσω στο παρελθόν, να γκάστρωνε τη μάνα του και να γινόταν πατέρας του εαυτού του

Δημοσ.

παράδοξο; Εφόσον ο άλλος έστειλε τον άλλον, και ο άλλος γκάστρωσε τη μάνα του άλλου για να δημιουργηθεί ο άλλος, πώς είναι δυνατόν να ζει και να στείλει ο άλλος τον άλλο, αφού στην πραγματικότητα ο άλλος δεν υπήρχε για να τον στείλει. ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...